Ajánló: Handa-kun



Sziasztok! 
Mára is egy szezonális animét hoztam nektek ajánlgatás szempontjából. 
Eddig egyetlen egy rész látott napvilágot ebből a csodából, viszont egész nézhető ahhoz képest, hogy elcsépelt a sztorija. 





Nos, mint azt írtam a Handa-kun a nyári szezon egyik animéje, bár nekem vannak jóval inkább bejövősebbek is.
A történet végtelen egyszerű:
Négy barát beszélget arról, hogy végre megjelenik a Handa-kun első része, kis fanklub működik a barátok között. Persze miért is ne működne amikor a valódi Handa-kun kalligráfiai csoda, egy géniusz és még sorolhatnám. Amellett, hogy jól néz ki mindenki oda is van érte.
Szóval a négyes kis csoport teljesen elfelejtette, hogy az anime már elkezdődött így lemaradtak róla, megy a tanakodás, hogy akkor hogyan tovább, összetűzésbe kerülnek a kiadóval is. Hát mit kell ilyenkor tenni? Csinálni egy iszonyatosan béna és értelmetlen saját kis animét (persze a srácok utólag a kiadótól megkapják azt a bizonyos első részt, reklámok nélkül).
Mi ebben a különleges mégis?

Ebben csak annyi a csavar, hogy szegény Handa totális képzavarba van ugyanis azt hiszi, hogy mindenki gyűlöli, megveti és utálja egyszerre. Falat húz maga köré, elvonul és egyáltalán nem barátkozik, holott az egész suli (és most nem túlzok) teljesen odáig van érte.
Egy egyszerű szerelmeslevelet is fenyegetőlevélnek gondol, és mikor megtudja, hogy egy lány írta, akkor sem lát jó kimenetelt a dolgokból csak, hogy bizonyára meg akarják őt verni.



Értékelésem: 
Nekem tetszik eddig, bár az elején nem nagyon értettem ezt a fajta négy barátos csavart.
A karakterek szerethetők, Handa-kun meg szórakoztató a maga módján.
Vicces kis anime, kikapcsolódásnak a sok komoly után, pont jó volt.
Az opening itt is nagyon tetszik, és fura mód az endinggel sem volt bajom.
Seiyuu téren nem csalódtam, Handa Sei tökéletes Nobunaga Shimazaki hangjával.
Egy szónak is száz a vége nálam ez :
8.2 /10  pontot ér. 

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.