Ajánló: Orange- avagy megmenteni Kakerut!




Sziasztok! 
Úgy tűnik ez a hét már csak ilyen lesz, nem bírok magammal ez a szezon egyszerűen annyira jó. 
A mai napra variáltam mit is hozzak nektek a sok-sok jóból, de úgy éreztem a legjobb választás az Orange lesz. 

Úgy érzem ez az anime bőven kitesz magáért, mind a 91Days és a SerVamp mellett a ReLiferól pedig aztán szó se essék. Nálam ezek az élmezőnybeli valamit érő animék. 
Úgyhogy lássunk neki. 



A történet középpontjában egy Naho nevű lány áll, aki egy nap kap egy levelet, ami fura valamitől. Ugyan mitől? A feladó bizony saját maga.
Igen emberek, ez a levél a tíz évvel későbbi Nahotól érkezett egyenesen a középiskolás lánynak.
A levél leírja mindazt ami történni fog és mint megtudjuk a cél egy: megmenteni egy Kakeru nevű fiút, aki újonnan érkezik az osztályba, súlyos családi tragédiával néz szembe, és ugyan az elején csendes azonban Nahonak köszönhetően barátokra talál.
Sikerül vajon megmentenie a lánynak újdonsült első szerelmét a levél segítségével?
Kiderül.





Nos, számomra ez telitalálat volt. A történet fantasztikus, komolyan. Találkoztam már ilyesmivel ugyan, de bőséggel kitűnik a többi közül. Az, hogy látjuk a kapcsolatot Naho és Kakeru között, és előre is tekintünk ahol Naho már anyuka. A kettő közti párhuzam pedig marha jól meg lett oldva.
Tudom, hogy torkig vagytok már azzal, hogy szerelmesebbnél szerelmesebb ajánlókkal jövök, Viszont ez nem csak az. Oké, az is.
Engem az első résztől lekötött és gyanítom hasonlóan a Boku Dake Ga Inai Machihoz is nem bírom majd abbahagyni, ha két résznél több lesz a limit.
A karakterek mind egytől egyig jók, Kakeru szép lassan kinyílik Nahonak, aki pedig mindent elkövet még a maga béna módján is. El csetlenek botlanak egymás mellett, de hát nem erről szól az első szerelem? Ízig-vérig rágom a körmöm és szinte feszülten szurkolok, hogy sikerüljön azzal a nyomorult levéllel megmenteni Kakerut mert imádom.
Ezt az egész sztorit, az animét is.
Nagyszerű munka.



Értékelésem: 

Lássuk csak, jót tudok csak róla mondani.
Nekem az opening nem annyira az ending sem jön be, de nem kötök bele, mert a sztori szuper.
Karakterek, seiyuuk, rajzstílus ötös. Nálam az ilyenek nagyon betalálnak.

Úgyhogy, nem nagy titok:  9.9/10- et ér nálam ez az anime.
Nézzétek sokan ! : )

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.