#Ashley feltárja:Creeps- Igazi vagy kamu?


Sziasztok! 
Közös megegyezésünk alapján, kaptam egy újabb napot, amikor szórakoztathatlak titeket a horror mániámmal, ez lesz a #ParaSzerda méltó ellenfele amikor #Ashley feltárja, azokat a városi illetve nem városi legendákat amelyek csak poénból fertőzik a youtubeot. Vagy sem?

Lássunk, hát neki. 
Remélem bejön majd ez a cikk is. 

Kérem ám a megerősítést kommentben(hadd örüljön a hülye gyerek.)



Mai áldozatom egy 2012-ben feltöltött videó, ami négy tiniről szól és egy Rakehez hasonló rémről, aki csendben meglapul a kocsiban, majd mikor felbukkan beköszönni, durva vérengzésnek lehetünk szemtanúi.




Most szépen percről, percre átveszem veletek, mert Ti is rá fogtok jönni, hogy valami sánta benne, annak ellenére, hogy első látásra inkább másra koncentrálsz.

Minden abban a bizonyos parkolóban kezdődik, nagy valószínűséggel egy plázához tartozik, négy tini elég illuminált állapotban indul a kocsihoz, ami már magában furcsa, hisz MI A POKOLNAK EGY EKKORA BENGA NAGY KOCSI NÉGY EMBERRE? 
Meg a poénkodás, persze mindezt a nagyon agyas emberke végigkamerázza nekünk, mert nincs is szebb, mint ilyen pillanatokat felvenni.


A móka hajnali egy óra ötvenhét perctől kezdődik, amikor ugyan még nem történik sok, de alig kell eltelnie négy percnek ez a csúfság, már vérfürdőt rendez. KOMOLYAN NÉGY PERC?
Ekkor az egyik tag mesélni kezd egy városi legendáról, pontosabban egy fehér szemű illetőről aki farkasszemet néz a tükörből egy lánnyal, annak háta mögül, innen már sejthető, hogy mi a vége.
Elindulnak, megy a duma, poénkodás el sem jutnak a fordulóig amikor a hátsó részen megpillantják ezt a csodálatos teremtményt, ami leginkább a Rake-hez hasonlít. Onnantól megindul a tömegmészárlás és röpke másfél percig hallgathatjuk az elképesztő sikolyokat.
Vérfagyasztó.  Vagy nem?
Tisztázzuk tehát:

Igaz vagy kamu? 
Hatalmas betűkkel: KAMU !!
Több baki is észrevehető benne kezdve azzal, hogy hogy a pokolba nem vették észre a hátsó fertályon azt az izét?
Nem azért lehet én vagyok teljesen életképtelen megfigyelő, de ha eddig ott kuporgott valakinek csak érezni kellett volna?! Nem?
Beszéljünk egy kicsit erről a szarról:
Á, a Rake, jó kis legenda mindenki pakolássza fel youtubera a közös képeket, videókat, van ami tényleg súrolja a hiteles dolgokat, DE EZ SEMMIKÉPP! 


Oké, aláírom elsőre rémisztőnek hat, talán valakinek másodszorra is, viszont ha jobban megnézitek:
3 perc 28 másodperc a srácon miért van rúzs? Elég meleg, és nem hinném, hogy a kamera a szar.
3 perc 57-nél tolat a kocsi és még le is fékez? Mi ez már? Ha haldokolsz szarsz a KRESZ-re, az a valami meg alig hiszem, hogy poénból fékezgetne. Bár oké, aláírom ha fél az ember és pánikosan kap ide-oda lehetséges az esemény.
Következő esemény: 4 perc 43 másodperc, a parkoló kamerája mutatja mi történik, kapunk egy kis körbetekintést, amikor is eddig térdeplő és görnyedő rémünk felegyenesedik, gyerekek. MINT EGY EMBER. Teljesen látszik, hogy az. Tisztán. Ezek után kecsesen ellibben és átlépi az egyik testet, mintha mi sem történt volna.
Mégis egy kérdés: végig veszi a kézi kamera, vagy telefon az egészet. Mégis ki a pokol tartja, ha mindenki haldoklik? Elborulva, de tökéletesen oldalra tartva.
Hm...hm...


Ott van még a vége, amikor a hátul ülő fiatalok eltűnnek, a hang minden, csak azt látod, hogy belemosolyog a kamerába az az ocsmányság, véres a szája(vajon ő is rúzst kapott?). Könyörgöm az istenre, gondolkodjunk:
Ha hátul ülsz, elsőnek téged ölnek meg.
Nem tűnik ez fel senkinek elöl?
Komolyan nem?
Több dolog is kiszúrja az ember szemét, ezek csak töredékek , ott az a gyötrelmes vágás, és igaz egész hihető, továbbra is állítom, hogy KAMU. 
Nem kell félni, senkinek a kocsijában nem lesz ilyen pucér rondaság.




Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.