Para Ashleyvel: Két mondatos horror-sztorik



Sziasztok! 
Úgy gondoltam, hogy vissza kéne hozzam a horror iránti rajongásom, és belecsepegtetni a mindennapokba, elhozni hozzátok is. 
Imádom az adrenalint, így rettegni is. Már amikor sikerül. 
Ezek mindössze két mondatnyi kis történetek, amiktől kirázhat a hideg. 

Rettegj te is! 



" A feleségem megkérdezte, miért lihegek olyan erősen. Nem lihegtem." 

" A húgom azt mondta anyukám megölte őt. Anya azt mondja, nincsen húgom." 

"Mikor reggel felébredtem, valahogy minden furcsának tűnt; túl nagy volt a csend odakint. Azután kinéztem az ablakon és láttam, hogy mindenki mereven áll, egytől-egyig a házamra mered." 


"Kétségbeesetten próbálta megmozdítani bénult tagjait a kórházban, mielőtt az első bemetszést végrehajtják rajta, hogy tudathassa az orvosokkal: magánál van. Ekkor az egyik nővér észrevette, hogy a pupillái reagálnak a fényre, közel hajol hozzá és halkan a fülébe súgta: "Azt hiszed, nem tudjuk, hogy ébren vagy?"  " 

"Hallod, amint anyukád lehív a konyhába. Majd,amint mész le a lépcsőn, a szekrényből megszólal egy hang: "Ne menj le kicsim, én is hallottam." " 

"Kutyákkal és macskákkal nőttem fel, úgyhogy hozzászoktam, hogy folyton kaparásszák az ajtómat. Ugyanez a zaj kissé nyugtalanító, mióta egyedül élek. "

"Arra ébredtem, hogy valaki kopog. Először azt hittem, az ablakon,de aztán megint a tükörből hallottam." 

"Ismered azt a különös érzést elalvás előtt, amikor az egész testedben megrándulsz? Ha egy kamera ekkor felvenné, mi történik veled, soha többé nem aludnál el. " 

" Ne félj a rémektől, csak nézz körbe figyelmesen. Nézz el jobbra, balra az ágy alá, a szekrényedbe, de sose nézz fel, mert a kislány utálja, ha meglátják. " 

"Az utolsó, amit láttam, az ágyam melletti ébresztőóra villogó kijelzője volt. 00:17-et mutatott, amikor ez a rémületes valami rothadó ujjaival feltépte a mellkasom. Zihálva, izzadtságban úszva riadtam föl és az órára néztem. 00:16, hála az égnek csak egy rossz álom volt. Aztán megnyikordult a szekrényem ajtaja. 

"Mindig azt hittem, hogy a macskámnak valami baja van, hogy folyton meredten bámul rám. Egészen addig, amíg észrevettem, hogy pontosan mögém néz." 

"Mikor hazaértem egy nehéz nap után, hogy végre egyedül lazíthassak egyet, a lámpakapcsolóért nyúltam. Egy kéz már rajta volt. "

"Találtam egy képet a telefonomban, amely rólam készült, amint békésen alszom a lakásomban, az ágyamban. Egyedül élek." 

" Már órák óta néz...Néha megpillantom a tükörképét, a képernyőmön, de nem merek hátranézni." 


9 megjegyzés:

Virág írta...

Atya világ :D Ezek de jók!

Ashie írta...

Hehe, igyekeztem olyanokat összegyűjteni amik bizsergősebbek :) Öröm, hogy hatásos a biofegyverem :)

Lottie írta...

Te jó ég, azt hiszem ezt nem este kéne olvasgatnom mikor egyedül vagyok itthon... Most nem merek kibújni a takaró alól ><
De amúgy nagyon jók, többször is kirázott a hideg :D

Ashie írta...

Nagyon örülök, hogy hatásos :)
Nyugi, simán leverekedem neked a gonosz mumosokat :)

Dorka írta...

Köszönöm....hát a 0:17 perces történetet sikerült jól időzíteni:D

Ashie írta...

Jaj, bocsi. :') Nem direkt volt ám! De ahogy látom túlélted és nem hasított fel senki :)

AniTiger írta...

Vii írta...

Idegesen nevetgélek miközben könnybe lábad a szemem! Nem vicc! Hatásos! Nagyon hatásos!

Unknown írta...

Egy éjszaka valami sötét alak a lábamtól fogva vonszolt ki az ágyból majd a lakásból is vonszolás közben az órára pillantottam láttam 2:30 ekkor felébredtem de nem az ágyba hanem a földön fekve az ágy mellett és a paplan az ajtó felé nyult , ekkor azt hittem hogy csak egy rossz álom ránéztem az órára 2:28 ,ekkor az ajtóm előtt lépteket hallóttam mikkor láttam az óra már 2:29:37 másodperc lassan nyikorgott az ajtó amikor egy sötét alak leűtött újra felébredtem az idő 2:29 ekkor már csak távolodó lépteket hallottam az ajtó mögűl...

Üzemeltető: Blogger.