#Para Ashleyvel: Két mondatos horror-sztorik II.



Sziasztok! 
Az előző nagy sikerű poszt miatt, úgy döntöttem, hogy folytatom.
Remélem ez is lesz olyan színvonalú, mint az előző.
Jó parát emberek!





"Esküszöm mióta egyedül élek ebben a házban, többször csuktam be ajtót, mint ahányszor kinyitottam..."

"A feleségem a múlt éjjel felkeltett, hogy betörő van a házban. Két évvel ezelőtt egy betörő ölte meg őt."

"Felébredve az éjszaka közepén, a gyerekőrön keresztül hallottam az elsőszülöttemet csitító hangot. Aztán ahogy megfordultam, a karom hozzáért a mellettem fekvő feleségemhez..."

"Egy kellemes álmom volt, mikor valami kalapálás-szerű zajra ébredtem. Utána már szinte nem is hallottam a koporsóra hulló földet a saját sikolyomtól..."

"Éppen betakartam, amikor azt kérdezte: apu, nincs szörny az ágyam alatt? Hogy megnevettessem, letérdeltem és benéztem az ágy alá és megláttam őt, ahogy reszketve rám néz, és azt suttogja: apu, valaki van az ágyamban... "

 "Mikor végül sikerült megragadnom a karját, elkezdtem felfelé úszni. Sosem gondoltam volna, hogy a víz ilyen gyorsan képes újra megfagyni..."

"Egy nehéz nap után arra értem haza, hogy a barátnőm a gyerekünket tartja a karjában. Nem tudtam, mi volt ijesztőbb, látni a halott páromat és a halva született gyerekemet, vagy a tény, hogy valaki betört a lakásomba és odatette őket."

"Az orvosok figyelmeztették az amputáláson átesett beteget, hogy időnként fantomfájdalmai lehetnek. De senki sem készítette fel arra az érzésre, hogy hideg ujjak cirógatják a fantom karját..."

"Ott üldögélt a polcomon, üres, porcelán szemekkel meredt rám, a legszebb rózsaszín babaruhában, amit csak el tudsz képzelni.
Ó, miért is kellett halva születnie?"

"A nagymamám azt mondta, különleges adottság, hogy látom a halál angyalát megjelenni azelőtt a ház előtt, ahol hamarosan meg fog halni valaki. Én is azt hittem, hogy különleges adottság, valamiféle ajándék, de aztán egy nap megpillantottam a halál angyalát ott ácsorogni az összes ház előtt."

"– Képzeld, te voltál az anyukánk azelőtt is, hogy a múltkor meghaltunk – trillázza most a kislány az öledben ülve, mintha csak valami lágy, altató dalt énekelne. Majd hozzáteszi: – Ezúttal sokkal fájdalmasabb lesz."

8 megjegyzés:

Rebecca Leyer írta...

Jézusom, ez nagyon-nagyon jó volt, mindenképp hozd a harmadik részt is! :)

Ashie írta...

Szia!
Mindenképp! Örülök, hogy tetszik!
xoxo,
-Ashley

Unknown írta...

Egész jó..

AniTiger írta...

Látom a múltkorihoz nem sikerült hozzászólnom (bár tudnám, miért üresen küldte el (vagy miért látom üresnek :D)), szóval duplán hozom a reakciómat: KÖSZÖNÖM, nagyon tetszenek a kétmondatosaid! Várom az újabb és újabb adagokat. ^^

Ashie írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ashie írta...

Szia!
Jaj, nagyon cuki vagy! :)
Úgy örülök,hogy tetszik!
Ugyan titok,de bevezetem a paraszerda napot a blogra,hasonló kis nyalánkságok várhatóak.
Egyébként nemtudom mi történt a kommenttel, gonoszkodik a blogger.
Xoxo,
Ashley

Vii írta...

Basszus! Még szerencse, hogy a Kisfiam ágya kb 5 cm magas. Na az tényleg para lenne, ha ott találnék valakit! Köszi ezt az igazán félelmetes válogatást! :)

Ashie írta...

Szia!
Igazán nincs mit, öröm,hogy tetszik :)
Xoxo,
Ashley

Üzemeltető: Blogger.