#Paraszerda: Öt parasztori, amit érdemes olvasni



Sziasztok!

Úgy gondoltam nincs is szebb, mint bevezetni ünnepnappá a PARASZERDÁT, szóval mostantól megtaláljátok a blogon. 
Minden alkalommal más-és más dolgokkal jövök, bár most ennyire volt időm. 
Jó parát, emberek!




1. A figyelő, azaz a Rake 
2003-ban az Egyesült Államok északkeleti részén egy furcsa, emberszerű lény került a figyelem középpontjába, amelyet felkapott a helyi média. Nagyon sokan látták az érdekes teremtményt, amely erős traumát okozott. 2006-ban egy érdekes történet látott napvilágot. Egy nő ébren volt az éjszaka közepén és véletlenül felébresztette férjét is. Amikor a férfi a nő felé fordult, akkor hirtelen megragadta a feleségét, hiszen az ágy végénél egy furcsa lény ült, amely egy szőrtelen kutyára hasonlított. A teremtmény felugrott és a férj arcához mászott. Percekig nézte, majd átfutott a gyerekek szobájába. A pár természetesen azonnal követte. A lányuk azonban már haldoklott, amikor odaértek, utolsó szavai azok voltak, hogy "Ő a Rake".
Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=22xH0ZZOzW8

2. Candle Cove műsor
Egy hetvenes években vetített televíziós műsor áll a középpontjában ennek a történetnek, amelyben egy kislányt azt képzelte, hogy kalózokkal barátkozik. Az egyik epizódban az összes szereplő egyszerre kezd el sikítani, amíg a kislány közöttük sír. Sokan emlékeztek erre, hiszen igen felkavaró volt. Később felmerültek újabb jelenetek a sorozatból felnőttektől, akiknek megrázó emlékeik maradtak a gyerekeknek szóló műsorból. Érdekes, hogy a sikoltozós jelenet egyszer csak abbamaradt, és harminc percig nem vetített műsort utána a televízió.
Nézzétek, és megértitek: 



3.1999
Az 1999 néven elhíresült történet . A férfi egy különös televíziós csatornát keresett, amelyet 1999-ben nézett. Nyomozása során hamarosan rádöbbent, hogy a csatorna vezetője gyermekeket áldozott fel házában. Ráadásul kiderült, hogy a medvének öltözve gyilkolta meg áldozatait. Csupán egy pár televíziós műsor futott a furcsa csatornán, amely délután négy és este kilenc között sugárzott. Két műsor tűnt fel, az egyik a Booby volt, amely egy kéz történetét mesélte el. A másik show Medve úr pincéjéről szólt. Talán nem is kell magyaráznom, hogy ebben mik történtek. Később a rendőrség bizony, hogy elkapta a perverz uraságot. 


4.Ez a gyerekek rémálma
Ebben történetben egy fotós tud meg többet egy gyerekeknek készült műsorról, amelyet Libanonban nézett. Csak arra emlékezett, hogy a fél órás műsorban igen fájdalmas módszerekkel büntették a rossz gyerekeket.. A fotósnak az emlékeibe vésődött a záró jelenet, amelyben egy rozsdás ajtót mutattak, amely mögül sikolyok hangoztak fel. A férfi később megtalálta a helyszínt, ahol a műsort rögzítették. A hírhedt rozsdás ajtó továbbra is ott állt. Mögötte egy kisebb szoba terült el, ahol a falat vérfoltok borították, a padlón pedig csontokat is talált. Leginkább a mikrofon rémisztette meg, amely a plafon tetejéről lógott.

5.A Grifter
A Grifter egy szörnyű városi legenda, amely először 2009-ben jelent meg az interneten. Arról szól, hogy van egy videoklip összeállítás, amelyet ha valaki megnéz, akkor utána sokkot kap, és  nem tér magához. A videóban haldokló kisgyerekekről mutatnak jeleneteket, akik kínkeservesen sikoltoznak, miközben megpróbálják belőlük kiűzni az ördögöt(?!) (különböző tradicionális keresztény hókamókák által).
Bár történtek hasonló dolgok a történelem során, a Gifter sztorija csak egy kitalált történet szerencsére – amit elismert az a személy is, aki útjára engedte ezt a legendát. A megrázó jeleneteket egy Cseh filmből vágta ki (Little Otik – azaz,Ottóka), és bár azóta nagyon sokan tudják hogy csak átverésről van szó, mégis akadnak olyanok akik igaz történetként mesélik tovább.

3 megjegyzés:

Dorka írta...

Hát őőő, köszi! Ma a gyerekeikkel alszom 😆

Vii írta...

Ezek után kell valami cuki és rózsaszín! 😂 Mindenestre köszönöm. Nagyon érdekes volt. Nem tudom mennyire hangzik ez betegen, de inkább olvasok ilyeneket, mint hogy megnézzek egy horrorfilmet...

Ashie írta...

Örülök, hogy tetszett ! :)
A mai horrorok fele már nem az, inkább csak az előugró dolgok hangeffektre amik ijesztőek.
Küldök neked egy nagy rózsaszín pihe-puha unikornist :)

Üzemeltető: Blogger.