Hikari ajánlásával: molylét előtti kedvencek (T5W #2)

Sziasztok!
Egy ideje már gondolkodok egy ilyen rovaton, most lett elég időm és kitartásom, hogy nekiálljak és elkészítsem.
A „Hikari ajánlásával” terveim szerint állandó rovat lesz, amit igyekszem rendszeresen hozni.
Különböző szempontok szerint válogatok majd össze három-öt könyvet.


 Mivel a „Hikari ajánlásával” rovat hasonló perspektívára épül mint a Top 5 Wednesday (és nem is biztos, hogy minden szerdán be tudok szállni majd) ezért ezen belül hozom le a posztokat.
Annyi különbséggel, hogy lesz egy külön T5W kép, valamint a bejegyzés címében is megjelenik majd.


A mai nap témája nem más, mint azok a regények, amik már azelőtt kedvencek voltak, mielőtt csatlakoztunk volna egy könyves közösség oldalhoz.
Nagyon törtem a fejem ezen a listán.


Thomas Brezina: Mennyit ér egy kutyaélet? Ha nem csalnak az emlékeim, a Hét tappancs gazdája, Penny sorozat szeretette meg velem a könyvek világát. Hétvégente, amikor elmentem nagyimhoz, mindig nálam volt valamelyik kötet, és az volt a délutáni program, hogy olvastunk belőle *nosztalgikus sóhaj*




Meg Cabot: Susie és a szerelmes kísértet. Meg Cabot sorozata volt az első, ami nem egy kötet volt, és én mégis élvezettel vettem a kezembe. Körülbelül harmadikos lehettem, amikor minden kötetet befejeztem egyetlen hét alatt. Bár, lehet inkább kettő volt, nem emlékszem pontosan.



Charles Dickens: Karácsonyi éneke az a könyv, amit már jóval a molyos karrierem előtt kezdtem, de azóta is minden évben előszedem Karácsony közeledtével. Vagy könyvtárból, vagy MEK-ről, szóval mikor hogy olvasom, de mindig a kezembe kerül.

 



Mikor három hónap lakás-börtönre voltam ítélve, egy egész nyárra, az egyik ismerősöm kölcsönadta Paulo Coelho: Az alkimista című regényét. Meglepően tetszett, pedig ez már négy évbe volt, de úgy érzem, nem ártana már feleleveníti az emlékeimet.





Valamelyik szülinapomra kaptam John Green: Csillagainkban a hiba című regényt. de akkor még nem voltam moly tag. Illetve voltam, csak totál elfelejtettem az adataimat, úgyhogy nem használtam az oldalt.




A T5W banda többi tagját a linkre kattintva érthetitek.
Érdekes válogatás születnek egy-két helyen, megéri rákattintani.
Réta  Arwen, Berta, Dorka, Helie, Judy, Julicsenge, Meeraval_Marnath, Wandamaci

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.