Silencio- Mi történt?


Sziasztok!
Egy ideje eléggé el vagyok tűnve, nagy a csend a blogon. 
Mi is történt? Miért nem nyögtem egy konyi szót sem? 
Magam sem tudom. 


Valahogy úgy éreztem, nem megy ez tovább, nem tudom csinálni, se erőm, energiám végképp nincs mindahhoz, amihez eddig.
A blogot csak tehernek éreztem. Úgyhogy most újult erővel próbálok belefogni és mély szégyenemet érezzétek Ti is, a rengeteg kimaradás miatt. Most újra hozok nektek egy tervezetet, amivel mindenképp találkozni fogtok a blogon. 

Augusztus, már lassan sétálunk az Őszbe, bár ezt az időjárás nem nagyon érzi.
A várható könyves értékeléseimet nem tettem most annyira előtérbe, ugyanis elég sok új polclakót sikerült beszereznem, szinte rekordidő alatt. Amit majd látni is fogtok az augusztust záró posztomban, legyen annyi elég, hogy brutális mennyiség már most. (Pedig, csak hónap közepe van.) 
Mindenképp szerettem volna olyan listát kialakítani, amiben akad recenzió, közkedvelt és hypeolt regény is. Szóval, hosszas tanakodásom eredménye ide vezetett: 
 



Folytatásban következik az anime vonal (mert baromi sokat néztem), illetve egy dorama ajánló, mert a részek alatt nagyon megszerettem, így véleményem szerint látni kéne mindenkinek :) 

 



Sorozat- és filmes ajánlókból is akad majd, ezek is elég ismertek, és remélem, hogy kedvet kapni hozzá, illetve eltántorítani is sikerül majd tőlük.


 
 






Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.