Happy Halloween! Csokit vagy csalunk BOOK TAG

Sziasztok!
Újra eljött ez az időszak, ismét Halloween van. illetve lesz este. részletkérdés. Tavaly részt vettem a Halloween-i projecthéten, ez most nekem idő hiányában kimaradt, de azért egy bejegyzést hozok.
A TAGet Rétánál láttam, és ugyan nem hívott meg a buliba, hüpp-hüpp, azért lenyúlnám, mert nagyon tetszik.



Fekete, háromlábú üstben fortyogó zöld trutyi, népszerű díszlet egy Halloween partyn, de dukál hozzá egy gonosz, bibircsókos banya is. - Egy könyv, amiben boszorkány szerepel. Nem gond, ha kedves és nincsenek bibircsókjai!

Debora Geary regénye tele van boszorkányokkal. Méghozzá a modernebb fajtából, akik simán interneteznek, cserfesek és lepcses szájúak és rengeteg kalandba keverednek.

A vámpírok báljáról elkóborolt, magányos alakok is feltűnnek ezen az éjszakán, talán még egy italra is meghívnak téged. Remélem, nem fokhagymás lángost vacsoráztál. Nem tenne jót a barátságotoknak. - Neked melyik a kedvenc vámpíros történeted, kivel koccintanál szívesen?

Egyértelműen J. R. Ward: Megsebzett szerető című regénye a befutó nálam. Valami ritka hosszú amúgy a sorozat asszem 10+ részes, és én megpihentem a negyedik után, de Zsadist történetét akkor is élmény volt olvasni, úgyhogy azt hiszem inkább vele innék meg egy pohárka ízesített vért.

Egy zombi még nem csinál apokalipszist, aggodalomra nincs okod! Felbukkanásának az oka, hogy ő is hivatalos a partyra. Neked ki szerepel a vendéglistádon?
 
Az én partymon bizony nem lesz zombi. Se egy, se sok, ugyanis nincs ilyen regény az olvasmánylistámon.

Azon pedig végképp ne lepődj meg, ha éppen egy vérfarkas/farkasember környékez meg. Ahol vámpírok vannak, ott nemsokára farkasok is tiszteletüket teszik.
 
Simon gyere csak, party van. Anne Bishop: Vörös betűkkel című könyvének főhősét szívesen látnám a bulimban, mert az oké, hogy méltóságteljes és határozott, de biztos képes magát elengedni is, ha olyan a helyzet.

Ha egy szellem is részt vesz a partin, tuti, hogy haláli lesz! Melyik szellemet hívnád meg?
 
Annát Kendare Blake regényéből. Elég tökös a csaj, biztos jól érezné magát a buliban. Csak remélni merem, hogy egyik vendégemre se akarja majd a szívbajt hozni.

És te minek/kinek öltöznél? Melyik könyv szereplőjét személyesítenéd meg legszívesebben?
 
Oké, nem túl parázós, de szívesen lennék bukott angyal, esetleg női démon. Konkrét szereplőt nem tudok, mert a női kedvenc karaktereim, mind halandók, így maradok az általánosításnál, ha szabad.

Nincs Halloween horror nélkül. Mondj egy könyvet, ami félelmet keltett benned!
 
Ugyan még nem olvastam, de Ashley nagyon ajánlotta Stephen King: Minden sötét, csillag sehol című kötetét, azon belül is az 1922 című írást, szóval arra mindenképp sort kerítek ma, aztán meglátjuk.


A következő bloggereket hívnám meg a partira, elvégre minél többen vagyunk, annál jobb:  - Ashley
- MFKata
- NagyDorka
- Pandalány
- Anna
- Virág

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.