[Cover Reveal] A. Meredith Walters: Fény az éjszakában


Sziasztok! 
Elindítom én is ezt a fajta alkalmatosságot a blog életszínterén. 
Újonnan kikerült borítók, akár magyar, akár külföldi íróktól.

A. Meredith Walters neve nem csenghet ismeretlenül senkinek, a nagy sikereket döngető első regénye az Utánad a sötétbe kapcsán. A második rész A Fény az éjszakában pedig, végre magyar fordítást is kapott,s a rubin pöttyös könyvek között lesz megtalálható, elvileg még ebben az évben. A történetet tekintve nagyjából ott folytatódnak az események, ahol az első kötet vége szakadt. Maggie képtelen túltenni magát Clayen, a fiú pedig a lányon. De mi is derül ki a fülszövegből? 


Maggie sosem hitte, hogy újra látja Clayt. Ezért inkább igyekszik újra összerakni régi életének darabjait, még ha úgy is érzi, nem bízhat meg senkiben. Megpróbál továbblépni, előre, ahogy Clay kívánta.
Clay nem képes elfelejteni Maggie-t, bár erőszakkal elszakította magát tőle, hogy megkaphassa a segítséget, amire mindennél jobban szüksége van. És most gyógyul… apránként. De a szíve még mindig a lányé, akinek az életét köszönheti.


Amikor egy váratlan tragédia újra egymás mellé sodorja a fiatalokat, többé semmi nem olyan, mint azelőtt. Csakhogy vannak dolgok, amik sosem változnak. Lehetséges átformálni a sötétséget, ami kis híján elnyelte őket, és elérni végre, amire mindketten vágynak? Létezik vajon a boldogság két ember számára, akik ennyit küzdöttek már, csak hogy együtt legyenek? Vagy a félelem és a démonaik örökre elszakítják őket egymástól?


A szerelem attól különleges, hogy ha szinte bele is halna az ember, mégis képes begyógyítani a sebeket. És az éjszaka mélyén mindig ott ragyog a fény.
És, hogy milyenre is sikerült a borító?  Íme: 

Véleményem szerint egész szép lett, látszik, hogy sok időt vett igénybe, és kifejezi azt, amit át kell adjon az olvasó, illetve potenciális vásárló számára. 
Én biztos, hogy levenném a polcról. 
S, Ti? Mit gondoltok róla? 


Megjegyzés küldése

My Instagram

(c) 2018 - Írásaim Tárháza | OddThemes