[Cover Reveal] Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám

Sziasztok! 
Elindítom én is ezt a fajta alkalmatosságot a blog életszínterén. 
Újonnan kikerült borítók, akár magyar, akár külföldi íróktól.
Szaszkó Gabriella első regénye a Maradj Velem ,amely nagy port kavart maga után olvasói körökben. Számomra egy igazán kedves személyről, írónőről van szó egyébként, a regényéről pedig már korábban írtam, így olvashattátok, hogy milyen valós érzelmeket váltott ki belőlem.
Tényleg egy komplex regényről van szó, amely mindent átgondoltat az olvasóval, olyanokat mozgat meg bennünk, amelyekről nem is gondolnánk, hogy valóban ott van.
Imádtam, ahogyan a múltba tekintettünk, melynek hatására elértünk a kegyetlen és veszteséges jövőhöz.
Nem nagy titok, hogy idén decemberbe érezik a fa alá Gabi második könyve a Beszélj hozzám, melynek mesélője ezúttal nem David, hanem Amy.
Az ő szemén át láthatjuk a világot és élhetjük át azt az utat, amíg el nem jutunk a végkifejletig.
Természetesen Christ is jobban górcső alá veszi a regény, nagy örömömre.
Nos, akkor lássuk a fülszöveget elsőként:Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben. David bátyja öngyilkossága után határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel. Amy a rágalmazások után dönt úgy, hogy megírja a saját történetét, és elmélyed a múlt eseményeiben. Emlékeit a Pennington fiúkról egészen a megismerkedésüktől kezdi, majd elmeséli Chrisszel való kapcsolatát, és azt, hogy milyen is volt egy súlyosan önbántalmazó fiú és drogfüggő testvére mellett élni. Bár az írás ad némi megkönnyebbülést neki, de a visszaemlékezés és Chris halálának közelgő évfordulója feltépi a fájó sebeket. Vajon sikerül majd Amynek a felszín felett tartania Davidet? Túlélheti szerelmük a próbatételt? Egyáltalán lehetséges egy elvesztett személy árnyékában felépíteni egy párkapcsolatot?

Számomra ez már maga a mennyei manna!
No, de hát még a borító után miket éreztem...Lássuk csak!

ÁH!Alig bírok már várni! Komolyan!
Gyönyörű munka,  igényes.
Kedves karácsony, kérlek! GYERE MÁR!
Ti mit gondoltok róla? Várjátok?

Megjegyzés küldése

My Instagram

(c) 2018 - Írásaim Tárháza | OddThemes