Édes november, légy az enyém!



Sziasztok! 
Lassan kocogunk a tél felé, bizony! 
Én vagyok a nagy büdös kivétel, aki szereti a telet, s alig várja már, hogy szétfagyhasson odakint, a remélhetőleg bő hőförgetegbe.

Mivel előző hónapra nem sikerült értékelhetően hónapot nyitni, ezért amíg van alkalmam addig csinálom! 
Nem vagyok valami jó blogger, igaz? Sebaj! 

November, november. A kedvenc hónapom a sok közül, ugyanis talán ez az egyetlen olyan kis társai közül, ahol ugyan már taposunk a szar, szutyok időben, mégis melegíti valami az ember szívét.
Mindenképp szeretném befejezni a Calia Read sorozatot, ez alatt a Fairfax sorozatot értem, mert a Szétcsúszva után nekem is sikerült elcsesszinteni az időt. Az Elborulva számomra egy nagyon meghatározó könyv volt, méltán érdemelte ki, hogy a kedvencemmé váljon. Ezt mindenképp szeretném megosztani veletek is. Jövök még pár filmes beszámolóval is, ezeket egy poszt alatt fogom lehozni, eddig nagyon úgy fest a dolog. Hikarival megbeszéltük, hogy együtt napvilágra hozzuk Mal Ericson csodálatos világát Kylie Scott regénye alapján, így a Playről is lesz egy bejegyzés.
M.G. Brown regénye a Kavargó rózsaszirmok (TEAM DAVID, MADAFU!) teljesen megvett magának, bár még nem jutottam a végére, de mindenképp lehozom belőle a jól megérdemelt nyáladzásom, mert fantasztikus könyv! Meglepett és letaglózott, néha azon kaptam magam, hogy nevetek a sorokon, pedig nem igazán fordult még elő velem olvasás közben.



Ebben a hónapban is sikerült szert tennem egy-két különleges könyvre.
Új támogatómként a Kossuth kiadót köszönhetem, egyébként egy nagyon kedves kis csapatról beszélünk. Könyvek terén, pedig minőségi, jól megválogatott műveket adnak tovább az olvasónak!
Érdemes szétnézni a platformjukon, megéri. Nem tudok elég hálás lenni, amiért október hónapra boldoggá tettek,sőt még a novemberi megjelenésekből is kaphatok!
Így mindenképp szó és bejegyzés esik majd Francesca Zappia könyvéről a Csak kitaláltalak?-ról, ezen mű mellett lehetünk Őrülten boldogok, Jenny Lawson regényében. Ha minden jól megy november közepén a kezem közé kerül a rég vágyott Viszkis is, amelyet Gyuricza Péter és Kardos Ernő írt meg megtörtént események alapján, amelyből filmadaptáció is készül valamikor november 25.-e környékén.
Ezen felül pedig meglepetés is érhet, hogy mit kaparintok még a karmaim közé :)


Szeretnék haladni, mert a polcomon megint kezd eluralkodni a káosz, így beiktatnék a sok komoly mellé egy kis lazát is, Simone Elkeles regénye pont ilyet ígérget, ezért rávetemedem a Vonzás szabályaira. Szeretném még ezenfelül végre elolvasni, illetve belekezeni Becca Fitzpatrick regényébe a Black iceba is. 
Szeretnék még időt szakítani Julia Lewis Thomson Maximjára is a Többek szerintre is.

Filmes és animés bejegyzésekről egyenlőre nem tudok nyilatkozni, a filmes pakkomba biztosan benne lesz a Thor: Ragnarok, mert ezen a héten megyek moziba premierre, de semmi sem biztos. a Suborbiconról biztosan írok, hogyha lesz időm, mert akármennyire beteg és értelmetlen film volt George Clooney rendezésében, nálam nagyot ütött! Ezen felül, biztosan írok még a Szabadulószobáról is.
Animés szemszögből tekintve a dolgokat, a Fune wo Amu és a Code:Realize fut nálam, bár abból is kegyetlenül el vagyok maradva.



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.