Mit olvastam a hónapban? #november



Sziasztok!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig élvezettel nézem vissza, hogy mennyi könyvet sikerült elolvasnom az adott hónapban, és mik voltak azok.
Június végén Rétánál, aki a HaBár könyves kocsma vezetője (pultosa?), láttam egy tök jó ötletet, úgyhogy megkérdeztem, felhasználhatom-e.
Áldását adta rá, úgyhogy jön az én összesítésem.



Legtöbb oldalszámú könyv:
Valamit jól kalkulálhattam, ugyanis az utolsó olvasmányom bezsebelte ezt a címet is. Ez a regény nem más, mint Jennifer L. Armentrout új megjelenése, a Perzselő csók, ami 480 oldal magyarul. És annak ellenére, hogy egy kisebb féltégla, meglepően olvastatta magát.

Legkevesebb oldalszámú könyv:
A hónap első olvasmánya volt a hónap legrövidebb olvasmánya is számomra. Róbert Katalin: Nalávia titka című mesekönyve csupán 288 oldal volt, és igazán kellemes élmény volt.

Leghosszabb ideig olvastam:
Hónap vége felé idő és energiahiányba kerültem, talán ezért is tartott Zakály Viki: Egyszercsak című könyvét négy napig olvastam 2017. november 13. 13:13 -> 2017. november 17., 23:21-ig „nyúztam”. Még mindig sajnálom, hogy nem lesz több Erik, és nem lesz mire várni.

Legrövidebb ideig olvastam.
Kelly Oram Cinder és Ella című könyvét, néhány óra alatt befejeztem,  2017. november 11. 20:32 -> 2017. november 12, 01:23. Mint látható, szinte faltam a lapokat, és egyébként végre egy LOL könyv, ami még tetszett is.


Legjobbra értékelt könyv:

A hónap, sőt ki merem jelenteni, hogy az év egyik nagy kedvence lett számomra Francesca Zappia: Csak kitaláltalak? című regényének gondolkodás nélkül adtam 5*-ot. Nagyon remélem, hogy sokan elolvassák majd, mert egy csodálatos és különleges történet

Legrosszabbra értékelt könyv:
Taheren Maffi: Ne érints trilógiájának első kötete nem igazán fogott meg, elég sokat szenvedtem a könyv olvasásával. A jó szívem adatott velem csak 3*-ot, de nem igazán érdekel a folytatás.


Ti mit olvastatok a hónapban?
Mi volt a leghosszabb/legrövidebb/legjobbra értékelt stb. olvasmányotok?

Jöhetnek a kommentek.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.