Mit olvastam a hónapban? #január


Sziasztok!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig élvezettel nézem vissza, hogy mennyi könyvet sikerült elolvasnom az adott hónapban, és mik voltak azok.
Június végén Rétánál, aki a HaBár könyves kocsma vezetője (pultosa?), láttam egy tök jó ötletet, úgyhogy megkérdeztem, felhasználhatom-e.
Áldását adta rá, úgyhogy jön az én összesítésem.


A január meglepően lassan telt számomra, annak ellenére, hogy eseményekből nem volt hiány. Túl vagyok a középszintű angol nyelvvizsga szóbeli részén, (meglett :)) és a töri kisérettségi vizsgán is (szintén meglett :)). Ennek ellenére mégis volt valahogy időm olvasni, bár a „hogy csináltam?” kérdésre nem tudok válaszolni.
Mindenesetre 7 könyvet sikerült elolvasnom, a hónapban, úgyhogy elégedett vagyok.


Legtöbb oldalszámú könyv:

A maga 432 oldalával Marissa Meyer: Cinder című könyve viszi a pálmát a hónapban. Kemény kötéses fél tégla volt, de a hossza ellenére is élveztem az olvasását bár hosszú távon nem bírtam tartani

Legkevesebb oldalszámú könyv:

Anne-Dauphine Julliand: Két kis lábnyom a homokban című könyv csupán 270 oldalával megkapta az e havi legrövidebb olvasmányom címet. Igazából kicsit bántam, hogy nem hosszabb, olvastam volna még.

Leghosszabb ideig olvastam:

P. C. Harris: Újrajátszás című könyve volt ez. Elég lassan haladtam vele mármint magamhoz képest, 2018. január 7., 08:132018. január 12., 16:45 közé esett az olvasása.

Legrövidebb ideig olvastam:

Meik Wigink: Hygge című könyvére 2018. január 27., 16:002018. január 27., 21:31 között került sor, és mint az olvasási időm is mutatja, nem túl sokat húztam az időt. Bár tény, hogy ebben közrejátszott az is, hogy a könyv tele volt képekkel és ábrákkal, így volt olyan oldal, ahol nem, vagy csak nagyon kevés szöveg volt.

Legjobbra értékelt könyv:

Szintén a korábban említett Anne-Dauphine Julliand: Két kis lábnyom a homokban című könyv kerül ide. Megkapta az 5*, valamint az „ajánlom” és a „kedvenc” címkét is. Pedig régen fájt úgy egy könyv, mint ez.

Legrosszabbra értékelt könyv:


Sajnos P. C. Harris Újrajátszás című könyve csak 3.5*-ig tudta felküzdeni magát nálam. Talán épp emiatt olvastam a szokásosnál tovább is, mert nem igazán tudott megnyerni magának, és ez látszik a csillagokon is.



Ti mit olvastatok a hónapban, mi volt a legjobb vagy épp a legrosszabb olvasmányotok?
Ha van kedvetek, kommenteljetek, érdekel.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.