#ParaSzerda: 2018 üdvöskéi


Éreztem valahol mélyen magamba, hogy ez az év sem fog nyugton hagyni. Nagyon sok az új és ráadásul jónak tűnő megjelenés, s itt nem csak a műfajon belül értem.
Úgyhogy készülök a "pénztárca siratásra".
Rengeteg remake, illetve folytatás vagy spin-off várható. 




"Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter magas, nevetségesen hosszú karú és lábú, feketébe öltözött alak, akiknek nincs arca, de mindenütt felbukkan, ahol gyerekek vannak. " - egy szó: pedofília.
Slendi kalandjait már szinte az is ismeri, aki amúgy most találkozik az internettel elsőnek. A Creepypasta egyik nagy alakjáról beszélünk, akinek amúgy, brutális hírneve van. Hisz, gondoljatok bele! Két kislány emiatt képes volt teljes mértékben becsavarodni. S, nem csak ők esnek/estek csapdába az internet mély bugyraiban. Slenderman, Morgan és Alissa esetéről EZEN a linken tudhattok meg többet.
A Creepypasta ugye a kitalált rémek tárháza, ahol minden elismerésre vágyó személy megcsillogtathatja azt a tudást, ami cserébe rettegést vált ki az olvasóból. Néha talán elvetik a sulykot, de Slendiből nagyszerű Urban Legend karakter vált.
Ezt a népszerűséget megragadván Sylvain White úgy döntött, hogy ad egy esélyt, hátha beválik. Remélhetőleg Javier Botet remekül megszemélyesíti a pedofilt Őt.

Úgyhogy a moziipar volt olyan bátor, hogy végre engednek a csábításnak, így feltehetőleg május 25.-e környékére már a magyar mozikba is eljut a rettegett két méternyi csápos öröm.


Ha már brutális karakterek, rakjuk oda!
Mivel Marvel fanatikus leányzó vagyok, egyértelmű, hogy alig bírok megülni, s várni.
Tom Hardy, mint színész számomra elég sokat mondd.Az egyik kedvencem, úgyhogy kikerekedett szemekkel figyeltem mikor az imdb-n felcsillan a neve a Venom kapcsán.
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a Spiderman képregények egyik legjelentősebb karaktere (meg amúgy egyben a legkegyetlenebb is), hogyan fog szerepelni a vásznon.
Várlak, Tom. Ahogyan téged is, Eddie Broock!
Október 4.-étől a hazai mozikban is startolt!


Vele még a Conjuring második részében találkozhatott a néző, és hála istennek, ahogyan Valak is kap egy külön filmet. Érdekes lesz vásznon látni a Görbe embert,
Brad Ryal megálmodta ezt nekünk, közreműködik majd vele ismételten James Wan, úgyhogy rossz nem sülhet ki belőle. Én személy szerint kíváncsi vagyok!


Ki ne szeretné a "megtörtént" eseményeken alapuló horrort?
A Conjuring és az Amityville nálam több sebből is vérzett, na majd most!
Sarah Winchester nevéhez kötődik a legenda, aki férje halála után építette a házat. Az a hír járja róla (mármint, a házról magáról), hogy szellemek, démonok és minden gonosz ott portyázott.
Természetesen, Sarah nekik építette a házat, mert úgy vélte férje találmánya (innen ered a cím is, az ismétlőfegyver után) csak bajt hozott az életébe, s fegyver által megölt személyek bosszúra szomjaznak irányába. Elég elmebeteg, de egynek jó lesz!
Mindenféle aktivitást adtak magukról, úgyhogy kicsit Paranormal Activity feelingem van. 
A ház maga hét szobából, és labirintusszerű folyosókból áll, elég para.
Azért remélhetőleg nem lesz elbaltázva. 
A hazai mozikban március 15.-én lesz tekinthető. 




Ki ne ismerné a 2008-ban megjelent Hívatlanokat? 
Elmebetegek kis csoportja, akik idegeneket zaklatnak.
Itt a második rész! Én személy szerint várom, nagyjából úgy, mint a Purge IV: The Island-et. 
Itt egy gyanútlan családra terelődik a reflektorfény, akik pihenésgyanánt egy kis faházban húzzák meg magukat valahol a végtelenbe és tovább. Elég klisé, főleg a kihaltság miatt, alapból adott a szituáció is. Természetesen, a semmiből kerül elő a kis csoport, s az a cél, hogy kiirtsanak mindenkit abban a nyomorult faházban. 
A macska-egér harcra pedig a hazai vásznon március 22.-én kerül sor.


  Szóba került a Crooked man kapcsán "Valak" is, úgyhogy ím! Június 12.-én indulhat a rettegés!
Aki látta a Conjuring második részét, szerintem képtelen nem emlékezni Bonnie Aarons színésznőre, aki Valakot a démoni apácát játszotta. Mint mindennek ennek is kassza-szaga volt, úgyhogy kapunk egy háttér történetet, hogyan jutott el Irene nővér odáig, hogy hirtelen és rejtélyesen meghal. Azta, micsoda értelmes felvezetés.


Aki ismer valamelyest tudja, hogy élek-halok Michael Myersért, és Halloween filmsorozatért.
Nem tudom mi okozza, belülről vagyok elrontva, vagy sem, de ez az egyik leginkább várt (érthető okokból) film, amit mindenképp szeretnék megnézni. Itt újabb cselekményszálat kapunk, méghozzá az egyik áldozat tizennyolc esztendős gyermekét, plusz egy rendőrlánykát, aki a Myers-ügy megszállottja. Ők ketten szövetkeznek, már csak bosszú miatt is. Eközben, Michael nagypapi a böriben várja a kivégzést, csakhogy a két gyermek beszökik, hogy mindezt lássák. ÁMDE, Myersen nem fog semmi, és balul sül el minden, s kiszökik. HÁH! Mert, Myers csak egy van! Október 25.-től a mozikban!





Ismételten szép kis lista.  Számotokra mi a  legvártabb film a 2018-as  évben?










Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.