Hello Február! Mit tartogatsz?

Sziasztok!
Végre eljutottunk az utolsó téli hónaphoz, aminek én személy szerint nagyon örülök. A január az főleg fizikailag de nehéz  hónap volt számomra.
Lássuk, mi várható februárban.

Igazából az első két hetem tuti azzal fog eltelni, hogy kitaláljam a felvételi jelentkezés sorrendemet, és itt körülbelül ki is fújt a hónapom nincs életem, I know.
Igazából örülök neki, hogy ez a hónapom ilyen lightosan fog telni, talán több időm és főleg energiám lesz a bloggal, valamint az olvasással foglalkozni. Nem mondom, hogy az előző hónapban nem volt időm olvasni, mert ez így hazugság lenne, csak éppen nem volt hangulatom posztot is írni. Reményeim szerint februárban kipipálok egy csomó már ezer éve könyvjelzőzött TAG-et, és a recenziókkal is utolérem magamat.

Amiket olvasni szeretnék a hónapban:


Saját kép

Jasmine Warga: Szívem és egyéb fekete lyukak

Ashley-től kaptam karácsonyra, és azt mondta nagyon jó, szóval biztos, hogy hamarosan sorra kerül. Főleg, hogy nem is túlságosan hosszú, és Kossuth kiadós, úgyhogy biztos hamar végzek vele.

Gail Honeyman: Eleanor Oliphant köszöni, jól van

Ez az utolsó recenziós példányom egyelőre. khm a Kossuth kiadótól, úgyhogy szinte biztos, hogy a hónapot ezzel a regénnyel fogom nyitni. Szintén Ashley-nek köszönhetem, hogy rátaláltam, ő ódákat zengett róla, szóval felettébb kiváncsi vagyok.

 Emely Bold: Amikor a szerelemnek csokoládé íze van

Lettero kiadós recenzió, aminek megvezetett a címe igazából. De az értékelésekben azt olvastam, hogy eléggé cukormázásan romantikus, szóval kicsit tartok tőle, hogy még az én határaimnak is túl sok lesz. Majd kiderül, egy esélyt adok neki.

Stephanie Garber: Caraval

A február a farsang időszaka, nekem erről a könyvről pedig óhatatlanul nem a cirkusz, hanem a maszkok jutnak eszembe, ezért döntöttem mellette Meg azért, mert már amúgy is kitelelt nálam. Remélem nem fog átcsúszni márciusra, mert igazából érdekel...de olyan súlyos féltégla, hogy kissé tartok is tőle.

Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám

A képről véletlen lehagytam, de ebben a hónapban is tervezek olvasni magyar szerzőtől, és erre a könyvre esett a választásom, főleg amiatt, mert az írónő szólt néhány szót az érdekemben, és szintén kiadótól kapott példány ez is, mint az első kötet. Ami egyébként nagyon tetszett, úgyhogy remélem ebben se fogok csalódni. (Gabi, súgj meg nekem valamit: zsepit készítsek?)


Az értékeléseket szépen sorban fogom hozni a fentebbi könyvekről (kivétel a Caraval, azt elteszem későbbre). Szeretném majd úgy zárni ezt a hónapot, hogy nincs egy darab elmaradásom se egyik kiadó felé sem.
Kívánjatok szerencsét, elkél.


Nektek pedig én kívánok csodálatos februárt.
Megvan a lista mit olvastok, vagy majd alakul? 

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.