Irány a mozi: filmek, amiket tervezek megnézni tavasszal

Sziasztok!
Nem nagyon járok ugyan moziba, de a tavaszi szezonban rengeteg olyan film fog kijönni, amit nagyon szívesen megnéznék moziban.
Néhány cím jön, benyomással és előzetessel.


Vörös veréb


Bemutató:  március 1.

Az előzetes alapján egy kicsit véresebb, de nagyon jó thrillernek tűnik, tele titkokkal, és ármánykodással.
Az előzetes ITT megtekinthető.

Vándorszínészek


Bemutató: március 8.

Magyar filmre nagyon ritkán váltok mozijegyet, de ennek megfogott az előzetese, nem tehetek róla. Olyan nevek mellett, mint Hegedűs D. Géza, nem lehet rossz, úgyhogy nagyon kiváncsian várom.


Nyúl Péter


Bemutató: március 15.

A magyar filmeknél ritkábban csak animációs filmre adok ki pénzt, de ez annyira cukinak és viccesnek és egy igazi kikapcsolódásnak tűnik, amit nekem moziban KELL látnom. Pont.


A szellemek háza


Bemutató: március 15.
  
Ugyan csak 16+ a besorolás, tuti, hogy egyik-másik jelenetnél ugranék egyet a székben az effektek miatt. De mivel igaz történet az alapja, egy esélyt biztos fog kapni tőlem.
Az előzetes ITT megtekinthető.

Mária Magdolna


Bemutató: március 29.

Teljesen véletlen találtam rá az előzetesre egyik reggel, de már akkor is azt mondtam, hogy tuti megnézem. Ez azóta sem változott, ha lesz rá időm, el fogok menni rá.
Az előzetes ITT megtekinthető.

Hang nélkül


Bemutató: április 5.

Josh Malerman Madarak a dobozban című regénye jutott róla eszembe, bár ott nézniük nem szabadott a szereplőknek. Itt meg beszélni, szóval a séma hasonló, úgyhogy biztos, hogy ez is érdekes lesz. Majd meglátjuk.
Az előzetes ITT megtekinthető. 

Tombolás


Bemutató: április 12.

Pont a szülinapomon lesz a bemutató, szóval akármennyire nem szokásom, erre lehet, hogy premierként fogok elmenni. De az tuti, hogy megyek. Már annyi előzetest láttam belőle, hogy nem fogom kihagyni.
Az előzetes ITT megtekinthető.

Éjjeli napfény

Bemutató: április 19.

Van egy olyan érzésem, hogy ezen bizony a fél mozi zokogni fog, (ne kérdezzétek miért, megérzés az előzetes alapján), dehogy gyönyörű film lesz, az tagadhatatlan.
Kicsit nekem a Minden mindenre hasonlít, csak éppen jobb annál.
Az előzetes ITT megtekinthető.

Egyelőre azt hiszem ennyi, amit így elsőre kinéztem, lehet, hogy időközben meggondolom majd magam, és mást is nézek, illetve nem mindet moziban.

Ti kinéztetek filmet a tavaszi mozipremier felhozatalból? Ha igen, melyike(ke)t?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.