Mit olvastam a hónapban? #február



Sziasztok!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig élvezettel nézem vissza, hogy mennyi könyvet sikerült elolvasnom az adott hónapban, és mik voltak azok.
Június végén Rétánál, aki a HaBár könyves kocsma vezetője (pultosa?), láttam egy tök jó ötletet, úgyhogy megkérdeztem, felhasználhatom-e.
Áldását adta rá, úgyhogy jön az én összesítésem.
 
Februárban is sikeresen túlteljesítettem a magamnak kitűzött négy darab könyvet, és külön büszkeség, hogy két magyar írónő könyve is a kezembe került a hónapban. Megfogadtam ugyanis, hogy legalább havi egy hazai könyvet elolvasok, és ezt eddig sikeresen tartottam is. 

Saját kép


Legtöbb oldalszámú könyv:

424 oldallal Benina: Mindig és soha című könyve megnyerte a hónapban a leghosszabb olvasmány címet. A hosszához képest gyorsan haladtam vele.

Legkevesebb oldalszámú könyv:

Csupán 296 oldal Emily Bold: Amikor a szerelemnek csokoládé íze van, de elég nyögvenyelős olvasás volt.

Leghosszabb ideig olvastam:

Gail Honeymoon: Eleanor Oliphant köszöni jól van olvasási ideje: 2018. február 1., 19:042018. február 4., 00:14
Szaszkó Gabriella: Maradj velem olvasási ideje:
2018. február 7., 18:112018. február 10., 20:39
Egyébként a két könyv között oldalhosszban is két oldal különbség van, úgyhogy nem lep meg, hogy az olvasási idejük is azonos lett.

Legrövidebb ideig olvastam:

Újra csak Emily Bold: Amikor a szerelemnek csokoládé íze van című könyvét tudom hozni példának, mivel az olvasási ideje ennek volt a legrövidebb.


Legjobbra értékelt könyv:


Benina: Mindig és soha című könyve, valamint Jasmine Warga: Szívem és egyéb fekete lyukak című könyve egyaránt 4.5* csillagot kapott. Mindkettőt szerettem, igaz más okból, de valami hiányzott, hogy a maximális csillagot adhassam meg rá.

Legrosszabbra értékelt könyv:

Emily Bold: Amikor a szerelemnek csokoládé íze van című romantikus regénye csupán 3*-ig tornázta fel magát nálam. Ez volt az élő példa, hogy a recenziós példány nem jár együtt mindig igazi imádattal. Ez volt mondjuk az első recenziós könyvem is, ami nem nyerte el túlzottan a tetszésem.



Szerintem jó kis lista lett, elégedett vagyok. Emily Bold könyvét pedig csak azért is ajánlom nektek, mert annyiszor előjött különböző szempontoknál.
Ti mit olvastatok a hónapban? Volt emlékezetes könyvetek? Magyar regény került februárban a kezetekbe?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.