Sorozatajánló:Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai


Ismertető: Marinette a párizsi tinilány védelmezi a várost Hawk Mothtól, de nincs egyedül Ayla barátnőjén kívül ott van Adrien vagyis Fekete Macska.Ők ketten együtt védelmezik Párizst.Kis erőlényeikkel tudnak átváltozni.




STOP IT!
Én még ennyire jó sorozatot nem láttam a Disney Channel által kiadott listán! Meg lehet cáfolni komolyan!
Elsőként azt hittem, hogy megint egy OLYAN gyerkeknek szóló fostalicska lesz, főleg mert ellenállhatatlan vonzalmat érzek a szőke karakterek iránt egy mesébe, vagy animébe akármi.
De irtó kellemeset csalódtam, angolul kezdtem el nézni, és teljesen lekötött, oké belevág a közepébe, és szinte semmit sem tudunk, csak, hogy Adrien és Marinette osztálytársak, és persze rohadt mód fingjuk sincs arról ki-kicsoda valójában pedig, a nézők agyában ott a JAJJNEMÁR,HOGYNEMVESZEDÉSZRE gondolat. Adrien modell Marinette pedig betegesen szerelmes belé, mármost pedig Adrien Chat-noirként letagadhatatlanul szerelmes Katicába pedig nem esik le neki, hogy az Marinette, ÉDES JÉZUS MÁR.

Ennek ellenére kellemes kis sztorit kapunk, ahol már mindannyian ficánkolva várjuk, hogy történjen is valami a két főhős között. 

Mert látjuk a szerelmi szálat, sőt tökéletesen tudjuk, hogy igenis össze fognak jönni, de szép lassan szinte már kínzóan elvontatva kapjuk meg amire vágyunk. 

Ezenfelül ajánlom tényleg, nekem Chat noir(Adrien) a befutó, igaz, hogy egy újgazdag fiú de Fekete macskaként lepipál minden eddigi szíven találó karakteremet. 

Úgyhogy gyerünk-gyerünk tessék nézni, lehet szidni, hogy ennyi idősen erre fanolgatok, de nem fog meghatni. 
Aki mégis kedvelné, annak megy a pacsi, mert hát tényleg nem olyan mint egy ocsmány Hannah Montana. 


3 megjegyzés:

B.Lili írta...

EZAZ! Istenem, nem tudod mennyire megkönnyebbültem. 16 évesen a barátnőim nem igazán értették hogy miért rajongok egy ilyen sorozatért és a Tumblr-n kellett megbeszélnem az angol/francia fanokkal az új részeket. De hatalmas kő eset le a szívemről hogy Magyarországon is van aki szereti és már 10 fölött van.

Ashie írta...

Drága Lili,
Öröm, hogy van még valaki aki szereti a csapatba :)
Én imádtam, mert nem bírtam magammal és franciául néztem végig, de hatalmas volt. Nem untam, tök jó.
Puszi,
Ashley

Unknown írta...

ÁÁÁÁÁÁ! Én is imádom!!! Olyan kár, hogy nincs minden része lefordítva még magyarra. Összesen még csak 11 van fent youtubon és az nem elég. Ez engem nem gátolt meg a nézésében, mert elkezdtem nézni franciául (bár egy szót se értek belőle, de az nem érdekel). Annyira jó. Nem lehet meg unni. Én állandóan azt olvasgatom, hogy mikor derül ki minden... Ááá!!! Megyek és nézem tovább. Most éppen a 10 részt nézem újra. Kedvenc. (valentine napos)

Üzemeltető: Blogger.