2016. július 13.

Ajánló:Mit is nézel Ashley?


Sziasztok!
Gondoltam nem lesz gond abból, ha megosztok egy listát azokról az animékről, amiket épp most fejeztem be, vagy nekikezdtem, adok hozzá pár szép sort is, hogy így mi a véleményem.
Ha kedvet kaptok hozzá -annak ellenére is, hogy talán lehúzom- lessétek!
Kommentben jelezhetnétek, hogy ti mit néztek!



1. B-Project: Kodou* Ambitious: Mint mindenki tudja az Uta no Prince-samaval ki lehet kergetni a világból. Kihívás miatt nézem, így szinte semmi jót nem tudnék róla írni, pepitában az, mint az említett anime.
2.Bungou Stray Dogs -season one- : Mit is mondhatnék? Írtam róla ajánlót nem is olyan régen, (aki lemaradt itt találja: http://irasaimtarhaza.blogspot.hu/2016/06/animeajanlo-bungou-stray-dogs.html )
számomra nagyon bejövős volt már az első eptől, odáig voltam Dazaiért, nem is véletlen, hisz mindenki nagy kedvence. A végében nem csalódtam kicsit sem. Alig várom a második évadot.
3.Fukigen na Mononokean: Nem nagyon jönnek be a hasonló témájú animék, viszont ez nagyon tetszik.
4.Hatsukoi Monster: Eslőre nagyon szívleltem, lévén, hogy manga adaptáció amit tényleg szerettem. Kifejezetten nem rossz, ajánlom annak aki kissé könnyebb limonádéra vágyik némi humorral.
5.Joker Game: ÁHÁHÁHÁH. Kémek, Japán. Kimura Ryouhei.
6.Kiznaiver: Egyszerűen odáig vagyok érte, ez az egy fájdalom,érzelem mindenki testében szétáramlik dolog nagyon ötletes.
7.Nijiiro Days: Erről is sikerült már egy szép megtekintésszámmal rendelkező bejegyzést faragnom. ( Itt találjátok: http://irasaimtarhaza.blogspot.hu/2016/02/animekritika-nijiiro-days.html) Egyik kedvencem, nagyon nagyon kedvelem az ilyesfajta témájú illetve szereplőbeosztású animéket. Telitalálat, kár, hogy egy rész mindössze tizenhárom perc, mert sosem lenne elég, és még négy részem maradt hátra. Nem tudom mi lesz velem utána.
8.Orange: Az első pillanattól a kedvencem, nem véletlen hisz a manga az egyik kedvencem.10 évvel későbbi énje egy nap levelet küldd a 17 éves önmagának egy haláleset miatt.
9.ReLife: Bekapsz egy tablettát és kész, légy akármennyire lecsúszott életű egy évre középiskolásként indulhatsz újra. Hatalmas anime, gyanítom egyenlő esélyekkel indul, mint a Boku dake ga Inai machi.
10.Tsukiuta. The animation: Erről is született bejegyzés, és hát nem is tudom mit írjak még hozzá. Felér egy Dialovers csalódással. (Az értékelést itt találjátok: http://irasaimtarhaza.blogspot.hu/2016/07/sirassaroktsukiuta-animation.html )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.