2016. szeptember 2.

#Challenge: 31 napos Horror-kihívás 17.nap



Sziasztok! 
A mai napra is jut a kihívásból méghozzá az általam legjobbra ítélt előugró valamitől, ami egyébként a hanghatások nélkül, nem lenne olyan ijesztő. Pofámba ugrik és hirtelen. Ez az ismertetőjele. 
A legtöbb mai horror, sajna erre épít. 






17.nap: A legjobb jumpscare

Most szerintem videót nem fogok linkelni, mert egyrészt a youtubeon nem biztos, hogy fent lesz, másrészről pedig mindenki nagyrészt tudni fogja, hogy miről is beszélek.
Az első olyan jumpscare momentum, amitől még én is megrezzentem az a Sinister első és második részében volt, leginkább a vége felé, mert tudni kell beledöfni az emberbe a kést. Az első részben a fűnyírós szalagjelenetet direkt kiemelném, mert azt a mai napig nem bírom, és hát persze a vége. Mert Boghuulnak mindenképp elő kell ugrania. A második részben pedig rengeteg olyan momentum van, akárcsak a Conjuringban. Annak a második része sikerült jobbra, énszerintem.
Valak akciózása meg a semmiből feltűnése ott lent a vízbe, meg itt-ott-amott hát, köszönöm szépen.
Továbbá, itt van még a Boogeyman. Hát édes Istenem. Soha többet. Ottvan még a Paranormal Activity: Ghost Dimensionja is. Vannak benne részek, az tuti.
Ezeket tudnám így kiemelni, meg számos másik Ázsiai horrort, mint például az Átkot, vagy akár a Szemet. Számos csoda van. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.