2020. december 1.

Hello December! Mit tartogatsz?


Ez most a szokástól eltérően csak egy hónapnyitás lesz, mivel nincs nagyon novemberi statisztika amiről beszámolhatnék. Egyetlen könyvet olvastam, slussz-passz. Úgyhogy remélem, a decemberem jobban alakul majd.


Rájöttem, hogy én már nagyon vártam ezt a hónapot, mert ez azt jelenti, hogy vége ennek a szokatlan-nehéz-távolságtartó-megterhelő 2020-nak. Soha nem felejti senki, ebben biztos vagyok.


Akármennyire is volt kemény, szeretném méltóképpen búcsúztatni az évet. Ha minden jól megy, néhány nap múlva letudom minden beadandóm, és onnantól lelkiismeret-furdalásom nélkül fújhatom ki magam, és foglalkozhatok a bloggal végre normálisan. Fura karácsony lesz az idei, erre azért fel kell készülnöm. Se nagyszülői közös karácsony, se Ashley-vel közös előkarácsony... idén minden más lesz.


Újra van Bloggerképzős kihívás, abba gondoltam beszállni, bár talán nem mindegyik témához fogok írni. Kicsit több filmezést és olvasást is szeretnék engedélyezni magamnak, meg aktuális lenne azért néhány poszt megírása. Fejben már minden kész, csak kedv kell.


Az olvasmánylistám nem túl hosszú, de ezeket nagy eséllyel el is fogom olvasni:
- Héctor Garcia Kirai: Ikigai a hosszú élet japán titka

Nagy eséllyel ezzel kezdem a hónapot, mert beadandót kell írnom belőle csütörtökre.


- Kerstin Gier: Fellegszálló 

Azért akadt meg rajta a szemem, mert a szerző korábbi trilógiáját olvastam már, és szerettem. Ennek cuki a borítója, karácsonyi a hangulata, úgyhogy kíváncsian várom.


- Matt Haig: A fiú, akit Karácsonynak hívnak

Nincs ünnepre hangolódás enélkül a könyv nélkül. Kész pont. Lehet a komplett trilógiát fogom elolvasni, adjuk meg a módját.


- Charles Dickens: Karácsonyi ének

Nem emlékszem olyan Szentestére, amikor nem olvastam volna. Idén se fog kimaradni.


Blogbejegyzés Marie Lu: Bajnok című könyvéről tuti lesz (hetek óta kész, csak nincs energiám ráncba szedni), illetve a Fellegszállóról is, a többi majd alakul.


Ti mit terveztek a hónapra?

*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.