2020. október 31.

Halloween BOOK TAG


Nem feltétlenül volt tervben, hogy ma posztot hozok, de annyira megtetszett ez a BOOK TAG, hogy mégis. Úgyhogy vágjunk is bele az idei halloweeni kérdéssorba, mutatom a válaszaimat.



Egy boszorkányosan jó fantasy

Ide valamiért  C. J. Redwine: Az árnyékkirálynő című könyve ugrott be, bár magam sem értem, hogy miért, hiszen emlékeim szerint nincsen benne boszi, csak egy gonosz mostoha. A hangulata viszont eléggé borzongató, simán elmegy egy halloweeni olvasmánynak.


 Egy tökös főhős

Ide az aktuális olvasmányom írnám, vagyis Marie Lu Legenda trilógiáját. Mind a női, mind a férfi főhős nagyon talpraesett, egyikőjük se vár arra, hogy más húzza ki a csávából, vagy oldja meg a problémákat helyettük. Szeretem ezt a csapatot nagyon.


Egy félelmetesen humoros könyv

Ide On Sai: Calderon könyvei jutottak eszembe. Olyan jókat szoktam derülni rajta, bírom azt a fanyar humort, ami jelen van a történetben. Erről jut eszembe, valamikor újra is kellene olvassam.


Egy színes egyéniség, avagy minél több szín a borítón

Sütő Fanni: Csudapest világvége című könyvének borítója egyszerűen gyönyörű *-* Tele van színekkel, de nem csak a külső, a tartalma is ugyanilyen sokszínű.


Egy jelmezes szereplő

Margaret Atwood Boszorkánymagzat című regénye tökéletes ehhez a ponthoz. Mindegyik szereplő beöltözik, szuperebbnél-szuperebb jelmezekbe, és ezek nagyon jól le vannak írva, szinte láttam magam előtt.


Egy édes romantikus

Jessica Park: Szeretni bolondulásig című történetére egyértelműen illik az "édes" jelző. Matt és Celeste könyvét ugyan még nem olvastam, de gyanítom, hogy azok is hasonlóan aranyos történetek, tervben is van, hogy valamikor sort kerítek rájuk.


Egy sorozat, amit mindenképp be akarsz gyűjteni (vagy már meg is tetted)

Most átnéztem a kívánságlistám, és rájöttem, hogy nincs is nagyon rajta sorozat, inkább stand alone kötetek. De a polcomat szemrevételezve se látok nagyon sorozatokat. Mondjuk azt figyelembe véve, hogy egy csomó sorozatot kaszálnak, vagy éveket kell várni a folytatásra, annyira nem meglepő szerintem


A TAG forrásmegjelöléssel bárki számára szabadon vihető.

Happy Halloween.

*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.