✽Új admin a fedélzeten!




Sziasztok!
A nevem Ashley én leszek mostantól,(bár számomra nem volt akkora meglepetés) az oldal második szerkesztője, ismerhettek esetleg a horrornewsagency oldalról, és nagyjából ezen oldal összes designjának alkotójaként is megfordultam. Párszor.
Idén 22. életévemet töltöm be, és igen, néha napján nézek animéket illetve előszeretettel próbálgatom magam az otome játékok világban is.
Pszichológia-szakra járok Budapesten, és ez nem igazán függ össze a kritikamániámmal, úgy tűnhet néha túlságosan is erőlködöm a humoron, például egy megírt kritikánál, ám ez nem igaz. Akármily' fura kedveskéim, ENNYIRE FEKETE A HUMOROM. Nem tehetek róla, értékelni kell.
Szeretek olvasni, bár leginkább sorozat,film, anime és játék kritika a feladatköröm, de ígérem, hogy kaptok könyves dolgokat is.
Az írás és a zene nálam olyasfajta kikapcsolódás amit csak olyan emberek élhetnek át, akik hatvanadszorra fordulnak a mennyben.
Remélem jól kijövünk majd, lehet nagyképűnek hisztek, de idővel kiderül majd számotokra is, hogy nem harapok, néha kicsit agresszív az lehet, de amúgy meg. Ártatlan mint egy kiscica.
Üdv neked, Ashley, nem leszel szar admin..nem leszel...nem.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.