☼☁ Ashley-féle rosszfiú könyvlista



Sziasztok!
Mivel már én magam is úgy érzem, hogy azt hihetitek lassan szerény személyemről, hogy képtelen vagyok jó könyv-kritikákat írni, amiben nem épp lehúzom, hanem istenítek egy könyvet. Kaptam magam és összedobtam egy listát, amiben jeles kis rosszfiúkat szedtem össze, teljesen minden milyen a könyv. Én-mint azt tudjátok már- imádom az ilyen kiállású palikat, és hát ki ne szeretné.






Elsőként tán Jay Crownover: Rule c. könyvével indítanám a sort, ugyanis tetszett a könyv.
Rule-t pedig kifejezetten imádtam a maga kis forrófejű, makacs seggfej imidzsével.







Rögtön utána sorolnám Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás-ának csodálatos Travis Maddoxát. 
Ki a pokol ne szeretné őt?  Káromkodik, mint a kocsis, folytonosan illegál bunyókba veti magát, ráadásnak ő is egy összetett személyiség, aztán BÍÍÍP ez a kocsi is elszáll, mivel megérkezik az a titokzatos kis Galambocska, aki totálisan megváltoztatja őt.





Simone Elkeles:Tökéletes kémiájában az a szép, hogy van Alex, édes istenem.
Másodsorban megemlíteném a Láncreakció című könyvet is, mégpedig névre szólóan Luis Fuentest-el kezdem.
Imádtam, tényleg. A könyvet is. Ugyanis Lu' egy álszent kis disznó, elsőként elhiteti az olvasóval, hogy mennyire jó fiú. Aztán kibújik a szög a zsákból, már benne van a bandában és verekszik annyit amennyit nem sajnál.
Imádtam a könyvet, az első volt ami tényleg tetszett. Ő a tipikus bandázós gyerek, káromkodik, drogos és iszik, mint a gödény.






Rögtön ide jön Soren az én drága papom Tiffany Reisz könyvéből Az angyalból. Durva szadista hajlamai egyszerűen nem férnek össze a katolikus életmódjával.







Szeress,ha tudsz! című regény a következő áldozatom, amit Kersley Cole írt meg nekünk, különösképp kedveltem Ethan elviselhetetlen személyisége miatt.
Egy arrogáns,bunkó kis dög, aki ráadásnak elég félelmetes lehet az ember fiának/lányának/hörcsögének. Nem nagyon figyel más emberekre, önmaga ura.


Nicole Williams könyve a Crash után elég durván a fejembe szállt első olvasásra, bár nehezen kezdtem neki. Bár, ez oldódott amint feltűnt Jude. Valódi kis bűnös lélek, imád verekedni, előszeretettel generálja is maga körül a bajt. Többször lesittelték, de csak pár nap erejéig. A vérmérséklete elég heves, viszont ahogy megismeri főhősnőnket egyből átvált, képes bármit feláldozni érte.


A rajtad áll könyv nagy sikerszerzője az írón M. Leighton-on kívül, nem más, mint Cash. Igaz, hogy hazug, mert azt a személyiséget mutatja ami nem ő, viszont egy tetovált,motoros,bártulaj. Ami nálam fatálisan telibe talált.




Igaz, a film nálam nem talált be és a könyvön is rágtam magam, de hát ha már mindenkit felsorakoztattam ideje Step-et is, igen lányok. Federico Moccia könyvéről van szó a Felhők fölött három méterrel-ről. Step egy igazi kis rosszcsont. Bunyófüggő, majdnem sitten is ült. Imádja ha övé az utolsó szó, ezért gyakran csak úgy beszólogat másoknak. Cigis kis dög. Azonban, mint minden más könyvben is, itt sem maradhat el a nagyszerű "megváltozom a szerelmemért." effektus.



Karen Marie Moning könyvében a Keserű ébredésben, megismerhetjünk Barrons-t, aki elhallgat jó pár dolgot a külvilág elől, ugyanis megtudhatjuk, hogy koránt sem az akinek mutatja magát és számos ember vére tapad a kezéhez, csak a céljai elérésének beteljesítése miatt.




Collen Hoover következik, itt két könyv is a szívemhez nőtt; a Reménytelenül-ben megismerhetjük Holder-t aki verekedésgenerátor tipikusan heves mérséklet mozog benne, amiből kiindulva mindent üt-vág a közelében amikor ideges. Egy nagy lumpen dög, kerüli az iskolát egy teljes évig. Aztán nagy gyász veszi kezdetét ugyanis elveszítjük őt az éterben,mert megérkezik Sky aki mellett szobapulivá válik. Hányinger.
A második könyv az Ugly love itt pedig Miles Archer van a képben, tipikusan múltkerülő, eléggé besötétíti ez a kis titok az egész könyvet, nem tervez, nem érez szinte semmit. Nálam telibe talált.






Kylie Scott: Taktus. 
Nem, nem David.
Nálam Mal' volt az aki betalált, erősen. Attól eltekintve, hogy nem rajongok a hosszú hajért.





Lakatos Leventének köszönhetjük,hogy világra hozta nekünk az Aktusba Antont, és Róbertet. Bár az igazat megvallva én Róbert-et jobban kedveltem a könyvben. Ott van még Dávid is, akiről minden kis szadista titkot megtudhatunk.



 Esetlegesen ide jöhet még a Real című klasszikus, amit bár én nem annyira kedvelek, tudom sokan vagytok oda Remington-ért. Katy Evans próbálja elénk tárni a bunyókirályt.




Kody Keplinger könyve  a The DUFF!. Wesley karaktere nálam elsőre betalált, bár nem is értem, hogy miért. Aztán ez is, mint minden vonat elmegy hála a nagy ellenségek extrákkal modulnak közte és Bianca között.


Jus Accardo könyve ami Touch névre hallgat istentelen első szerelmem a sötét és titokzatos Kale.



Becca Fitzpatrick bukott angyal Folt-ja, a Csitt,csitt-ben, esetleg valakinek? Magas,barna szem, izmos. Tudjátok, hogy az én idálom ezzel keresztül is szúrta. Ráadásnak humoros karakter és tud néha aranyos is lenni.



Tudom sokan szeretitek Daemon Black-et, de mivel én momentán hányingert kapok tőle, ezért csak a felétek érzett mély szeretetem miatt belerakom. Így hát utolsónak berakom Jennifer L. Armentrout: Obszidiánja, ahol is mint mindenki tudja Daemon egy szarkasztikus humorral és beszédkészséggel rendelkező később papuccsá változó űrbéli manó. Számomra totál idegtépő karakter, ámbár ízlések és pofonok.


Tudom, hogy kihagytam egy csomót. Tudom. Viszont ezekből a könyvekből bőséggel akad olyan amelyiket szerettem. Ha akad még olyan, ami szeretnétek feltenni a listára, vagy ajánltok nekem (és az nem: Szürke ötven vagy Obszidián) bátran kommenteljetek, megköszönném :)



26 megjegyzés:

Unknown írta...

Tigris sorozat! Imádtam.

Gabby C. Oaks írta...

Kedves Ashley!
Nálam erre a listára kerülhetne még a harmadik Fuentes fiú, Carlos is azért, illetve Katy McGarry Pushing the Limits sorozatából Noah és Isaiah is.
Remélem tudtam pár ötletet adni!:)

Ölel,
Gabby

Kita írta...

JACE és MAGNUS *-* Nem maradhatnak ki :3 (legalábbis Jace nem) :D

Ashie írta...

Drága Gabby,
Köszönöm, hogy végre van aki előnyben részesíti a Fuentes fiúkat :) Beírom, imádlak a tanácsért.
Noah-t én is szerettem :)
Puszi,
Ashley

Ashie írta...

Szia Kiki,
Köszönöm a tippeket, gondoltam, hogy beleírom Jace-t, mert sokan szeretitek, viszont nem voltam elég biztos a dolgomban.
Belekerül.
Köszi a tanácsot,
Ashley

Ashie írta...

Szia!
A Colleen Houck könyvre gondolsz igaz? :)
Puszi,
Ashley

lovlorci írta...

Angelfall - Rafi <3

Ashie írta...

Kedves Laura,
Köszi az ötletért, mindenképp beleveszem őt is :)
Puszi,
Ashley

Viviienne írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ashie írta...

Drága Ellie,
Köszönöööm ! <3
Basszus, pont most írtam nem régiben kritikát a When it rains-ből. :D És elfelejtettem. Durva.
Örök hála a sok-sok jóért.
Lekötelezetted,
Ashley

Unknown írta...

Esetleg még Sarah J. Maas Üvegtrónjából Chaol :)

Ashie írta...

Drága Noémi,
Köszönöm a tippet, belekerül a listába holnap.
Puszi,
Ashley

Lap lap után írta...

Szia Ashley! :)
Javasolnám neked Clatyon Reed-et, A.Meredith Walters Find you in the dark c. könyvéből:) Borderline szindróma,dühkkitörések, birtoklási vágy, drogozós-piálós-egyéjszakás kalandokkal teli múlt, önmaga bántalmazása, jómódú, negédes szülők, akik csak el akarják tüntetni őt az ügyfelek elől, verekedések ha elborul az agya... Merem állítani,hogy illik ide :) Remélem, hogy elnyeri a tetszésedet :)
Anna:)

Vikky írta...

Szia! Nem semmi lista, de én nagyon hiányolom belőle Karen Chance Cassie Palmer sorozatának forrófejű hadmágusát; Pritkint. :D Nálam az összes pasit kiütötte az első helyről. És olyan kevesen ismerik, pedig édes jó istenem... :D Szerintem egész életemre magába bolondított.

Ashie írta...

Drága Anna,
Köszönöm! Már szimpi, hogy leírtad.
Szóval utána nézek és olvasom.
A listába pedig holnap belekerül.
Örök hála, puszi:
Ashley

Ashie írta...

Kedves Vikky,
Köszönöm a javaslatot, mindenképp belekerül a listába,
Örök hála:
Ashley

Vikky írta...

De jó! Annyira kedvelem, állandóan dühös meg veszekszik, aztán mégis mindig kihúzza Cassie-t a csávából. :D
Puszii

Ashie írta...

Örülök, hogy örömet tudok szerezni :)
Nem sokára tervezek írni egy komolyabb listát szavazásos alapon, amit aztán helyezésekre bontok. Ki-kit kedvel jobban :)
Puszi.

Angelika írta...

Szia!
Javasolnám Jeaniene Frost: Cat&Bones vámpírvadász sorozatból Bones-t Ian-t és Tate-et is a listába.
Szerintem ők is nagyon ide illenének, nekem pl Bones az egyik kedvenc karakterem is :)
Puszi: Angi
Ui: Imádom a listát és egyetértek a felettem szólókkal is :)

Ashie írta...

Drága Angi,
Köszönöm a javaslatot,mindenképp kerül a listára :)
Puszi,
Ashley

Lap lap után írta...

Nagyon szívesen, remélem a könyv is tetszeni fog-én imádtam:)
Szép napot,puszillak:
Anna

Unknown írta...

Barrons forever <3

Lyra írta...

Szia! Szerintem a Nyár-trilógiából esetleg Conrad kerülhetne a listára. :)

Ashie írta...

Drága Lyra,
Köszi a tippet, mindenképp részt vesz a szavazásba!
Puszi,
Ashley

Ashie írta...

Megy a pacsi, drága Csilla :D
Pusz,
Ashley

Vikky írta...

Juj ez pompásan hangzik, látom már raktál is ki szavazást :) Nagyon várom, hogy milyen eredmények születnek. Különben is régóta hajkurászok egy terjedelmesebb listát könyves pasikról. :D Köszönet érte előre is! <3

Üzemeltető: Blogger.