#Délutáni OVA: Diabolik Lovers



Sziasztok! 
Mivel elég durván megbetegedtem, mára csak egyetlen OVA-t hozok, amit volt idegem megnézni, bár már hullott a hajam rendesen. 
Tudjátok mekkorát csalódtam a DiaLovers-be, és erről leginkább a második szezon, azaz a More Blood tehet. 

Így végső erőszakra ugyan, de megnéztem az OVA-t, hátha kivált belőlem valamit.

Figyelem! A következő bejegyzés szidalmat és extrém spoilert tartalmaz. Megtekintése csak saját felelősségre ajánlott!



Most nagyon őszintének kell lennem, összesen tizenegy perc. Az életemből, az agysejtrombolásból. Tizenegy. Csodálkozom, hogy ennyire kiborított, pedig csak pár perc volt.
Kerestem benne értelmet, mindent. Más, hogy nem találtam.

Próbálom összeszedni magam, hogy olyan értékelést írjak, ami nem akasztja ki a fanokat.
Pedig, ki fogja.
Az első rész 2013. decemberében kezdte meg pályafutását, esküszöm semmi mást nem kértem karácsonyra csak, hogy jó legyen, ne basszák el. Mi történt? Elbaszták. Milyen volt a karácsonyom? Szar.
Tetőzni lehet? PERSZE!
Azért még bepróbálkoztak javítani a kedvemen és az évben kiadtak egy SPECIAL-t 6.5- részként.
Az hagyján, hogy minden epizódra (utólagosan, már hál' istennek),  csak tizenegy percet szántak, és hát hogyan is fogalmazzak, azok sem voltak túl jók. Ennek ellenére a második évad beharangozására jött egy OVA is valamikor 2015. februárjában.
Nem kellett sokat várni, hamar jött utána a második évad, mert hát üvöltöttek a tinilányok, ama bizonyos adag után, így egy szeptemberi napon napvilágot látott a Diabolik Lovers: More Blood.

Nagyon sokáig ment a találgatás, hogy ugyan miért nem jön a harmadik évad, ment a sírás-rívás viszont kijelenthetem, hogy egyenlőre se a 2017.-es évre se a '18-asra, nincs kiírva a folytatás.
HÁ-HÁ-HÁ.

Most pedig beszélnék erről az OVA-ról, hadd vesézzem ki rendesen.
Felvezeti nekünk a More Blood-ot ugye, ami még vulgáris szavak nélkül is ritka bénára és furcsára sikeredett.

Csendes nyári éjszaka, drága barátunk Yuuma már lovaslétét nem titkolva célba dobósat játszik Shuuval, miután próbálta csaknem "porig alázni", pár igazán semmilyen szóval.
Mindenki Yuit keresi, és bár ne keresnék. 
Reiji megfigyeli fentről a két igazán unintelligens úriember szócsatáját, és jól szórakozik azon, hogy tulajdonképp idegenek mászkálnak a saját területén.
Azusa épp az eltévedt kiskacsáját keresi, egy kád vízben, amikor egy véletlen mozdulat folytán képtelebeli barátja Justin (Timberlake fan) megsebesíti a kacsóját ennek a véletlennek hála Kanato észleli a dolgot, és egyből számon kéri a srácon, hogy ugyan mi a túrosbuktát csinál más fürdőszobájában. Azusa ezen felbátorodva nekikezd hatvanszoros lassítással mondandójának, és tulajdonképp évek múlva megtudjuk, hogy Yuit keresi.
Eközben odalent az alagsorba, folyik a parti zacsis mogyoróval, meg minden. Kou épp kihívná az igencsak önbizalomszegény Subarut, nem-nem egy kis kocsikázásra, hanem dartsban próbálná szarrá alázni, csakhogy Raito mindenütt ott van és figyel, ezért közbepofátlankodik egy tökéletes Bull-al.
Raito,pls.
Mikor már itt is Yui folyik a csapból, kezd kissé unalmassá válni, hogy merre is lehet az a kis szuka.
Valami csoda folytán, OH NE megint kint ébred, és megbeszéli magával, hogy neki bizony a szobájában lenne a helye. Ezért megindul.
Csakhogy -DRÁMAI ALÁFESTÉS-  Ruki már odalent várja, és szexuálisan tervezi zaklatni. Miközben Yui vonagolva ugyan, de vért ad szegény barátunknak.

Ez számomra egy kihagyhatatlan kép, komolyan. Végre valaki ki meri mondani az igazságot. Köszönöm, Ruki.

Megjelenik csapolás közben a hős megmentő Ore-sama. Eh, szóval Ajtó...eh, na újra. Ayato-kun.
Mi mást várnánk a csoport legnagyobb perverzétől, mintsem, hogy végleg ájulásig szipukálja élete értelmét. Akinek kiselőadást tart, mégpedig arról, hogy hogyan is viselkedjen úgy amúgy.
Ayato tippei az életben maradásod érdekében.
Yui ismét vonaglik, aztán nagy örömömre elájul.
Jön a fekete stáblista.
Aztán csapunk csak bele a lecsóba, ugyanis a végére feltűnik nekünk Carla és Shin is. HÁHÁ.
Nem, mintha javítana a helyzeten, hogy a második évad nem lett baromira elcseszve. 

Vannak olyan dolgok, amiket az ember élete végéig bánni, fog. Na, nekem a Diabolik Lovers és a Dance With Devils is egy ilyen létforma.





2 megjegyzés:

Lehvira írta...

Azon kívül, hogy semmi értelmet nem találtam benne nagyon jól ellehet szórakozni. A Dance with devil az pedig egy olyan anime, aminek volt egy alapsztorija és elbaszták. (De a dalok azok viszont tetszettek >.>) Jó, ez nem volt értelmes hozzászólás, de muszáj volt xD

Ashie írta...

Én is csak már utolsó reménytelenségemben néztem, így betegen. Úgyhogy, bahh, Direkt nem akartam magam kínozni, mert hát két évad meg egy special után már minek (plusz a sok-sok játék), de hát az ova borzalom.
DwD nálam tipikus fájdalom sajnos, nem tudott megfogni, illetve de, aztán földhöz is vágott, hogy a gerincem törtem. Viszont így utólagos közönségszórakoztatásra jó egy-egy bejegyzés erejéig. :D

Üzemeltető: Blogger.