#BESZÉLJÜK MEG!: UTA NO PRINCE-SAMA LEGEND S##R EPIZÓDFRISS ASHLEYVEL



Sziasztok! 
Csodálatos esténk van,úgyhogy elhozom nektek szép álmokat generálva a hatodik rész, kifikázását.


Nem tudom mikor jön el az a pont, hogy feladom. 
Valószínűleg, ha ez így megy nemsokára. 
Ameddig olvassátok, és kapok visszajelzést még érzem az erőt, de eléggé foszladozik.




Szóval, ebben a részben Jinguji Ren-ünk van a középpontban,nem. Elnézést, inkább Nanami Haruka.
Nem,ez így még mindig nem helyes. Kiryuin Van vs nincs  Jinguji Ren harca, az idegölő bárányladyért.
No, így lesz jó.
Úgy éreztem magam végig (miközben tíz körmömet lerágva koncentráltam, hogy Van végre erőszakolja meg Nanamit ne csak szemmel zaklassa.), mint egy komédiába.
Ezért szerkesztettem ezt a képet, komolyan minden rész alatt kiderül (Yamato drágám kivételével), hogy minden Heavens tag bele van hullva Nanamiba, mert elvileg jó. Mindenkinek kell, mert jó a zeneszerzésbe. Kész, pont. Egy férfi ember összes ösztönző momentuma egy nőben. MERT JÓ DALOKAT ÍR, KELL MERT A STARTISHÉ. Szerintem, khem. Ez a fiúk ellen irányul.
Mindegy is, töketlen az összes. Epekedni tudnak, de egyedül Van olyan tökös, hogy ki is mondja.
Bár, lehet nem véletlen, mivel a legidősebb tagja a csapatnak. Ez viszont pedofilizmus nem?
Muszáj volt már szerkesztenem egy ilyet. 
Térjünk vissza az alapsztorira, mint elárultam Ren és Van harca ez azért a bizonyos...hurkáért, ami se nem véres se nem májas. Senki sem enné szívesen, mégis ott van előtted és meg kell enned. Úgy van ez, mint a belsőség, sokan nem szeretik, mégis ha csak az van (VAN) meg kell enni. (jót fogok szórakozni még szerencsétlen srác nevén)
Lényeg, hogy Van képtelen leszállni a disznóhúsról, pedig lehet ha áttérne a zöldségekre, nem lihegne a nyakába további tizenöt pasi, akik mind az ő hurkáját akarják. Eh, oké. Ez így most olyan, mint egy elcseszett yaoi.
DE nem ám gyerekek. Furcsa is, hogy ebben a részben semmi olyan nem volt.
Tényleg.
Van egy jófej srác, akinek bírtam a beszólásait, meg a hozzáállását a dolgokhoz. Végre egy karakter aki bátor, merész és nem húzza a pofáját a közös projekt miatt. Ámde, hogy rosszat is mondjak végig ott van nekünk az a bizonyos Nanami Hurka, aki mégha zsírban is tocsog, két szót sem képes kinyögni. SZINTE SEMMIRE,EMBEREK. SEMMIRE SEM.
Van elsőként rászáll a csajra, az pedig szinte semmit sem fog fel belőle, pedig ha már Rennek leesik a dolog, ami egyértelmű. Áh, hagyjuk is míg el nem érünk a kedvenc részemhez.
Akadnak gondok a dallal is, merthogy két kudarcosan járt főszereplő hímünk egy dorama darabban is játszanak, mint ellenperes ügyvédek.
Ren totál bedepizik, hogy Van túl jó. Van, pedig Van. Ennyire egyszerű.


Masato és a Ren közötti szobatársi szeretet felfedezhető a formális becézésben. Imádhatják egymást.

Lépjünk tovább, Hurkának nem esik le a tantusz ugyebár, még akkor sem, amikor Van háromezerszer a szemébe mondja, hogy randizzanak. Na hát, szépen vagyunk.
Egyébként folyamatos életbölcsességeket oszt meg velünk azalatt huszonöt perc alatt, aminek végén és elején rendszerint áttekerem a dolgokat. Isten ments, hogy egynél többször kelljen hallanom azt a borzalmat,amit openingnek és endingnek hív ez a sorozat.
Visszatérve a Van bölcsességre, engem egy idő után már rendkívül zavart: 


És akkor elérkeztünk bizony ahhoz a részhez, amit már a végének hívhatok.Jaj! Hát nem is említettem az elmés főcímet, ehhez a részhez. Édes szemek, azthiszem. Nem bírok rájönni, hogy ez most Hurkára irányul, vagy úgy amúgy. Meg könyörgöm, nézzük már meg.
Szegény lánynak egy ép pupillája nincs, nemhogy csodás szemei.
Pfej. Gén-mutált végtermék.
Lényeg a lényeg, hogy míg Hurka bőszen írja a dalt ennek a kettőnek, ez harcot vív és fogadást is kötnek a lányra, hogy aki győz azé.
Csakhogy, akármennyire is lesz ama forgatás vége, Ren továbbra is töketlen, mert míg Van bevallja az érzéseit és szinte zaklatja a lányt, addig ez a szerencsétlen (aki amúgy a sorozat elején mekkora csajozógép volt már!!!) képtelen egy "Hé, teccő"-t is kinyögni.
Ez vezet oda, hogy Van az utolsó erejével, és egy döntetlen versengés után felhívja mindenki hurkáját a tetőre, hogy lelökje  ismételten a szemébe mondja a dolgokat, és konkrét választ vár. 
Na, én szerény és rosszindulatú személyként szénné röhögtem magam, akkora elutasítást kap szegény hapek. 




Végül pedig a visszautasítás ellenére, is egy egész jó kis kapcsolat alakul ki a fiúk között, ha már Hurka kikosaraz mindenkit, mert a zene iránt érez úgy ahogy. Ami, elég beteges. 
Szóval, igen, hogy legyen valami pozitívum, nekem tetszett a közös duett dal. 
Attól eltekintve, hogy irtó béna a szövege. 

Uram bocsá', ennyi erről a részről. 
DE ne feledjétek! 







Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.