Ajánló: BroCon OVA



Sziasztok!
Szép is a vasárnap, hét zárásnak úgy gondoltam elhozom nektek a Brothers Conflict kétrészes OVA-ját, amely a Valentin napot és a karácsonyt öleli körbe, igazából mindkettőhöz elég közel állunk,bár a Valentin nap még igencsak messzi, de azért kapjunk erőre gyerekek.  




Előre is elnézést kérek, ha túl durva lennél, mert tudom szeretitek viszont én még mindig nem vagyok meggyőzve, úgyhogy maradnék pártatlan.
Spoiler akad benne, így vigyázzatok.

No, beszéljünk az első epizódról, amelyben a valentin nap a fő szempont. Elég cuki, meg minden, mert végtére is a fiúk mind jó szándékból és ,hogy lenyomják a másikat állnak neki csokit készíteni, mindenki a maga módján, mert hát épp aznap állít haza Chii is egy szatyornyi csokival. Amit direkt azért vett, hogy durván meghízzon, mert elege van már a sok testvéres szerelemből.
Szóval, még a legkisebb testvérke Wataru is nekilát a csokoládé rejtélyeibe burkolózni.
Ezt persze követi sorban az, hogy minden idősebb testvér perverz hallucinációkkal szórakoztatja a nézőt, mindazt a szemünk elé tárva, hogy mocskos kis fantáziájukba mik lapulnak.
Azt azért hozzátenném, hogy nem minden testvérről van szó, csak egy részéről, név szerint: Tsubaki és Azusa, Subaru, Louise, Iori, Wataru és Ukyo(khm..pedofilizmus).

Természetesen az édes kis szőrmókust Julit nem hagyhatták ki belőle,mert a védekező mechanizmus most állatka formájában jelenik meg.
Ennek a vége is az ami, nem spoilerkedek, de számomra a második rész sokkalta jobban tetszett, mint ez.

Ezt a momentumot azért kiemelném. Tsubaki bdsm power.


Ahol ugyebár, tél van, a srácokkal Chii is megindul síelni, csak azért, mert Fuuto drágám épp ott lép fel, és mekkora jó összekötni a kellemest a hasznossal.
Itt sorozatosan megfigyelhetjük Chii túlvilágiasan béna síelési kísérleteit, ami aztán majdnem fagyhalálba csap. Persze, mindenki tanítaná, csakhogy jó pap is holtáig tanul.



Életem legnagyobb meglepetése az a fürdős jelenet volt, igen.
Mind tudjuk, legalábbis akik valamennyire is ismerik ezt az animét, hogy van egy crossdressinges testvér mégpedig, Hikaru személyében. Aki ugyebár férfi, de szeret úgy kinézni mint egy nő.
Chii épp sérülése után nyugalomba fürdik a hotel egyik fürdő részlegén, amikor Hikaru megtámadja és semennyire sem érdekli őt, hogy a lány totál mezítelen. Gyerekek, mi ez ha nem nyílt szexualitás. Mhh....aha.
Természetesen, Fuuto is perverzkedik később, és a végére kapunk egy szép karácsonyt, tűzijátékkal meg mindennel.



Összevetve mindent ami a latba van, nem volt ez rossz.
Komolyan, meglepem saját magamat, mert nem igazán az én műfajom az ilyesmi mégis ezt nézem ,de simán ajánlom, aki nem látta még. Kellemes kis ötven perc egybe a kettő.




Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.