Fikasarok Ashleyvel: Diabolik Lovers: More Blood 1-12.részig




Ez a kritika még a saját blogom született, elég sokan láttátok ahogyan elnézem a statisztikában, sokatoknak tetszett is, szóval bátorkodom ide is áthozni :)
Remélem nem kapok fikázást a fanoktól, és nem leszek utáltat tárgya.
Vigyázat annyi a spoiler amennyit nem sajnálok osztogatni, nem véletlen lett fikasarki bejegyzés.



Ebben a részben, nem történt semmi, illetve oké. Számomra nem.
Nagyon nehezen vettem rá magam,hogy megnézzem, mert nem akartam csalódást.
De, ami késik...
Megismerkedhetünk a számotokra ismeretlen két tiszta vérűvel, a szemüveges, szemkötős Shinnel, és a furcsa kinézetű Carla-val akik nagyon beharangozzák az egyre sötétedő holdnál, hogy itt az idő a bosszúra. Ők egyébként az OVA-ba is benne voltak már, azt hiszem.

Szóval, Yuival indul a sztori, aki most már nem önmaga, hanem mint kiderül átreinkarnálódik Eva-vá( Ez nem az Ember tragédiája c. könyvön alapul, bár ami itt történik felér azzal is.)
Ez még nem is lenne annyira abszurd, mert hát oké, ízlések és pofonok, de e köré építeni magát a sztorit. Nane.
Szóval, minden elindul a kisasszony ismét a megszokott bénasággal hempereg (alszik) egy fának borulva, mert hát nem szépen stílusosan nem. Olyan, mintha elkapta volna az álomgörcs aztán puff-neki.
Csak egy bizonyos hangot hall, amiben Eva így Eva úgy. Szóval csak ismételgetik az akkor még nem ismert nevét.
Yui felriad, persze egyből a lakosztályában ébred, és megkérdi saját magától,hogy ez csak egy álom volt-e?!  (YOU DON'T SAY?)


Ha ez nem lenne elég sokkolóan idegtépő, megjelenik az édes hármas szadista brigád, a jól megszokott Ayato- a pofátlan bunkó,aki valamiért mindig elnyomva érezheti magát, mert nonstop figyelemre vágyik. Ennek ellenére tök lekezeli a béna csajt, és csak palacsintának csúfolja, mint oviba a kisfiúk, mert Yui olyan lapos.
Ott van nekünk még Kanato- aki kissé skizofrén rohamokkal és enyhe lelassulással beszél, totál kivonva magát a környezetéből, mert neki ott van Teddy, és persze Raito- akiről nem is tudom mit írjak. Egy perverz görény, még vámpírnak is. Gyerekek, Kuran Kaname (Vampire Knight) önként feküdt volna a karóba ha látja ezt a borzalmat.
Szóval, indul a rutin, hogy jól leszívják az alig öt másodperce ébredt Yuit, akit perverzül lestek, hogy alszik mert nincs semmi életük.
A megszokott sztori, ugorjunk mert itt nem történik semmi.
A kocsiban vagyunk, mindenki életunt fejet vág, és az édes hármas rinyál, hogy megint szomjaznak.
Ott van nekünk egy Shuu-nk is, aki nonstop a világába menekül mert már ő sem tud mit kezdeni a hülyékkel a csapatban. Szóval, olyan mintha állandóan be lenne szívva, vagy csak melankóliázna, miért van körülvéve egy rakat retardálttal. Erre sajna, sosem fog rájönni.
Van még egy erősen autómárka gyanús Subaru-nk is, akinek minden rohadtul idegesítő és inkább elvonul eret vágni a sarokba és gondolkodni, hogy miért nem lett még öngyilkos. De azé' tud ő jó fej is lenni.
Adott még a megszokott Kuroshitsuji ctr+c Reiji-nk aki nagyon precíz és eddig egy részben sem láttam kiborulni. Sosem káromkodik, valódi kis Sebby.


Szóval, utazgatnak, Kanato elkezdi okolni Yui-t amiért létezik és összeugrasztja a többieket, aztán puff hirtelen kifarol a kocsi, és nekiütközik egy fának.
Szép is lett volna ha ez a vége,de nem.
Mikor már mindenki rendben van, és öt másodperccel azelőtt,hogy robbant volna a kocsi kiugrott, teljes melankolizálásban tekintgetnek körbe főhőseink, amikor Raito kiszúrja, hogy ihajj, hát nincsenek egyedül.
Ebben még semmi rossz sincs. NADE, hát ezek a Mukami fivérek, csuhajj.
Ott ácsorognak filmes hatást megszégyenítő beállással, és elhangzik egy Eva is, amit Yui már erős szívzörejjel preferál.
Nem akarok én mindent és mindenkit kifikázni, ezért akad is ebben jó is.
KOU IGEN KOU.
Ryouhei Kimura a seiyuu.
Erős érzelmekkel kötődök eme hanghoz.
A seiyuuhoz nem, csak a hangjához.
Na és Kou, igen.
Szőke.

A nagy fétisem.
Oké, lépjünk mivel ez az egyetlen egy pozitív dolog az animébe. Számomra.
Szóval, megint ugrunk.
Yui nem tud aludni ezért kimászkál, éjjel tök egyedül a kertbe ahol elkezdik terrorizálni a hangok meg a kezek.
Ez tiszta perverz már nem azért.

Megjelenik Kou- aki idol, és a nap 90%-ában biztos vagyok abban, hogy a tükör előtt áll, és magára csinálja. Semmi vész, én imádom. Az egyik szeme nem mellesleg vörös, csak kontaktlencsét használ. Ő hívja Yui-t mazo-cicának. Not bad, bro. Ebben csak ilyen fantáziadús nevekkel lehet találkozni.
Találkozhatunk még az igazán lelassult, (de eskü még jobban, mint Shuu bármikor is) Azusával, aki megállapítja, hogy Yuinak teljesen olyan illata van, mint neki. PLS.
Ott van még a világítótorony magasságú, oszlopként szimuláló Yuma, aki engem eléggé emlékeztet az Uta no Prince-sama-s Jinguuji Ren-re.
De ez lehet rossz meglátás.

És a kulcsfontosságú szereplő, a nevek királya; Ruki Mukami.
Ahj,istenem. Róla nem akarok sokat beszélni, pedig tudnék. Az animébe úgyis minden kiderül.
Elég annyi,hogy Yui mostantól neki Eva.
Szóval, úgy döntenek, hogy elviszik, de előtte jól megtapizzák az arcát.
Persze a szexi hatosunk, ezt észre se veszi, és miért is ne hagyják hadd rabolják a bénaságot.
És badumm, itt szakad vége a sztorinak, persze még kisebb infokat kaphatunk az élet mulandóságáról, és arról, hogy Yui mostantól egy reinkarnálódott Eva.
Nem, nem várom a második részt, mert az opening ugyanaz a felszínes szar, amiben csak a fiúk kornyikálnak, mint a Starish (Uta no Prince-sama).
Az ending pedig a jól megszokott elkapkodott semmi,és a végén kiderül végre, hogy forgatják az Elrabolva negyvenedik részének animésített változatát ugyanis ez azzal ér fel.

2.rész
Kezdjük kicsit visszatekintve az első részhez; Yui tovább mazozik a Sakamaki fivérekkel tarkított bazinagy Cross Akadémia szerű birtokon.(Ha már az előző posztomban felhoztam Kuran Kaname önkéntes mozzanatát, szerintem  ez kihagyhatatlan.)Yui még mindig csak a „Bocsánat” , „Őő..izé.” , „ Sajnálom” szavakat ismeri, és ugyanolyan béna, mint volt. NEM VALAMI NEM VÁLTOZIK.
Továbbra is kedveli az olyan estéket amikor egyedül ébred egy fa alatt, totál mezítláb, hálóingbe, úgy dőlve a törzsnek, mintha altatókon élne. Bár..megértem szegényt, napi huszonnégybe összezárva ennyi retardálttal én se bírnék aludni.
Szóval, egy igazán akció-dús „incidens” közepette megismerkedhetünk a Mukami fivérekkel, akik négyen rontják a levegőt. Név szerint; a nonstop egy nevet ismételgető Ruki, a folyamatosan idegbetegként szimuláló Jinguji Ren-szerű Yuma(Aki erősen Tachibana Makoto hanggal rendelkezik), az igazán bő szókinccsel rendelkező ám de valamiért súlyos álomkóros lassúságban szenvedő Azusa és persze Kou aki még mindig metro-szexuális.
Nos valami véletlen folytán kicsit félreinformálódtak a srácok, mert a végtelenségig azt hiszik a mi drága „kis szuka” (,hogy Raitot is idézzem már) Komori Yuinkról, hogy ő Eva.
Nem törődve azzal a csaj ehhez mit szól, az éjszaka közepén, mikor random természetbúvárkodáson kapják a SAKAMAKI BIRTOKON (ahova amúgy bepofátlankodtak már egyszer, mindenféle meghívás nélkül), kis tipi-tapi után magukkal viszik,mert hát basszus ő EVA. EVA ENYÉM, NEM TIED VÉRSZÍVÓ. HA, TE ELVINNI EVAT, MI SZARNI RÁ.
Mert hát ugye ez megy, amíg szegény csaj kómázik egy kanapén a Mukami birtokon. (Ismerős mozzanat az első évadból…)
Na, ez viszont már bőven a második rész,úgyhogy folytatom is:



Yuink felébred, és IQ betyárhoz híven megállapítja, hogy máshol van,nem tudja ugyan hol de ez a kis kószálás egyhelyben nem tart sokáig, ugyanis felbukkan a VELE SZEMBEN ÜCSÖRGŐ RUKI.
Sírok gyerekek, elgondolkodom azon, hogy Yui nem eshetett túl nagyot gyerekkorában? Itt már nem bírtam ki kommentár nélkül és közöltem főhősnőnkkel, hogy: „ A HÁTAD MÖGÖTT,BASZKI.”
Ez hathatott, ugyanis Ruki megszólalása után felfedezte a dolgokat.
Nem megyek bele ennyire részletesen a lényeg, hogy felbukkan a többi nyomorult is Kou-baba kivételével, mert őt szeressük.
Szóval kiderül, hogy ők négyen testvérek, és Yuinak maradnia kell a birtokon, mert ők mások mint a Sakamaki brothers, ők TUDNAK ÖNURALMAT GYAKOROLNI. AZTAAAAA.
Yuika értetlenkedik egy sort, és úgy csinál,mintha még a szőkéknél is butább lenne ( nem mellesleg én is az vagyok, szóval nem oltás volt.), ezt elsőként Kou elégeli meg miután cukin bemutat mindenkit önakarata ellenére, és tájékoztatja a vendéget, hogy mi a szitu. Úgyhogy, közli amit eddig csak Subaru mert; IDEGESÍTŐ. IGEN. VÉGRE, KÖSZÖNÖM.
Elő-elő bukkan Kou igazi arca drágáim, mert nem véletlen kedvelem ennyire.
Yui tényleg egy végtelen buta és idegesítő karakter, akitől elvettek minden olyan karakterelemet amiért kegyesen mondhatnám rá, hogy MOE. Épp emiatt a varázstalanság miatt már sírtam, hogy legyen vége, mert az agyam kilencven százalékát az ideg borította el emiatt a szaros kis palacsinta miatt (na, tessék: Ayato) .
Na ja, lépjünk tovább, mielőtt túl hosszú lesz a bejegyzés.
A másik birtokon megy a szenvedés, hogy nincs Yui sehol.
Értelmifogyatékos vámpírjaink ezúttal is bebizonyították, hogy az IQ-szint vándorolhat lejjebb.
Komolyan, Kanato hisztizik,mint egy ovis kislány, mikor anyuci elmegy az első napon, de ő nem akar maradni. DÖGÖLNÉL ÉHEN.
Ayato totálisan leszarja azt Yui él vagy hal-e, bár lássuk be a látszat érdeklődést csak Shuu szarja le jobban, aki elkussoltat, mindenkit egy olyannal, hogy ; „ Hagyjátok, majd visszajön”.
Itt már aztán tényleg fogtam a fejem.
Visszatérünk a Mukami birtokra, ahol a fogoly megelégeli az egész napos ablakon kibámulást, (egész sokáig húzhatta, ha már beesteledett) és kiszökik a szobájából, ami ismételt ctlr+c, ctlr+v  kópia a Sakamaki szobáról.
Na, futkos egy ideig, mintha az élete múlna rajta, aztán kimerülhetett a természetbámulástól ugyanis egy három másodperces harangkongás totál földre teríti
Ekkor kapja el Ruki, aki minden finomságot LESZARVA vágja le a saját szobája padlójára, közli vele, hogy háziállatnak is szar, és középszerű nő, de azért eltűri, mert ő kell a titkos gonosz tervhez, ami hamar ki is derül mi. Illetve én tudom, de annyit megosztok, hogy Yuinak meg kell találnia Ádámot. Nagyon beteg, de fogadjátok el.
Idézzük vissza azt a mondatot a második rész elejéről, hogy a Mukamik mások mint a Sakamakik, mert ők tudnak önuralmat gyakorolni maguk felett és nem csak Yui vérét nyalják-falják napi tizenkét órában.
Ezt Ruki maga mondta, és hát persze, hogy ő az első aki leteszteli milyen is az Eva-vér.
Többször is elszórakozik szegény lánnyal, amíg az el nem ájul, de hát ha béna egy kurva nagyot rúgni Ruki heréire, hát istenem. Úgy kell neki.
Itt lesz vége a sztorinak, hála a jó égnek.
El sem hiszem, hogy ennyi jelentéktelen szar történt egy rész alatt, de komolyan.
Yui ugyanolyan luzer, mint eddig, a Sakamaki bro’s szinte életképtenné válik, és semmit sem tesznek, mert a vérbankjuk eltűnt.
A Mukamik pedig, hát istenem ismerjük be, azért jóval jobbak, mint a Sakamakik.
Tudom, hogy bőven vannak akik szeretik ennek a játéksorozatnak az animésített verzióját, és most bizonyára a pokolra kívánnak, de teljesítenem kell ezt a kritika kérést, még ha utálom is.
Nekem nagyobb szenvedés, mint nektek.

3.rész

Lássuk az elejétől, a srácok az asztal körül ücsörögnek, mint más karácsonykor, Ruki kivételével, mert róla hatalmas titkot tudunk meg, amint a csenevész kis rosszcsontok abbahagyják a vitát a kajáért. Yuma épp apucisan lecseszi Kou-t, aki nyávogva hisztériázik egy falatka rákért.

Igen, gyerekek. A vámpírok esznek. Rákot. Sokat.


Yui már irtóra nem bír magával, ezért idegesítően már-már taslikeverősen kérdezősködni kezd, amiből HATALMAS INFÓRA tehetünk szert, a fiúk, akármennyire fura is, de mind a nyomornegyedből ismerik egymást. Így lettek testvérek.
Szóval, ja. Elég megrázó.
Ekkor szakítja meg a további áradatot Ruki, akiről kiderül, hogy Ő AZ ISTENKIRÁLYCSÁSZÁR, aki még FŐZNI IS IMÁD.
Oh, istenem, a kis kukta. De cuki. SE.

Hát, most nézzétek meg, full házias.  ÉS, persze jókedvű.

Mikor vége a vacsinak, indulás a suliba, persze Yui marad otthon, nehogy már a Sakamaki tesók szagot fogjanak, nem mintha bárkit is érdekelne, hogy a csaj eltűnt. SŐT szerintem elég egyértelmű, hogy KIK RABOLTÁK EL.
1: Nem mintha Yui menekülni akarna, már az első perctől.
2: Én is szívesebben lennék a Mukamik között, már nem azért, mint annál a fogyatékos nonstop perverziónak kitett szadomazo társaságban.
3: Yui is tudja, hogy Kou egy isten.
Ugorjunk túl a túlhevült gondolatsoromon, és mekkora meglepetés, hogy a tizenkét percből hat perc Azusáról fog szólni. Ugyanis, fogalmunk sincs miért (én tudom, ti nem) de őt nem viszik magukkal a srácok. Lévén, hogy Azu' kicsit más, mint a többiek.
Na,de. Miért?
Kérdezhetjük jogosan.
A válaszom, MERT MAZOCHISTA. 

Igen, kedves olvasóim semmi más egyébért, csak mert imád magának fájdalmat okozni.
Szerintem is gáz lenne, ha az egyik órában még ott ülne mellettem aztán óra végére szép lassan csak a vérben ázott kis öntelten vigyorgó teste lenne.
Lássuk is, miért mazochista a lelkem.
Yui békésen tevékenykedik (azaz nem csinál különösebben semmit, az idióta merengésen kívül), amikor Azusa beront hozzá és követeli, hogy menjen vele a SZOBÁJÁBA, mert mutatni akar valamit.
Ugyan kérlek, ennek még nincs annyira FUSS, ROHANJ, MENEKÜLJ szaga, ugyan már, na.
Szóval, Yui jó kiskutya módjára követi egészen be az önnyíló ajtóig, ami aztán be is csukódik, itt aztán fény derül a kis lajhármocsok titkára, hogy mániákus tőrgyűjtögető. Kijöhetne ide a "Kényszeres gyűjtögetők" kis takarítócsapata is, nem sokra mennének.


Persze, Azusa egyből belevág a lecsóba és megmutatja Yuinak a legjobb barátját, amivel már erőszakoskodna, hogy ugyan már karistoljon magába valamit.
Amitől persze, bátornak hitt főhősnőnk is gyorsan maga alá csinál.
Amikor az ember azt hiszi, ennél nagyobb baromság nem jöhet vele szembe, a DiaLovers szemen köp és röhögve közli veled, hogy: DE.
Szóval, amint megtudjuk, hogy Azusát az U'CCA nevelte fel és a nagyobb rossz gyerekek folyamatosan bántották és gúnyt űztek belőle, megesett rajta a kis szívem, és végighallgattam a közel ötven perc alatt kinyögött egy mondatát.



Komolyan, hogy lehet ennyire baromi lassan és artikuláltan beszélni? Durva.
Visszatérve a sztorira, Azu' kezdte élvezni a dolgot, akár csak jó barátunk Christian Grey is. Vártam, hogy előkapja az ostort, osztán SZÁMOLD,YUI, de hát ekkora epic pillanat nem akadt.
Színvonalas erőszakoskodás után, Yui véletlenül megvágja Azusát a jó baráttal, amitől hamar vérezni kezd, bár nem szökőkútszerűen, csak úgy lágyan. Andante.

Itt aztán kezdetét veszi a mókamiki és Azusa a legfurább pózokba, (amik egyébként rohadtul félreérthetők is, de hát ez van) kezdi el szipákolni a vérét.
Itt egy ideig még megy a parti, aztán a pillanatot megzavarja Yuma, akiről a következő rész szól.
Uram bocsá' nekem még mindig Kou az istenem.


4.rész


Itt sem történik annyira eget rengetően extra durva dolog, vagy olyasmi, hogy a Sakamakik végre ráeszmélnek és gondolkodnak egy kicsit, hogy kik vihették el Yuit.
Nah, mindegy.


Történetünk egy békés fürdőzgetéssel kezdődik, ahol is a fiúk szemkiégetésére szolgáló Yui-t láthatjuk a reggeli gyors lazulás keretében. Ne számítsatok nagy csöcsökre, képzeljetek el egy deszkát. Két szöggel. Már közelebb jártok.
Szóval, megy a relax meg minden, amikor beront, (mert a vámpírok nem tanultak illemet. Idézném Rukit, hogy ŐK SOKKAL JOBBAK, MINT A SAKAMAKIK. Aha,jó.) Yuma, és mindenképp ki akarja szedni a kádból a békésen ücsörgő anyakocát. (sírok ezen a megfogalmazásán Yuma-nak, megy a pacsi tezsvírem.)


Yui csak ficánkol, és nem hajlik a dolgok jobbá tétele felé, meg persze kímélni se akarja a szemünket, és vinnyogva próbál szabadulni Yuma amúgy békés modora mellől.
Nagy nehezen kirángatja őt a helyéről, és egyből a kertbe ugrunk, ahol is Yu-chan házilagosan gyártott kis biokertet ápolgat.
Itt esküszöm, folyt a könnyem.


Kiderül, hogy imád enni, és éppen ezért szeret kertészkedni is, meg persze az eddigi Ruki által összedobált kajákból, mind eredeti Mukami Yuma adalékmentes zöldségek és fűszerek emelik az ízvilágot.
Yui továbbra is rettentőmód BUTA és IDEGESÍTŐ, de hát persze kell egy ilyen karakter is.
Sok buta kérdés, sok buta cselekedet.
Yuma kanos lesz a paradicsomokra, így egyből Yuinak támad, és megint csak érdekes pózba szívja le róla a felesleges vért, a felesleges szó nem létezik a szótárában, ugyanis gyenge nőnk elájul, mint minden csapolás után.



Ekkor ismét kapunk egy emlékfoszlányt amiből megismerhetjük Yuma csúnya múltját, ami elég kedves emlékké formálta magát, ugyanis még ti nem tudjátok, én viszont igen, hogy ki az a srác aki felsegíti őt abban az emlékben.


Nagy elmélkedés közepette ébred meg Yui, aki aztán kockacukor terrornak lesz kitéve, mert Yuma van annyira ÉDES ( öcsém, nem hittem volna, hogy valaha is ilyen jelzővel illetem majd egy Diabolikos szereplőt. Kivéve Kou-t), hogy megosztja vele azt, ami neki is fontos.

Yuma valójában egy ló,gyerekek. Sajnálom.
Abban a kockacukorban erős anyag lehetett ugyanis visszatérünk oda ahol, minden kezdődött. Igen, Eva.
Eva,Eva,EVA.

Itt aztán merengünk egy kicsit az élet értelmén, és azon, hogy mikor jön a várva várt epizódom Kou-val, ÉS ROHADJAK MEG A KÖVETKEZŐ LESZ. 
Itt már, nem bírtam nézni, ahogy Ruki boldogan kortyolgatja a teáját, inkább figyeltem a poszterem a falon. PLS. KOU.

5.rész
Eljött ez a rész is, ahol semmi sem az, mint aminek látszik, ahol tizenegy percnyi mámor fogad magába, mert VÉGRE KOU VAN A SZÍNPADON. 
Kezdjük az elejéről:
Yui édesen fésülködik a remekül elhelyezett dizájnos kis asztalkájánál, amikor benyit hozzá Kou aki "ha adok, te is adsz, ha nem akkor agresszív állattá válok" elven működik.

Édesdeden megkérdezi ettől az anyaszomorító deszkalaptól, hogy szolgál kedves egészsége és még egy brutál szép rózsacsokrot is hoz neki.
JELZEM, Ő AZ EGYETLEN AKI VITT VALAMIT ÉS NEM CSAK LETÁMADTA. 
Illem, kérlek.


Persze, nem kertel kijelenti, hogy Yui is adjon valamit cserébe, és nem nehéz kitalálni, hogy a ő is, mint az összes eddig bemutatott testvére Eva vérére pályázik.
Ekkor kap egy durva NEM alapú visszautasítást, ami egyáltalán nem tetszik neki.
Begurul és nyomatékosan közli a lánnyal, hogy feldughatja magának a rózsacsokrot, mert ha nincs vér akkor szevasz. Picit fordul a kocka, ugyanis megismerhetjük milyen idegesen. A nyávogós nyáltengerből egész idegbeteg forma ölt alakot.

Erőszakosan vágja le a kis csajt a földre, ahol aztán majdnem láthatunk egy villanó bugyit, de hát hála a jó animátoroknak, ez nem történik meg, agresszív vérszívásnak leszünk szemtanúi, amitől biztosan Yui is rohadt mód beindult, mert ellenkezni azt nem tud.
Kiderül még számunkra az is, hogy Kou nem akarja megölni Yuit, mindaddig ameddig általa Ádámmá nem válik, osztán lesz nemulass, kedves palacsinta.

Yui megint csak beadja a kulcsot, de mire felébred Kouci sehol, csak a szanaszét tépkedett rózsaszirmok a földön, és uram mekkora forma, kiszolgálta magát azt ott is hagyta a por népet, semmi kedveskedés.

Yui kissé kótyagosan indul a Kou utáni felfedezőtúrára amikor is kint a nappaliba megpillantja a fiúkákat, akik nagyon lazulgatnak majd szétesnek annyira.
Mindenkinek szemetszúr az, hogy Yuit tényleg érdekli Kou, így kezdik a férfias féltékenységet amit Yui hárít így csak annyit tud meg, hogy Kou "dolgozik".
Nagyon elkezdi érdekli a dolog így egy pohár víz társaságában találgat egyedül az ebédlőbe, mindezt addig folytatva amíg meg nem érkezik az említett. Csuromvizesen.
Elindul a seggnyalás, Kou veszi a lapot és megkéri JELZEM KÉRI Yuit, hogy kövesse a szobájába, pincsi megy utána.
Esküszöm az égre az ő szobája a legtisztább és a legszebb. De komolyan.
Ilyen rendezett szobát még nem láttam.
Kiderül viszont, hogy KOU ÉLETKÉPTELEN ÉS NEM TUDJA KIGOMBOLNI AZ INGÉT. Csak,hogy már valami negatívat is írjak.

Yui segít neki megoldani a problémát, közben kérdezget is finoman, hogy ugyan mit dolgozik. Fény derül a titokra, ami nem meglepő, hogy ŐKELME IDOL. 
Ismételt sokk éri szegény csajt amikor meglátja Kou hátát, amit elég szép ostornyomok díszítenek, és mint egy jó gyereknek mesélni kezdi a saját kegyetlen sztoriját.


Nem klisés, nem unalmas. Aki leszólja,megölöm.
Réges régen nagyon RÉGEN élt egyszer egy fiú, akit túlságosan is egyedül volt egész életében, nem volt senkije így egy csatornában élt, aztán egy nap elhatározta, hogy kijut az aknából és mindent valóra vált amit csak akar.
Najó, lesarkítva SEM ennyi.

Aztán később árvaházba zárták ahol aztán sokkal -elmondása szerint- kegyetlenebb világ várta, mint a csatornában.
Mivel szebb volt - mily meglepő-, mint a többi fiúcska így szép ruhákat, és több ételt is kapott. Cserébe viszont az arisztokrata emberek olcsó kis játéka lett, ami azért ismerjük be elég sok fájdalommal jár, főleg, hogy valószínű nem egyszer erőszakolták meg.


Mikor minden kitisztul az emlékfüsttől, Yui nem érti hogyan tud Kou ennyire vidáman beszélni ilyen borzasztó életciklusról, aztán amaz megnyugtatja, hogy ugyan történtek jók is. MEG HÁT EZ IS HOZZÁ TARTOZIK. 
Hát, istenem. Imádnivaló. 

Később,amire felfigyeltem a nyálcsoriból, ugyanis Kou itt elég szépen mezítelen felsőtesttel díszeleg, hogy megkéri Yuit aludjon már vele. Itt nem tűr ellentmondást, egyszerűen csak berántja oszt csicsika van.
Yui arra ébred, hogy Kounak rémálmai vannak és ESKÜ MAGAMALÁCSINÁLTAM ANNYIRA CUKI. Nem Yui, Kou.



Itt aztán a csaj próbál menekülni, miközben a rémálomtól üldözött Kou is, csakhogy senkinek nem jön össze, végül rémálmosunk lenyugszik és Yui kezének dörgölőzik, míg a kis csaj marad a seggén. HAHA.
Itt még kapunk egy negyed másodpercnyi a kinti sötéten mélázó Rukit, akiről a következő rész remélem nem fog szólni. IMÁDKOZZUNK.

6.rész

Vágjunk bele ebbe a terrorba:
Minden Yuival és a hulló cseresznyefa virágokkal kezdődik, hulla pelyhes,minden vidám.
A kisasszony, tényleg Évához hasonló E-ő-eő-őe értelmi szinttel figyeli ahogyan az arcába hullanak. Kár,hogy nem fullad meg.
Hirtelen ugrunk, egy hatalmas ZOOM parádéval a Mukami kastélyra, majd az ablakra, majd egy pihenőre, aztán egy közelebbi Yui akar megrémíteni minket.
Kopogás, befárad az a....em..Ruki.
Esküszöm gyerekek, ez a lány annyira buta, hogy még fogyatékosnak sem titulálhatnám, mert KEVÉS lenne, értitek? KEVÉS. 
Szóval, Ruki közli vidáman (PO-PO-PO-POKERFACE,PO-PO-POKERFACE), hogy ott egy meglepi a kanapén, ÉS CSODÁK CSODÁJA a fiúk még Yui egyenruháját is ellopták. Öcsém, ha ezek nem besurranó tolvajok akkor nem tudom mik.
EVA meglepődik, hogy te jó isten és hatalmas megállapítást tesz mindannyiunk számára, hogy az egy egyenruha.
Igen,Yui, Kibaszottul egyenruha csak takarodj már hadd vegyék a lapot a többiek odaátról, hogy élsz még.

Ruki teljes életuntsággal közli, hogy siessen, mert indulnak.
Itt láthatunk egy elmélkedést öltözködés közben és után, majd azonnal az iskolában vagyunk, ahol Kou egy "cső"-vel búcsúzik, mert RUKI csak annyira képes, hogy MENET KÖZBEN VÉGIG YUI MELL...jajj...DESZKASEMMISZÖGEKKELJÉT BÁMULJA. Úriember.
Yui csak egy Um-el köszön, lévén, hogy amúgy sem tudna értelmesebben ön-kifejezni.

Szóval, megindul előre ah már ott lett hagyva, ekkor találkozik Reijivel, aki azért rákérdez, hogy hol tartózkodott a kisasszony az elmúlt négy rész alatt.
Amaz, csak bocsánatot kér és elmondja, hogy mi történt, persze ez megint senkit sem foglalkoztat. Megjelenik a többi fogyatékkal élő vámpír is, nevükön: Raito, aki már egyből nnyávog hogy Bitch-chan így meg úgy, és mennyire gonosz. Aztán jön Kanato aki sajátos modorával dünnyögi Teddybe, hogy Yui takarodjon a halál #@*//ára.
Elragadtattam magam, bocsássatok meg.
Yui persze egyből Ayatot keresi, aki sajnos mint kiderül nem tartózkodik az iskolában. HÁLA ISTENNEK.  ...pedig vicc nélkül, hiányoltam. Ő az egyetlen akinek úgy van személyisége. (Kou-n és Subin kívül.)

A többiek annyira be vannak rágva Yuira, hogy ott is hagyják egy pislogásnyi idő alatt.
Ekkor döbbenten figyelhetjük, hogy a kis biokertész lovacskánkból az iskola kötözködős faszfeje lesz, és cseszegetni kezdi az intézményben hajléktalankodó Shu-t.
Amazt megszúrta a rokkaorsó így ezeréves álomba szenderült mindaddig ameddig Yuma el nem kezdi szeretetből piszkálni, és már a határán jár annak is, hogy esetlegesen felrúgja.
Na itt már aztán megébred, a szája is kinyílik.
Oszt megadja magát inkább, mert Ő IS TUDJA, HOGY TULAJDONKÉPP YUMA PARADICSOMAI KI AKARJÁK IRTANI A VÁMPÍROKAT.

Itt aztán visszatérünk Yuihoz, aki nem tér ki a mélabús sokkból, és mint egy jó kukkoló figyeli Kou-t akció közben, Idol így nem csoda, hogy a suli összes maréknyi lánytagja odáig van érte, amit beszélgetéssel és vigyorgással hálál meg. Yuit bizonyára elönti a féltékenység, mert tudja, hogy Kou az ENYÉM, MWHAHAH. Lehet el kéne neki egy szemüveg is, okosabb is lenne tőle és nem kérdezne rá,hogy kit lát. Na,sebaj.

Itt megjelenik a méltán híres autómárka Subaru is, aki a viszontlátás örömét kifejezve majdnem eltöri a csaj kézfejét. Szinte már mantráztam magamnak, hogy : "Törd el, törd el, Sub-chan".

A jó kisfiú kirángatja Yuit az udvarra, majdnem áttöri a csodaszépen megformázott kézműves kerítést, és számon kéri a lányon, hogy mi a pokolért nem tett valamit annak érdekébe, hogy visszajusson hozzájuk.
Yui itt a szokásos szótára szerint jár el: Um-em-izé.
Csodálatos vagy, kislány.

Megjelenik Kou, aki tagadhatatlanul élvezi a helyzetet, lévén, hogy kedvenc szadista kiscicája nem tud válaszolni arra az egyszerű kérdésre, amit kérdeznek tőle.
Látszik, hogy van benne egy egész doboz nyugtató, ezért is piszkálja csípőből Subarut, akit láthatólag elég rendesen felnyom Kou mondandója.

Kiállhatatlan stílusú főhősnőnk nem tesz semmit csak áll, mint egy darab fa, még arra sem reagál, hogy Kou MEGÖLELI, ÉRTITEK?! MEGÖLELI. 
Itt aztán elkeződik az EMOFIGHT. ( komolyan, mindkettőnek a szemébe lóg a haja, tiszta fashion.)
A szó szoros értelmében Sub' majdnem nekimegy Kounak, mert az elrángatja a teljesen agyhalott lányt, nem is értem miért nem keres valakit az osztályból,komolyan száz százalék, hogy értelmesebb lenne, mint ez a deszka.
Félreértés ne essék, én szeretem Sub-chant. Tényleg. Kou és Ő a kedvenc karakterem ebbe a biofegyverbe. Szeretem jeléül, kaptok egy Sub-chant. Akkor már Kou-t is.


Lesz itt ne mulass, Sub nem bír magával elkapja Yuit, jól lecsapolja, amit mikor a srác eltűnik Kou is dotál ugyanilyen tettel, ismételten fura pózba. ÉÉÉÉS most elárasztok mindenkit a Kou mániámmal. EHEHE. 




Csodálkozom, hogy Yui még nem nyiffant ki ennyi vérveszteségtől, végül is hét liter vér még elég a maradék részekre.
Én neked szurkolok,Yui.
SE. HÁHHÁ.



7.rész
Borzalmasan egyszerűen indul, ugyanis Yui éppen paradicsomot szed a kertben Yuma-val, aki még mindig a tegnap este hatása alatt van, amiért összetűzésbe keveredett Shu-val, folyton NEET-ezi, ami egészen helytálló ha róla beszélünk. Szóval, Yui elmélkedik miközben simogatja a paradicsomot, akinek bizonyára nagyon jól eshet ez a fajta törődés.

Odafentről mindent megfigyelés alatt tart Ruki, mert ki is értene jobban a kukkoláshoz, mint Ő.
Odafent megy a bájcsevej a fiúkkal, illetve Kouval meg Azusával, akik elég életuntak a szar környezet miatt.

Szóval, nem mondok nagy hírt, ugyanis a többi részben ezerszer ha mondták már, szinte hatalmas betűkkel:
A Sakamakik vámpírok, ellenben a Mukamik csak emberből lett vámpírok. 
Ennek hatalmas szerepe van, illetve ebben a részben kiderül miért is nézik le és acsarkodnak egymásra fiúcskáink.
Ismét nem ér meglepetésként, hogy mivel a gyermekkor ismertetéséből,csak Ruki maradt ki, így (hjaj) most ő a soros.

Megtudhatunk egy kis részt a múltjából, illetve azon időkből amikor a fiúkkal együtt szökni próbált az árvaházból, elkapták egy jól rálendítettek tüzes vassal, mikor már épp szenvedése végén volt, találkozik egy csodaszép ruhás ismeretlennel, aki felajánl neki egy ártatlan kis üzletet az örök életről. 

Ruki persze okosan belemegy a dolgokba, lévén, hogy gyerek. Naiv és irányítható. 

Így, ennyi, elég is volt róla. Komolyan.

Visszakanyarodva a történethez, Yui elég szar színben van, így abszolút koordinálatlanságának köszönhetően CSAK MAJDNEM  töri ki a nyakát, ekkor kapja el Yuma, aki mint egy kislányt cipeli át a sulin.
Ekkor jön az ismételt acsarkodás forrás, mert ismét előkerül a suli hajléktalanja, akit megkapott a rokkaorsó és a klasszikus zene hatására mély álomba szenderült, mindaddig amíg egy cipőt nem kap a füle mellé dobbanni.
A sok sértegetésre és vulgár szóra muszáj felébrednie, ekkor tudatosul benne, hogy ott van Yui.
Csakhogy a Mukamik nem hülyék, így rájöttek már a dolog nyitjára, épp ezért Yuma is alkalmazza azt, mit édes testvére Kou is, miszerint megmutatja a köcsög Sakamakiknak, Yui HOVA IS TARTOZIK. Ezért lecsapolja,ott Shu szeme láttára.


Én nem tudom, hogy most a Sakamaki-fivérek Ayato nélkül nem érnek semmitvagy teljesen életképtelenek, de könyörgöm. Ha eddig Yui náluk volt, és most is ment a rinya, AKKOR MI A FRANCÉRT NEM LÉPNEK MÁR VALAMIT????

Csak várják, hogy majd mikor engedik el a csajt, vagy mi? Sült galamb-effektus.
Jöjjön már  Ayato könyörgöm, mert ez már elképesztően irritáló.
Lényeg, hogy kiderül egy emlékfoszlányból, Shu meg Yuma régen barátok voltak, és Yuma szívesen osztozkodott az almákon. Nem is tudom, miért nem ló a beceneve. Kockacukor, most meg alma. Gyanús.

Shu, meg persze a kis cseles fondorlatos lépésre, úgy tesz mint aki le se szarja, de komolyan és otthagyja őket a búsba. 
Ezen Yuma eléggé felhúzza magát, de mindez kiderül a későbbiekben.
Yui mikor végre már ott tart, hogy valóban alig áll a lábán, találkozik egy sötét eldugott folyosón Rukival, aki nem kertel, sőt valójában egy szót sem szól, csak csapolná a kisasszonyt, aki totál megadja magát, lévén, hogy ígyis alig él, akkor már tökmindegy. 

Ruki ezen totálisan meglepődik és "WHAT THE F#CK?!" fejet vág majd, be is depizik azon nyomban, ami kiskutya szemekkel próbál reprodukálni, amit a mély bámulás vált fel. Eő-eő-őe-eő. 
Vártam mikor lesz nyálcsori részéről.
Na, jó. Be kell valljam, azért aranyos a feje. Egy kicsit.

Mint, aki rossz fát tett a tűzre, elmenekül a lány elől, aki aztán tényleg nem ért semmit, mert én a helyébe már régen kiugrottam volna az ablakon, aztán viszlát jó világ. 
Ruki teljes depibe mered, és mintha kissé hullamerevséget is kapna. Annyi baj legyen.

Nem valami eseménydús a sztori, egyenlőre, de elég ez egy napra kiheverendőnek.
Viszont jó hír: Végre a következő részben oldódik bennem a feszültség, ugyanis AYATO HÁZHOZ JÖN. ÉS CSÚNYÁN NÉZ. VÉGREHOGY. 


8.-12.rész

Lényeg, hogy még Yui tengeti napjait a Mukami rezidencián a többiek odaát a Sakamaki birtokon  kezdenek rájönni, hogy ez így nagyon nem állapot, és ha már elsőként volt a palacsinta az övéké, akkor elküldik a nagy arc Ayatot, hogy törjön rá a bandára, és vigye el ami a tulajdonuk.

 No, nem is kell sokat mondani, megérkezik a várva várt acsar-király, és tűhegyes aquafresh fogaival jelzi nemtetszését az ügyben.
Jó, megtörténik a buli, Yui visszakerül oda ahová való, a szemetesbe szívem szerint, de ekkora mázlink ismét nincs.

Mukamiéknál hatalmas depressziós korszak köszönt be, micsoda véletlen, hogy a vonal másik oldalán, mind árulónak tekintik a kis hamist.
Eszmecsere veszi kezdetét ahol, mind a hat Sakamaki tesó összetol valami érthető magyarázatot arra, hogy a Mukamiéknak miért is kell Yui, meg a vére.
Rájönnek a nyilvánvalóra,amit mi már mind tudunk, hogy Éva vére nélkül, nincs Ádámmá válás. Ugyebár ez kudarc,mert a sármőr Ruki elég hamar rájön a dolgokra ugyan ez is édeskevés, de sajnáljuk. Brü-hü-hü.
No, tovább rontva ezt a borzalmasan aggályos bejegyzést ugrunk egy jó nagyot (mert semmi lényeges nem történik, attól eltekintve, hogy eret lehetne vágni olyan a hangulat.), Mukamiéknál mély csend honol, Ruki a szobájában sztrájkol, mindenki csak találgatni tudja mi baja, kevés sikerrel.
Eme nagy elmélkedésbe szellem-farkas rajzás fut át végig a szobán, és az egész házon kicsit megtépázva a csapatot. Ruki azért jobban kap, mert ő a depis életképtelen.

Eközben vidámságfalván tovább folyik az éves hurka-kolbász töltő verseny, és mint minden évben egyszer most Kanato kapja azt a megtiszteltetést, hogy elkészítheti élete legnagyobb Teddy alakú hurkáját. Épp ezért is kezdi el csesztetni Yui-t, hogy mekkora áruló már, és romantikus egyveleggel borított rózsabokor nyálmonológjába szakít bele Don Huan Azusa, akit megfertőzött valami kór, vagy csak az adrenalin hatására megindul beszédközpontja.
Kérve kéri Yuit, azaz ÍÍVŰ-t, hogy tartson vele egy mókás úton, egészen vissza a birtokra, mert Ruki nincs jól. Őt is biztos elkapta az éves hurkakészítő láz.
Kanatonak ez nem tetszik, láthatólag elég zavart is lesz tőle, a kis drága látom a gyermekded pírt az arcán.

Elég furcsán fejezi ki magát, csak úgy muriból szorítani kezdi Yui kezét, aztán még fojtogatja is. Apám, így sose lesz csajod.
Az országos késdobáló verseny koronázatlan királya Azusa, megharagszik, mert szinte semmibe van véve, és ezt dotálja a hűn szeretett Teddy boszorkányégetésével.
Özv. Kanato annyira sokkot kap ezen, hogy csak üvölteni tud, és sírni. R.I.P. Teddy.
Yui megszökik Azusával, fogalmam sincs miért.
Jaj,de.
Mert a Sakamakik köcsögök. Egytől egyig. FÚJ.
Hozhatjátok a kandallót, szívesen égek Teddy mellett. Dobjátok mellém Kou-t azért.

No, egy szó, mint száz Yui ingázik miközben semmit sem ért abból mi történik vele, mert teljesen be van állva azoktól a szerektől amiket a két család nyomkod belé.
Ruki tiszta agyhalott, de azért készen áll halászlevet főzni is.
Az utolsó részt tekintve, szerintem már nem tudtak mit berakni, illetve tudom én, hogy mi mindennek kell történnie és még a felén se vagyunk túl. Nem akarom elspoilerezni az egészet, de lesz itt még nemulass, főleg, hogy feljön a nagy és gonosz vörös telihold, amitől Sakamakiéknál erőhiány keletkezik, így elmarad a hurkatöltés.

Megjön a két utált félben az összetartás, így a Sakamakik hősiesen segítik a Mukamiékat és együtt megcsinálják a hurka alapanyát, ami az idei évben farkashúsból lesz. Ínyenceknek. Ruki bácsi konyhája. Too much.
Azért az még meg kell említsem, hogy senki sem osztozkodik Yui-n, de azért ez a kép elég kompromittáló lett.

Azt is megtudhatjuk, hogy lesz következő évad. Igen, várható belőle kritika tőlem.

Ha még bírja az agyam.


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.