#Öt perc Ashleyvel: Útmutató az All Out!!-hoz


Sziasztok!
Eskü lassacskán már érik a youtube csatorna, már csak az öt percek miatt is :)
Belegondoltam már párszor, hogy jó lenne, csak nem merek kamera elé állni.


No, a mai napra megint ajánlóval készülök, megint szezonális és ismételten számomra piszkosul tetsző...na jó.
Valljuk meg az igazat, hogy első pillantásra megnyert.

Micsoda seggek ezek,gyerekek. No, igazából csak a szöszi Iwashimizu miatt kezdtem neki. Sajnálom, fétis. 

Belevágok az asztalba, és neki kezdek az ajánlónak.
Alapon sajnos olyan vagyok, hogyha nem tetszik egy opening tovább tekerek rajta, ez akármennyire is nem tetszett a seggekért muszáj volt néznem. Izmok, seggek. Izmok. Hát, nem tudom, hogy a fura karakterek ellenére miért állt meg a szemem rajtuk.
Szóval, rögbi.

A fiatal Sekizan, sokkal menőbb, szerintem. (kicsit furán...hasonlít..Kagami Taigara.)



Ez az anime arról szól, előnyök, hátrányok egy csomót fel lehet sorolni.
Beszélek egy picit a körülményekről, mert arról jó sokat lehet.
Iwashimizu Sumiaki egy nagyon félénk srác, szeret olvasni, ezért elsősként a Kanagawa középsuliba már csatlakozik is az irodalmi könyvklubhoz. Pedig senki sem tudja róla, hogy hatalmas mérete ellenére ( 190 centi a drágám), általános felsőjében a rögbi csapat egyik él-ha nem is az, de nagyon tehetséges játékosa volt. Történt egy apróbb tragédia az akkori számára nagyon kedves barátjával, amit ő okozott, és amiért a mai napig magát emészti.


Iwashimizu egyébként egy nagyon kedves srác, és hát awh...szőke, meg magas, meg tiszta Kise Ryouta. Miért is ne lenne Ashley esete, a halk szavúsága ellenére is.
Egy nap azonban összehozza őt a sors az egyik évfolyamtársával ( elég vicces körülmények között) Gionnal, aki alacsony (és itt tényleg azt értem, hogy törpe) termete ellenére, igenis balhés és nem tűri (sem idegekkel, sem pedig türelemmel), ha a magasságát illetően cukkolják.
Szóval ezen a csodás napon történik valami, ami talán mind a kettejükben megváltoztat valamit.
Iwashimizu régi barátja, és egykoron csapattársa Hachiouji Mutsumi (mindenki Hachija), felajánlja, hogy a srácok nézzenek meg egy rögbi edzést. Itt Gion totálisan beleesik a sportba, és nem érti, hogy az általa "colos" névvel illetett srác miért nem rajong ugyanúgy a dolgok iránt.
Persze, amint megtudja a Iwashimizu titkát, már másképp áll a dolgokhoz.
Nos, Gion hajthatatlan és elszánt a sport iránt, csakhogy szinte semmit sem tud a szabályokról, sőt a rögbiről sem.
Ezért kezdi őt vérmesen kiképezni a csapat "felmosófeje" és egyben legerősebb és legjobb fizikumú csapatkapitánya Sekizan.
A feladatokért, amiket az egész edzés alatt végre kell hajtania Gionnak, cserébe Seki hagyja neki a napi öt próbálkozást, arra amire Gion épp akarja.
Egy gyakorlómeccs következik,ahol aztán felkerül a Keijo csapata, ( komolyan már tiszta Kuroko no Basuke gyanús, csak egy "a" betűn múlik) nagyon erősek, nagyon jók és természetesen Iwashimizu volt csapattársa és barátja (még most is az) Miyuki is ott játszik.
Ennek ellenére képes lesz nyerni a csapat? Iwashimizuban megváltozik valami, bekeményít és még Gion nem is játszik végig, vajon beállítják?
Kiderül.


Ezért, mint elsőéves bishi Etsugo sem rossz.


Az anime egyébként megismertet a rögbivel, megszeretetti veled, csakúgy, mint a Yuri!! on Ice esetében, az embernek kedve támad ( SHIP VICTURI) nézni egy kis rögbit vagy műkorit.
No, igazából teli van poénos jelenettel, szóval megéri. Szerethető anime, főleg mert nem csak unalmas sztorija van, teli sablonokkal.
Bátran ajánlom nektek :)




Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.