Asszociációs könyves játék - május

Sziasztok!
Így az utolsó májusii napra hoznék egy asszociációs (de szép magyar szó) játékot, amit FairyDust moly talált ki. A blogján megtalálható a saját bejegyzése is.
A lényege röviden: minden hónapban kapunk néhány gif-et, amikhez könyveket kell párosítani, lehetőleg indoklással, nem csak odaírni valami írót meg címet.
Na, akkor álljunk neki.



Teljesen így éreztem magam, amikor láttam, hogy Ashley Szent Johanna Gimit kezdett olvasni. Kitartást kívántam neki, de mint könyvszerető barátnő közöltem: azért ha a végére ér ne gyújtsa fel a regényt. Mindketten épségben úszták meg az élményt.



Szoktuk mondani, hogy - pont mint a gif-en - "elszáll az ember agya" A Cseresznyepiros nyár Emelyje annyira eget rengetően és idegesítően életképtelen, hogy az agyam inkább kilőtt az űrbe, csak ne kelljen feldolgozni a sok idiótaságot.

Nagyon menő gyerek akarsz lenni, de annyira erőlteted, hogy nem jön össze és katasztrófa a végeredmény. Kedves Klubban szereplő Jonas, kérlek erről mesélj még. Lehet jönni kövekkel dobálni, nekem ez a pasi az idegeimre ment.



Gabriella Eld: Emlékek Jordan számára című regény olvasása közben vághattam ilyen képet. Minél többet olvastam belőle, annál jobban húztam a szám, és éreztem, hogy rossz választás volt. Nekem úgy látszik rettentően nem csúszik a dark fantasy, mint műfaj.

Hawaii, napsütés, olvasás olyan jó az élet~~
Avagy itt a nyár. Szándékomban áll ennek kapcsán bejegyzést írni, úgyhogy ide csak egy könyvet mondok, ami igazi nyári hangulatba hoz, pedig van jó néhány.
Huntley Fitzpatrick: Életem a szomszédban. Valamikor tervezem az újraolvasását is.



Újból csak azt tudom mondani, hogy nagyon élveztem a játékot, és alig várom a következő fordulót :)
Ha van kedvetek töltsétek ki Ti is, csak FairyDust jelöljétek meg, mint értelmi szerzőt. Meg engem, hogy itt találtatok rá.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.