Könyvtáros Kedd #3



Sziasztok!
Mindig örömködöm és dicsérem a könyvtáramat, hiszen hiába „csak” megyeszékhelyen lakom, olyan sokszínű és újszerű a választék, hogy itt még szívesebben is töltöm az időmet, mint a könyvesboltban.
Gondoltátok volna?
Molyon már régóta használom a Könyvtárba járunk zónát, de gondolkodtam rajta, hogy rendszeres blogbejegyzést is kéne csinálni belőle…
Nos Anna, a Lap lap után bloggere gyorsabb volt, és létrehozta, én pedig becsatlakoztam hozzá.
Annyi különbség lesz kettőnk bejegyzése között, hogy én beszámolok itt azokról is a regényekről is, amiket kölcsön kaptam valaki magánkönyvtárából.
Szóval a mai naptól közös rovat indul: a Könyvtáros Kedd.




Ilyen is ritkán volt, de csak két könyvet vettem ki.


R. S. Grey: Testcsel
Ezt hónapokkal ezelőtt vettettem előjegyzésbe, aztán úgy volt, hogy barátnőm kölcsönadja. Na, a könyvtárba kivételesen hamarabb hozták vissza.
Kiváncsi vagyok, mert KMK-s romantikus könyvben még nem csalódtam. De ez a borító…olyan semmitmondó. Remélem a történet nem lesz az.

 Szabó Péter: Állj félre a saját utadból!
Ezt anyának vettem ki, de nem igazán töri magát, hogy elkezdje, szóval lehet megelőzőm. A szerzőt követem Facebookon, érdekes, ahogy az életet látja, szóval teszek egy próbát a könyvével. Bár, ha nagyon „megmondó-emberes” lesz, tuti félre fogom tenni. Majd meglátjuk….

Eddig is gyakran jártam könyvtárba, de ezután biztos, hogy minden péntek/hétfő délután beugrok, ha csak egy-két könyvért annyiért. Aztán büszkélkedem az új zsákmányokkal.
Ti mit vettetek ki legutóbb?

Anna „vadászatának” eredményét ITT tudjátok megnézni.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.