Hello December! Mit tartogatsz?

Sziasztok!
Nem, nagyon nem vagyok képes elfogadni azt az egyszerű tény, hogy ezennel beléptünk az év utolsó (!) hónapjába. Mi ez már? Hová tűnt 2018?
Oké, az időjárás látszólag tisztában van azzal, amit nekem még le kell nyelnem, ugyanis napok óta nem ment 0 fok fölé a hőmérő higanyszála.
De lássuk, mit tervezek decemberre.



Valahogy ilyen cidriző időben nincs túl sok kedvem kimenni a meleg lakásból, ennek ellenére elvileg lesz egy beszélgetésem egy általános iskolában december elején. (Aztán majd kiderül, lehet tolódik az egész tavaszra :))
Valamint jó lenne még idén eljutni a Kincsessziget Mentorházba is, ez is egy olyan project, amit lassan három hete jobbra-balra tologatok.
Egyelőre nem tudom, hogy találkozunk-e Ashley-vel karácsony/szilveszter környékén, neki is alakulóban van az élete, úgyhogy az erre irányuló tervezgetésnek sincs értelme. Majd lesz, ahogy lesz.
Úgy döntöttem, újra nevezek Niitaa Nagy Téli Olvasmánylista nevű kihívására. Ti is megpróbáljátok teljesíteni?

Elég sok könyvet tervezek olvasni a hónapban, össze is írom, hogy miket.
~ Matt Haigh: Karácsony apó és a csokitojás
Ez volt a legjobban várt regény a téli megjelenések közül, még szép, hogy ezzel nyitottam a hónapot. Az író korábbi könyvei is valóságos szerelmek számomra, van egy olyan érzésem, hogy ebben se fogok csalódni.
~ Kavagucsi Tosikadzu: Mielőtt a kávé kihűl
Szintén egy olyan könyv, ami elég régóta csücsül a váró- és a kívánságlistámon, így Niitaa és AniTiger molyokkal közösen még december elején el is fogom kezdeni.
 ~ Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn
Elég jó  véleményeket olvastam róla a külföldi adatlapon, plusz néhány már érkezett a magyarra is. Klisére számítok, de kíváncsian várom, ennek ellenére hogy fog tetszeni.
~ Richard Paul Evans: Karácsonyi doboz
Ez még novemberről csúszott át a maga 120 oldalával, szóval biztosan sort kerítek rá a hónapban.

Értékelés a következő könyvekről várható:
- Matt Haigh: Karácsony apó és a csokitojás
- W. Bruce Cameron: Karácsonyi kutyavásár
- Stephanie Perkins: Ajándékba adlak
- Kavagucsi Tosikadzu: Mielőtt a kávé kihűl
- Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Ti mivel tervezitek tölteni az év utolsó hónapját?
*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.