Könyvtáros kedd #16

Mindig örömködöm és dicsérem a könyvtáramat, hiszen hiába „csak” megyeszékhelyen lakom, olyan sokszínű és újszerű a választék, hogy itt még szívesebben is töltöm az időmet, mint a könyvesboltban.
Gondoltátok volna?
Molyon már régóta használom a Könyvtárba járunk zónát, de gondolkodtam rajta, hogy rendszeres blogbejegyzést is kéne csinálni belőle…
Nos Anna, a Lap lap után bloggere gyorsabb volt, és létrehozta, én pedig becsatlakoztam hozzá.
Annyi különbség lesz kettőnk bejegyzése között, hogy én beszámolok itt azokról is a regényekről is, amiket kölcsön kaptam valaki magánkönyvtárából.
Szóval a mai naptól közös rovat indul: a Könyvtáros Kedd.


Márciusban voltam utoljára könyvtárban, hiszen betört a vírus, és idővel a könyvtár is bezárt határozatlan időre.
Most viszont újra kinyitott, én pedig azon nyomban lecsaptam a lehetőségre, és kikölcsönöztem néhány regényt. Ezekről azonban nem született poszt, mert néhány nappal azután, hogy hazahoztam, vittem is vissza, mert elolvastam. (Egy kivételével, de az annyira nem fogott meg 30 oldal után, hogy tudtam, nem fogok próbálkozni később.)
Most kicsit jobban feltankoltam, hónap végéig szerintem nem megyek majd könyvtárba. Mutatom a pakkot. (Meg a háttérben cukin pózoló kutyusom :))

Brandon McMillan: Szerencsés kutya leckék 
Molyon láttam meg, és tartalom alapján megtetszett. Nincs róla se sok értékelés, se sok csillag, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok rá, milyen könyv. Annak a több millió menhelyi kutyának, akik sohasem jutottak ki. <- ilyen ajánlóval nem hiszem, hogy rossz lenne, de majd kiderül.

J. K. Smith: Csak a tested érdekel 
Olvastam már a szerző eddigi összes könyvét, ez egyelőre kimaradt. Még a karantén alatt adtam le rá előjegyzést, aztán most került vissza. Bevallom, cím alapján nem igazán fogott meg, ha nem olvastam volna a többi J. K. Smith könyvet, nem biztos, hogy ennek adtam volna egy esélyt. Mindenesetre meglátjuk.

Courtney Cole: Ha velem maradsz + Ha elhagysz + Mielőtt elbukunk
Ez nem volt benne a tervezett kölcsönzési listában, de emlékeim szerint Ashley olvasta és szerette is az első részt. Igazából megfogadtam, hogy a trilógiákat/sorozatokat mellőzöm egy időre, de mivel valamilyen csoda folytán bent volt a komplett trilógia, inkább lecsaptam rá egyben. Bár ahogy utánanéztem, nem függnek össze szorosan a részek, szóval akár három stand alone kötetnek is felfoghatom.

Julie Buxbaum: Hogy folytassam?
Az írónőtől a Három dolgot mondj regényt olvastam már korábban, és az tetszett, úgyhogy látatlanba ennek a kötetének is bizalmat szavaztam. De komolyan, annyira látatlanban, hogy még azt se tudom, miről szól. Véleményeket meg egyáltalán nem olvastam.

Garth Stein: Enzo
Van egy olyan furcsa szokásom, hogyha egy könyvből készül(t) film, akkor én először tuti elolvasom. Még akkor is, ha esélyes, hogy a könyv után nem fog érdekelni a film. Itt is ez a helyzet áll fenn. Kíváncsi vagyok a regényre, de azért itt hagyom nektek az előzetest is.


Olvastatok valamit a most kölcsönzött könyveim közül?
Ti mikor jártatok utoljára könyvtárban? Mit szereztetek?
*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.