Animekritika: Nijiiro days


Info: A történet középpontjában négy jó barát áll, akiket kortársaikhoz hasonlóan csak egyetlen dolog foglalkoztat: az első szerelem. Az álmodozó Hashiba Natsuki épp most találta meg azt a sztoikus Kobayakawa Anna személyében. A playboy Matsunaga Tomoya csak játszani szeret a lányokkal, ám Anna legjobb barátnőjét, a zárkózott és nyíltan férfigyűlölő Tsutsui Marit mégsem tudja magára hagyni. A szadista fétissel rendelkező Katakura Keiichi nehezen talál hasonló érdeklődésű barátnőt a diáktársai között, de Matsunaga Nozomi (Tomoya húga) nem tágít mellőle. A mangaka Naoe Tsuyoshi pedig már egy párt alkot a cosplayelő genki lánnyal, Asai Yukikóval.

Ezúttal egy manga adaptációt hozok nektek. 
Igazán megtévesztő lehet, már csak abból is, hogy iskolai élet, seinen és slice of life némi romantikával keverve, de igazából számomra tökéletes volt arra, hogy megkedveljem egy pillanat alatt.
Igaz a szereplők kissé Free! gyanúsak, grafikai szempontból, viszont kellemesen lehet csalódni egyik-másikban. 


Ott van Keiichi is, akit mindenki érzékeny fiúnak hisz, miközben vérbeli BDSM kedvelő. 

Seijuu téren eléggé karakteres hangokat kapunk a karaktereknek. A sztori szerintem nem rossz, főleg a Mari (a valódi férfigyűlölő) és Mattsun közötti kapcsolatra asszociálva. Viccesnek az, elszórakoztat, igaz csak tizenhárom perc, és eddig a részek sem úgy jönnek ahogy várva vannak, de bátran ajánlom mindenkinek :) 

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.