Játékajánló ♧ ♥ Code:Realize


Ismertető: Történetünk a 19.századi steampunk Londonban játszódik, ahol megismerkedhetünk egy magányos kastélyba zárt lánnyal, Cardia-val, aki apja kérésére bujkál a külvilág elől.
Két éve már, hogy az eltűnt, a lány lelkére kötve, hogy sose essen szerelembe és maradjon a palota falain belül. Cardia ennek eleget tett, mígnem a kíváncsiság legyőzte. Egyik alkalommal kisurrant és sikeresen egy ottani katona élete tapadt a kezéhez. Erről a lányról ugyanis érdemes tudni, hogy halálos méreg van a testében, és akihez hozzáér arról bizony nagy kínok között lemaródik a hús a csontról. Durva,mi?  Így sajnos vissza kell száműznie magát ideiglenes lakóhelyére, mindazzal együtt élve, hogy a kinti világban szörnyetegként emlegetik. Ekkor érkezik egy maszkos tolvaj, aki kimenti onnan szegény lányt, óvja,védi és mindenhová együtt utazgatnak. Ez a drága személy nem más, mint Lupin.
Sok más karakterrel találkozhatunk a játékban egyébként, de egy sem lesz akkora szám, mint Ő.
Lényeg, hogy négy úriember közül kell választani, mert ők kísérnek minket végig ezen a zötyögős úton amíg megtaláljuk jó édes apukánkat.
Édes jó istenem, mennyire hálás voltam ezért a játékért, tipikusan olyan, mint a többi de mégis más...
Számomra a Code:Realize egy feltöltődés volt, igaz több nap volt még végigtoltam.
A karakterek szerethetők, sőt elég sok háttérinfót tudunk meg róluk a játék alatt, Cardia-ró is rengeteg minden kiderül, főleg az is, hogy az apja miért hagyta őt el.
Hálát adtam mindennek már, hogy a játék elején minden karakternek és tárgynak részletes leírást adtak, mert hát kevés az ilyen. Így tökéletesen értettem szinte mindent.
A másik kedvencem, hogy állítani lehet a karakterek hangját, akit nem bírsz elnémíthatod egy jó időre, szerintem ez jó ötlet.


Számomra igazából egy nagyon kellemes kis játék volt, kedves és tökéletes karakterekkel, szuper sztorival, amit akármennyire sablon nem untam, sőt néha lekötött. Mindenki egyedi benne, az érzelemkifejezés, megszólalás minden. Kiemelném a zenét, mert teljesen bekebelezett. Gyönyörű.Csodálatos. Nincs rá szebb szó.
A grafika, a karakterek, a sztori, mind arra ad okot, hogy játszunk vele.



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.