Ashley és a mangák: Koisuru Harinezumi



Sziasztok! 
Belekezdek a dolgokba,mert rengeteg ilyesmi kategóriájú mangát-illetve manhwát szeretnék nektek hozni.

A mai áldozatom, egy kedves kis sztori teli romantikával, diák kapcsolattal és rivalizálással. Egyszóval kapunk egy shoujo maszlagot romantika kendőbe csavarva. 



Van egy főhősnőnk aki az Oizawa Kii nevet viseli, egy nap azt a megtisztelő ám egyben kellemetlen feladatot kapja az osztályfőnökétől, hogy menjen el egy bizonyos dokumentumért az osztály rossz fiújához, aki amúgy teljesen nem olyan, mint amilyennek sokan hiszik. Ezekkel a fenntartásokkal és eldugott félelmekkel Kii útnak indul és kisvártatva a helyszínre ér, amikor is szemtanúja lesz egy kisebb "háborúnak", ugyanis a célpont Hozuki Heiji  aki amúgy nem veszélyes, de itt igen is annak látszik épp egyik osztálytársukat veri agyba-főbe. Kii ettől megijedve és szentül tisztelve a női karakterek sorsát és útvonalát, egyből megbújik valahol biztonságos közelben.



Persze, sokszor megfordul az okos fejében, hogy nem akar úgy járni, mint szegény osztálytársa, bár mind tudjuk, hogy Heiji akármennyire maszkot mutat kívülről, sosem ütne lányt.
Ekkor kap egy telefonhívást, amit Kii is hall, és leesik neki a dolog, hogy bizony Heiji nem olyan ember, mint amilyennek mutatja, illetve látszik.
Tipikusan a sündisznó hasonlat jut eszébe, mert abban is ott bujkál a védekező mechanizmus, ha bajt észlel.Ezt bizonyítja a sündisznó dísz is a srác telefonján. Kész, el kell fogadni.
Kii ekkor annyira leblokkol, hogy felfedi magát, és nem is érdekli az, hogy esetleg a sünisrác agyonveri, mert szemtanú. 




No, személyes véleményem annyi, hogy: tipikusan shoujo: szerelem, rivális ex kapcsolat, a srác kívül kemény, és rideg belül viszont  érzelmes és gondoskodó, már majdhogynem gyenge és törékeny. A lány meg, hát...mindenen pityereg, bizonytalan de mégis valahogy lehet kedvelni.
Talán ezért is jobban szeretek mangát, mint könyvet olvasni.
- most, nyugodtan jöhettek nekem a különböző harci eszközökkel felszúrni.- 
Kellemes kis elfoglaltság, így a maga öt kötetével és összesen huszonöt fejezetével.
Számomra élvezhető volt és bátran ajánlom mindenkinek.




Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.