Hello October! Mit tartogatsz?

Helló Október, Helló Olvasóim!
Vagy lehet úgy kellene köszönnöm, hogy fagyos jó reggelt mindenkinek? Az biztos, hogy megjött a levelet ontó Október, és nincs melegem.
Kezdhetjük elővenni a meleg takarót, a pulcsit, jöhet a forró tea is büntetlenül.
No de, lássuk mi várható nálam ebben a hónapban.



Ami majdnem biztos, hogy az ősz első hétvégéjét Ashley-vel közös mozival nyitom, méghozzá a Venom című filmmel. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy ezt a filmet vártam a legjobban az elmúlt hetekben, úgyhogy imádkozom, hogy ne rontsák el, és jó legyen.
Valamikor a hónapban szeretnék felülni a Budapest Eye-ra is. Mondhatni, bakancslistás terv a kérdés már csak az, hogy mikor menjek.

Olvasás szempontjából ezúttal se vállalom túl magad, össz-vissz kettő könyvet tervezek a hónapban. Az egyik Jojo Moyes: Álmaim nyomában című könyve, ami ma jelent meg, és már alig várom, hogy elkezdjem, mert eddig nem csalódtam az írónőben.
A másik Róbert Katalin: Szívből, színből igazán című könyve, ami újraolvasás lesz, mert már nagyon kell valami  kortárs magyar, és ebben a könyvben elsőre se csalódtam.

Értékelés szempontjából Marissa Meyer: Cinder című regénye van beidőzítve, illetve gondolom majd írok az új Moyes könyvről is, aztán meglátom, mi másra lesz még időm és kapacitásom.

Ti mit terveztek a hónapra?
*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.