Chocolate and Book TAG

Kellemes tavaszi estét mindenkinek :)
Bocsánat, de mielőtt megörülnétek, hogy újabb könyvértékeléses bejegyzésre akadtatok, el kell keserítselek titeket. Ez ugyan is csupán egy kérdezz-felelek poszt lesz, szóval akit ez nem különösebben érdekel, nem haragszom, ha most kiikszel ^^
Akit viszont igen, annak elmondom, hogy teljesen véletlen akadtam rá a kérdéssorra, és mivel nálam a könyv és a csoki szorosan együtt jár, megnéztem a szempontokat. Aztán a szempontok megtetszettek, szóval a kitöltés se maradhatott el. Íme:


⋆Étcsokoládé – egy sötét témájú könyv:

Hmm...elég mazoista típusként tartom magam számon, úgyhogy van néhány ilyen könyv a listámon. Ám ha választani kellene, mégis azt mondanám, hogy Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet. Kemény, felkavaró, elevenbeható, tudatbaégő könyv lett számomra

⋆ Fehér csokoládé – egy vidám könyv:
Legszívesebben egy sorozatot mondanék, ám én jó kislány vagyok, és mégis maradok az egykönyv-válasznál, ami ez esetben Jessica Park: Szeretni bolondulásig című regénye. Könnyed, megmosolyogtató, élveztem minden oldalát :)

⋆ Tejcsokoládé – egy népszerű könyv, amit nagyon el akarsz olvasni:

Nekem ezzel a ponttal egy nagy problémám van: hatványozott időhiányban szenvedek, szóval örülök, ha a fejem nem hagyom el. Az olvasás és a könyvek várása ezáltal háttérbe szorult, ám mégis azt mondom: J. Lynn: Wait for you - Várok rád. Annyiszor jött már velem szembe különböző oldalakon, hogy előbb-utóbb olvasnom kell.

⋆ Csokoládé, aminek karamell van a közepén – egy könyv, ami ellágyított:

Erre viszont határozottan könnyen válaszolok. :) Vicki Myron & Bret Witter: DEWEY a könyvtár macskája. Állatbarátként nagyon nagyon szerettem a könyvet, és nem csak azért, mert igaz történeteket mesél el. Most őszintén: ki ne olvadna el egy óriási vörös cicus kalandjait olvasva? :)

⋆ Ostyamentes Kit Kat – egy könyv, ami meglepett téged:
On Sai: Calderon, avagy hullajelölt kerestetik, és Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál. Meglepett, hiszen sci-fi műfajban mozog mind a kettő, és mégis kilóra vett meg magának. Beszippantott egy galaktikus fekete lyukba, és csak ajánlani tudom mindenkinek.

⋆ Snickers – egy könyv, amiért megőrülsz:
Óóó...most kezdjem el sorolni a szép hosszú azonnalakaromafolytatást-listámat? Inkább megkíméllek titeket ettől, és kiemelem azt az egyet, ami így, Könyvhetes megjelenés után még jobban meg akarok kaparintani.
Callie&Kayden és a megváltás...amilyen gyilkos függővége volt az előző résznek, nekem KEEELL ez a
könyv. :D

⋆ Forrócsokoládé tejszínhabbal és pillecukorral – egy könyv, amit bármikor újraolvasol:
Itt két klasszikust hoznék, amik szerintem örök szerelmeim lesznek, és még a dédunokáim kezébe is bele fogom nyomni.
Szabó Magda: Abigél, és Szilvási Lajos: Egymás szemében. Igen, nem mai korban játszódnak...ám olyan értékes, és gyönyörű gyöngyszemek, amiket legalább egyszer mindenkinek el kell olvasni.

⋆ Bonbon – egy sorozat, aminek olyan tulajdonságai vannak, amiket sokféle olvasó szerethet:
Tudom, hogy vannak akik nem szeretik, ám én egyre inkább azt látom a saját környezetemben is, hogy Leiner Laura: Szent Johanna gimi sorozata ilyen. Mindenki talál benne legalább egy olyan karaktert, akiben hasonlóságot vél felfedezni saját magával, vagy akivel esetleg szimpatizál a személyiségét figyelembe véve.

Ennyi lenne az én rövid kis bejegyzésem, tele csokival, és (szerintem) érdekes válaszokkal. Remélem, hogy néhány könyvhöz sikerült meghoznom a kedveteket, vagy ha nem is, legalább a TAG-ot kitöltitek :) Személy szerint én nagyon kíváncsi vagyok, ki milyen válaszokat ad(na) :)

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.