Asszociácós könyves játék - február

Sziasztok!
Így az utolsó februári napra hoznék egy asszociációs (de szép magyar szó) játékot, amit FairyDust moly talált ki. A blogján megtalálható a saját bejegyzése is.
A lényege röviden: minden hónapban kapunk néhány gif-et, amikhez könyveket kell párosítani, lehetőleg indoklással, nem csak odaírni valami írót meg címet.
Na, akkor álljunk neki.


1)  Határozottan Bessenyei Gábor: A Feledés folyója című könyvénél éreztem ilyet. Igen, azután, hogy megláttam a szavaimat a hátoldalán.


2) Viszonylag friss élmény: Lauren Rowe: A klub. Ahány véleményt olvastam mindannyian szerették. Én elkezdtem, és a könyv felénél feltettem magamnak a kérdést, hogy jó ötlet volt-e elkezdeni egyáltalán.

3) Komor Zoltán: Hugycsőbalerina. Az egész könyv az alábbi reakciót váltotta ki belőlem, a mai napig nem értem, hogy voltam képes akár két sort is elolvasni belőle. Hősnek tarto(tta)m magam.

4) Pont ezt játszottam el, amikor megláttam, hogy a Bizánc 2. része is elindul, mint utazókönyv. Nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem a hónapban még elolvashatom.

5) Ide felsorolhatnám az összes könyvet, ami megsiratott, de inkább csak azt a kettőt mondom, ami ebben az évben könnyeket csalt a szemembe: Brittainy C. Cherry: Lebegés és Kim Holden: Bright Side. Mind a kettőnél nyeltem a könnyeimet rendesen.

A játék szabadon vihető, pont mint a BOOK TAGek.
Annyi kérésem lenne, hogy FairyDust-ot és engem is jelöljetek meg forrásként.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.