Hikari ajánlásával: a legjobb romantikus regények szerintem (T5W #12)

Sziasztok!
Egy ideje már gondolkodok egy ilyen rovaton, most lett elég időm és kitartásom, hogy nekiálljak és elkészítsem.
A „Hikari ajánlásával” terveim szerint állandó rovat lesz, amit igyekszem rendszeresen hozni.
Különböző szempontok szerint válogatok majd össze három-öt könyvet.

Pppp
Mivel a „Hikari ajánlásával” rovat hasonló perspektívára épül mint a Top 5 Wednesday (és nem is biztos, hogy minden szerdán be tudok szállni majd) ezért ezen belül hozom le a posztokat.
Annyi különbséggel, hogy lesz egy külön T5W kép, valamint a bejegyzés címében is megjelenik majd.

Az eheti téma:
Kedvenc romantikus könyvek

Az eheti téma számomra azért volt kihívás, mert rengeteg kedvenc romantikus könyvem van, és nem volt könnyű leszűkíteni a választást öt könyvre.
Úgyhogy olyan regényeket hozok, amik a romantika mellett megfogtak annyira, hogy többször is elolvassam őket, és mindet a polcomon akarjam tudni.

Szilvási Lajos: Egymás szemében

Az egyik első romantikus regény volt könyvmoly-életvitelem hajnalán. Még anyától kaptam, és amennyit kerülgettem, annyira szeret(t)em a könyvet. Egy nagyon különleges, tinédzserkori szerelem, ami ugyan nem kortárs, de a legtöbb kortárs regénnyel vetekszik.


Brittainy C. Cherry: Lebegés

2017 felfedezése számomra ez a könyv. Annyira fájdalmas, bekúszik az ember bőre alá, és még ennyi idővel az elolvasása után is érzelmeket vált ki belőlem.


Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás

Na igen, az egyik kedvenc könyvem. Kliséhalom, aláírom, de Travis Maddox-ban van valami, ami miatt a háremem egyik fix tagja. És amennyi nehézségen átmennek Abby-vel…tudja ugyan az olvasó, hogy úgyis happy end lesz, mégis az utolsó pillanatig izgul a párosért.


Katja Millay: Nyugalom tengere

Az egyik kedvenc Rubin pöttyös könyvem, annak ellenére, hogy a megtört lelkű fiatalokkal Dunát lehetne rekeszteni. Nastya és Josh között lassan lángra lobbanó, szívet melengető szerelem volt, amiről öröm volt olvasni a sok „első-látásra-beleszeret-és-happy-end” típusú történet után.


Zakály Viktória: Szívritmuszavar

Nem csak amiatt szeretem ezt a könyvet, mert megtörtént eseményeket ír le kendőzetlen őszinteséggel, és olyan tehetséggel használja a magyar nyelvet, hogy öröm olvasni. Azok a bizonyos utolsó egyetemi hetek, egy szerelem, ami nem válhat valóra.
Kissé keserédes, mégis az egyik kedvenc romantikus történetem.





Az én Top 5 listám most ennyi lenne.
Mivel egyre jobban gyarapodik a csapat, így nem egyenként linkelgetek. ITT találjátok a zónát, ahol mindenki bejegyzése is elolvasható, akár visszamenőleg is.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.