Mesevilág BOOK TAG

Sziasztok!
Tegnap fejeztem Beninától a Mindig és soha című könyvet, de a válaszaira még várok az interjúval kapcsolatban, ezért nem került ki, recenzióval pedig nem haladtam.
De mivel nem akarlak titeket bejegyzés nélkül hagyni, ezért egy BOOK TAG-et hozok mára, amit a Prológus oldalán találtam.



HÓFEHÉRKE – a nekrofil herceg: Egy könyv, ami annyira ledöbbentett, hogy szinte már meg is botránkoztál, hogy miért teheti meg ezt veled…

  Sierra Cartwight – Megláncolva. Oké, hogy az erotikus, és a BDSM téma is mondhatni, hogy mindennapos már, de ez a könyv…merő csalódás volt. Unatkoztam. Kicsit több, mint fél éve olvastam, de nem tudnám elmondani a történetet, ha valaki rákérdezne most.

CSIPKERÓZSIKA – álomkór: A könyv, amelyik helyett szívesebben aludtál, mert annyira nem kötött le:

Erősen harcol egymással Mihail Bulgakov: Mester és Margarita és Gárdonyi Géza: Egri csillagok című könyve. Mindkettő olvasása közben rettentő kellemes délutáni szundikat iktattam be azóta se olvastam végig egyiket sem.

 

HAMUPIPŐKE – a legkisebb lány karrierje: Egy könyv, ami úgy úszott a klisében, akár a nyeletlen balta, te mégis szeretted:

Jamie Mcguire: Veszedelmes sorscsapás. Hányan írtak már rosszfiút, akitől az olvasó lányok átmennek fangirlbe? Rengetegen, és még fognak is, mert ez megunhatatlan zsáner. Travis Veszettkutya Maddox-ot viszont képtelen vagyok megunni, és szerintem örökké a háremem tagja lesz.

PIROSKA ÉS A FARKAS – félrevezetés: Egy könyv, ami nem az volt, aminek látszott:

Colleen Hoover: Velünk véget ér. Amennyire fel volt hype-olva a könyv, én sokkal többet vártam, ehelyett csalódtam egy hatalmasat.

JANCSI ÉS JULISKA – tökéletes páros: Egy könyv, amelyben a főszereplők tökéletes párost alkotnak, de legalább is minden hibájukkal együtt szerethetőek:

Katie McGarry: Szívkarombol-ja azt hiszem ilyen. A két főszereplő ugyan ég és föld, de talán épp emiatt rettentően illenek egymáshoz, kiegészítik a másikat.

 

101 KISKUTYA – ember-nem ember: Egy könyv, amelyben az állatok túlszárnyalták az embereket:

Lauren Fern Watt – Egy kutya bakancslistája. Nem mondom, hogy túlszárnyalja, de nagyon fontos szerepet kap a könyvben Gizelle. Igazából ő a mozgatórugó/a fogaskerék a történetben és igen, rávilágít egy dologra, amit mi emberek, kezdünk elfelejteni: a pillanatnak kell élni, az ittnek és a mostnak.

ÓZ, A CSODÁK CSODÁJA – hármas út: Egy könyv, ami megváltoztatta az életedet:

Minden könyv megváltoztat valamilyen módon, hozzá tesz a személyiségemhez, szóval ezt a kérdést konkrét választ nélkül hagyom.

ANASZTÁZIA – túlélés: Egy könyv, amelyet magaddal vinnél egy lakatlan szigetre:

George R. R. Martin: Trónok Harca vagy Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni: Napló. Mindkettő 900+ oldalszámú könyv, szóval egy ideig biztosan ellennék velük.



Ezúttal senkit nem hívok ki, aki akarja, vigye nyugodtan, csak ne felejtse el a blogot megjelölni forrásként.

2 megjegyzés:

Vicky írta...

Nekrofil herceg xDDD Szakadok. Jó a tag megfogalmazása.:)
És igazából én az egész hype-ot nem értem CoHo körül. Ja és nem tudom, hogy mondtam-e már, de nagyon tetszik a fejléced^^

K. A. Hikari írta...

Engem is a megfogalmazás fogott meg (ez így értelmes? :D)
Cohot szerintem valaki vagy imádja, vagy nagy ívben kerüli. A fejlécem pedig Ashley csinálta, a dicséret is őt illeti :)

Üzemeltető: Blogger.