Borítómustra: 6 hét alatt bármi megtörténhet {exkluzív részlettel}

Halihó!
Tudjátok, hogy nem vagyok valami nagy könyvboritómániás. Persze, nálam is vannak esetek, amikor kifejezetten a  borítóba szeretek bele, de ha a történet nem fog meg, akkor csak külcsín miatt nem is olvasom el.
Ebben a rovatban borítókat mutatok Nektek, amik valamiért megfogtak.

Róbert Katalinnak új regénye jelenik meg idén. Ez egy olyan hír volt, aminek elmondhatatlanul örültem, mikor megtudtam, ugyanis az írónő eddig minden könyvét olvastam, és ugyan más okokból, de mindegyiket nagyon szerettem is.
Az új könyve viszont a színházi világba enged bepillantást, olyan kulisszák mögé, amik talán nem mindenkihez állnak közel. (Én se vagyok egy nagy színházbajárós, elismerem.)
Gyönyörű borítót kapott a könyv, kifejezetten örülök annak, hogy a férfi modellnek nincs egyértelmű arca, hisz a könyvben is csak K. M.-ként ismerjük, ellenben mondjuk Nellivel, aki nevén van nevezve, talán emiatt is örülök jobban, hogy ő viszont kivehető arccal került fel a könyvre.
Íme a borító:


Az írónő instagram sztoriban volt olyan kedves, hogy kitette a regény elejét. Szemfülesen észrevettem, és miután engedélyt kértem tőle, hogy kitehetem-e a bejegyzésben, ő pedig rábólintott, így most Ti is olvashatjátok, hogy is kezdődik hősnőnk színházi kalandja.

"Nelli lába remegett. Már bánta, hogy nem lapos talpú cipőt vett fel, de a hétvégén órákat szántak arra, hogy megtervezzék a mai kinézetét, és mindkét barátnője a magasabb sarkú szandált szavazta meg. Ráadásul Nelli úgy érezte, megolvad a hőségben: a keskeny utca magas házai közül közül kiszorult a kora délelőtti napfény, mégis megült a meleg.
Molnár Ferenc Színház - Nelli bámulta a művészbejáróra csavarozott, egyszerű, gravírozott névtáblát. Mintha csak egy átlagos lakásba vezetne, nem a titkok és csodák világába, ahová ő eddig  nem jutott be. Most végre beléphetne, mégis megtorpant az ajtó előtt.
Nelli a záróvizsgára készült még júniusban, amikor meglátta a Molnár a gyakornoki program felhívását. Legszívesebben azonnal írt volna Ancsáéknak, hogy elújságolja, végre szembejött vele a lehetőség, amire évek óta várt. Csakhogy már hónapok óta nem váltottak üzenetet a háromfős Facebook cseten, úgyhogy végül csak akkor írt nekik, amikor felvették.
Az üzenetével úgy éledt fel a beszélgetés, mintha csak előző nap hagyták volna abba, és Nellit újra átjárta az érzés, hogy Ancsa és Tamara tényleg a legjobb barátai, akik mindig megértik. Ma reggel Ancsa a maga visszafogott módján kívánt szerencsét, míg Tamara részletekbe menően taglalta, hogyan csípje fülön K.M.-et, ha már hét év után újra találkoznak. Nelli örült a támogatásuknak, most mégis idegesen toporgott a mellékutcában, amíg sorra érkeztek a munkatársak a színházba.
Arcok, akiket ismert a színpadról, és olyanok, akiket még nem látott soha, de most meg fog ismerni. Most végre ő is a része lesz."


A könyv jól indul, a borító gyönyörű.
Alig várom, hogy olvashassam.
Ti mit gondoltok?
*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.