Borítómustra: november végén véget ér a Pennington-testvérek szívszorító története

Halihó!
Tudjátok, hogy nem vagyok valami nagy könyvboritómániás. Persze, nálam is vannak esetek, amikor kifejezetten a  borítóba szeretek bele, de ha a történet nem fog meg, akkor csak külcsín miatt nem is olvasom el.
Ebben a rovatban borítókat mutatok Nektek, amik valamiért megfogtak.


Akik olvassák a blogot, azokkal valószínűleg már szembejött, hogy olvastam és imádtam Szaszkó Gabriella eddig megjelent mindkét regényét.
Az írónő úgy ír, hogy  embernek csak akkor van kedve letenni a könyvét, ha a végére ér. Eléri, hogy az olvasó ott legyen a könyvben, érezze azt, amit a szereplők. 
Talán épp emiatt vártam már nagyon (régóta), hogy megjelenjen a trilógia befejező kötete, ami talán megadja David-nek és Amy-nek (talán furcsán hangzik de Chris-nek is) azt a feloldozást, amit megérdemelnek.
Most pedig elsőként mutatom nektek a hivatalos, és egyben végleges borítót.


Ha pedig a borítóba nem szerettetek volna bele, itt a fülszöveg, ami már összeszorította a szívemet. Kemény könyv lesz ez, érzem előre.
Chris ​Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába. Davidnek újra a súlyosan bántalmazó, alkoholista édesanyjával kell élnie, aki egy baleset kapcsán az ágyához lett láncolva. Ráadásul rá kell ébrednie, hogy korántsem ismeri teljesen a múltat: a felvételek olyan borzalmak felé nyitnak kaput, amelyekről eddig fogalma sem volt. Elhatározza, hogy újra elmélyül a fájdalomban, de ez az események olyan láncolatát indítja el, amelyek ellen drogok nélkül képtelen felvenni a harcot. David életébe hamarosan beköszönt a paranoia, miközben Amy újra felkeresi, és felforgatja az életét. Vajon David győztesen kerül ki a múlt árnyai ellen folytatott küzdelemből? Mi rejtőzhet még a felszín alatt, amire sem David, sem Amy nincs felkészülve? Létezik még olyan kérdés, amire csak Chris tudhatja a választ?

Ha annyira szeretnétek olvasni, mint én, a kiadónál előrendelhető.
Vigyázzunk rájuk és szeressük továbbra is a Pennington tesókat, oké? *Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.