Viszlát Február! Helló Március!

Sziasztok!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig élvezettel nézem vissza, hogy mennyi könyvet sikerült elolvasnom az adott hónapban, és mik voltak azok.
Június végén Rétánál, aki a HaBár könyves kocsma vezetője (pultosa?), láttam egy tök jó ötletet, úgyhogy megkérdeztem, felhasználhatom-e.
Áldását adta rá, úgyhogy jön az én összesítésem.
Mivel márciusban megyek nyelvvizsgázni, így megfogadtam, hogyha olvasok is, akkor is csak újra. Ezt nem volt nehéz betartani. Szerintem vizsgára készülés, és második szemeszter elkezdése mellett igazán szép kis pakk lett a februári olvasmányaimból is.



Legtöbb oldalszámú könyv:
A hónapom utolsó olvasmánya csak néhány oldallal, de megkapta ezt a címet. Jennifer L. Armentrout  Függőség című regénye 384 oldal. Csupán kettő oldallal több, mint az a regény, amelyiket én a legtöbbnek gondoltam.

Legkevesebb oldalszámú könyv:
Kellenek néha a rövid könyvek, talán ezért is olvastam el Thomas Brezina Szerelmeslevelek Kengurutól című történetet, ami a maga 160 oldallal a legrövidebb a hónapban.

Leghosszabb ideig olvastam:
Gregory Hughes: A holdat az égről könyvének olvasása eléggé elhúzódott, (többször félre is akartam tenni egyébként) ami annyit takar hogy 2020. február 2., 09:12 → 2020. február 7., 20:19 közt olvastam.

Legrövidebb ideig olvastam:
Az oldalszám miatt nem lepett, hogy Thomas Brezina: Szerelmeslevelek Kengerutól című könyvét 2020. február 14., 12:11 → 2020. február 14., 14:04 között olvastam. 

Legjobbra értékelt könyv:
Zakály Viktória: Szívritmuszavar című regénye bezsebelte tőlem a maximális 5*-ot, még évekkel ezelőtt. Sokadjára olvastam újra, de még mindig nem volt szívem ennél kevesebbet adni.

Legrosszabbra értékelt könyv:
Gregory Hughes A holdat az égről című könyvére csupán 3*-ot adtam. Úgy érzem, még ezzel is jó szívű voltam, de mivel fiatalabbként (8-9 éve) szerettem, engedtem.

BLOGRA KIKERÜLT ÉRTÉKELÉSEK
Jessica Park: Szeretni bolondulásig
Julie Baxbaum: Három dolgot mondj
J. L. Armentrout: Függőség

***


Helló Március! Helló Olvasóim!
Remélhetőleg lassan az időjárás is rájön arra, hogy azért itt a tavasz első hónapja, és többet fogjuk látni a napot, mint a felhőket.
Ma délelőtt kimegyek a menhelyre, meghívtak, hogy vegyek részt az adó 1% video forgatásában, úgyhogy a hónap első napja máris mozgalmasan indul számomra.
7-én nyelvvizsgázom (mantra: sikerül, sikerül, sikerül!), jönnek hozzánk rokonok is, valamint beszéltük Ashley-vel is, hogy találkozni kellene, remélem össze is jön.
Aztán újra lesz 30 napos Bloggerképző kihívás is, arra is tervezek írni néhány cikket majd.

A elfoglaltságaim mellett tervezek olvasni is, ezeket első körben, aztán majd kialakul:
Ten days in a Mad-House
Oliver Twist (Macmillan Reader)

Jennifer L. Armentrout: A legsötétebb csillag
Sara Raasch: Hó mint hamu


Értékelés a következő könyvekből biztosan lesz, ha többet olvasok, akkor igyekszem azokról is beszámolni: Jennifer L. Armentrout: A legsötétebb csillag
Sara Raasch: Hó mint hamu

Nektek milyen terveitek vannak a hónapra?
*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.