Egyetlen szereplő miatt néztem végig három évadot

Mindenki látja lelki szemei előtt, ahogy a húsz éves (gyermeklelkű) blogger hétköznap esténként leül a TV elé, amit egyébként ritkán néz, és fél órára épp nagyon is odáig van egy kitalált karakterért?
Ez a helyzet állt fent az elmúlt hetekben nálam.

Még évekkel ezelőtt Ashley kezdte el nézni, (írt is róla), de úgy tudom, egy évadnál többet nem nézett meg belőle.
Én viszont huszonéves (elméletileg) érett leányzóként totálisan ráfüggtem.
Annyira, hogy a napokban fejeztem be a 3. évad megnézését.

Innentől a bejegyzés spoileres, ennek tudatában olvasd tovább!

Igazából ennek a sorozatnak ezer meg egy hibáját lehetne felsorolni. Mert annak ellenére, hogy én befanoltam rá, közel sem tökéletes.
Én ezt aláírom. Mégis napról-napra odaszegezett a TV elé, szóval jöjjenek a sorozat pozitívumai.

Párizs
Na igen, ha nem lenne Franciaország fővárosa, szereplőinknek se lenne 76 részen keresztül csupa kaland az élete. Ha valaki egy ültő helyében nézi a sorozatot, talán még egyhangú is lehet, de nekem akkor is megdobogtatta a szívemet a különböző párizsi nevezetességek látványa.

Kortól függetlenül szórakoztató
Itt vagyok én egyetemistaként, és ugyanúgy leköt, mintha tíz-tizenegy éves lennék. Bár lehet, hogyha jóval fiatalabbként látom először, akkor  nem akadok ki már így a harmadik évad közepén átkozottul nyilvánvaló dolgokon (nekem ne mondja senki, hogy felismerhetetlenek egy jelmez miatt. De oké, lehet, hogy ez a gyerekeket még nem zavarja.)

A kwamik
Olyan eszméletlen édes kis lények ezek, ráadásul ebben az új évadban még többet megismerünk. Egyébként a kínai horoszkóp jegyeit véltem bennük felfedezni (ló, sárkány, patkány például), de lehet, hogy csak túlmisztifikálom az egészet. Ez alapján a teszt alapján egyébként én Duusuu lennék a kwamik közül, és ti?
Forrás


Chat Noir alias Fekete Macska
A szereplő, aki miatt végig néztem mind a három évadot annak ellenére is, hogy Adrienként néha rettentően esetlen és idegesítő. Valahogy Fekete Macskaként képes elvarázsolni, mintha még a személyisége is megváltozna egy sokkal magabiztosabb, tettre készebb irányba. A harmadik évadban pedig legnagyobb örömömre sok-sok Fekete macskát kapunk, jobban megismerjük (és megszeretjük) a karakterét. Én legalább is biztosan.

Ha már itt említettem az új évadot: végre történik valami! Megérte ennyit várni, végre elindult a két karakter közt az érzelmi szál (van egy rész, amit többször is megnéztem pont emiatt... :)). Az ellenségek egyre veszélyesebbek meg elvontabbak,Halálfej még mindig keveri a dolgokat és hőseink még mindig megmentik Párizst. Kábé ezredszerre.
De végre úgy érzem, sínen vagyunk, érik a mese, a mondanivaló.

Igazából tök jó vége lett a 3. évadnak, de azért az én fangirl énem örülne, ha valamikor, a jövőben beruháznának a készítők folytatásra, ha már elejtettek néhány morzsát, amiből lehetne építkezni. Ebben a videoban 1.02nél van egy olyan info, ami okot ad reménykedni.
Bármikor szívesen kalandozok újra Párizsban hőseinkkel.

Ti nézitek/néztétek valamelyik évadot?
*Hikari

2 megjegyzés:

Aloe Vera írta...

Annyit fűznék hozzá: nem rég lettem 20 és én is eléggé benne vagyok a témában XDDD Nekem is Fekete Macska a kedvencem, és én személy szerint nagyon sajnálom, hogy nincsen neki adva egy kicsit több.. idő. És hely. Ennél sokkal többet ki lehetne belőle hozni, de oké, Katicának kell főszerepben lennie. Hát ez van.
Egyébként az "új" kwamik valóban a kínai horoszkóp alapján lettek megcsinálva :3 ja és úgy tudom előre be van jelentve a 4. és 5. évad, ha a 6. nem is.

K. A. Hikari írta...

Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok az, aki már nem éppen "célcsoport", mégis nagyon szereti :) Találtam egy olyan infót, hogy 2020 őszén érkezik a 4. évad, remélem így lesz, és nem fog csúszni.
*Hikari

Üzemeltető: Blogger.