Különleges 101. bejegyzés

Sziasztok éjjeli baglyok/hajnali kakasok (attól függ, mikor keltek)
Ha hiszitek, ha nem, Zakály Viktória: Hanna örök című regényéről írt értékelésem lett a 100. bejegyzésem. Oké, elvétve ezt a számot növelte néhány BOOK TAG, (és elvétve filmértékelés), de azért a könyvekről írtak nagyban kitették/kiteszik a blog tartalmát.
Meg akarok erről a mérföldkőről emlékezni (számomra az^^), úgyhogy újabb értékelés helyett válaszolok néhány kérdésre. A kitöltésre moly.hun kértek fel, gondoltam kössük össze a kellemest a hasznossal. Jó olvasgatást.




1. Legjobb könyv, amit 2015-ben olvastál.
Jaaj, a kérdés amire sose tudok egyértelmű választ adni. Annyi jó könyv került a kezembe, - és még nincs itt az év vége -, nehéz választanom.
Nicholas Barreu: A nő mosolya című regénye. Legalább is egyenlőre, de ez még változhat..és szerintem fog is.

2. Legjobb folytatás, amit 2015-ben olvastál.
Ez egyértelmű: Jessica Sorrensen: Callie & Kayden és a megváltás című könyv. Szívfacsaró volt ugyan, de imádtam. Örülök, hogy nem hagytam ki.

3. Legnagyobb csalódás.
Nicole Willams: Zuhanás. Annyi JÓ vélemény volt róla, és egyébként is RP, sok reményt fűztem hozzá. Maradjunk annyiban, hogy számomra nem igazán váltotta be.

4. Legnagyobb meglepetés.
Ezen most elgondolkodtam egy pillanatra...meglepetés, mert olyan sz@r, hogy az már ledöbbentő, akkor Molly McAdams Kétesélyes szerelem című regényét mondom. Ha pozitív értelemben kell ilyet mondjak, akkor On Sai: Calderon, avagy hullajelölt kerestetik. Megtörte a sci-fi műfaj iránt tanusított ellenállásom. :)

5. Kedvenc új szerző (debütáló vagy számodra új).
Szégyellem, de csak ebben az évben jutottam el oda, hogy olvassak végre Helene Silence-től. Nem értem magamat, hogy miért halasztottam eddig. Egyedi világ, különleges, még nem olvasott új megközelítés...csak ajánlani tudom mindenkinek.

6. Legújabb kedvenc karakter.
Most Deák Ádám <3 De ott van Calderon kapitány, Rabonbán, vagy Kayden is <3 Ja, Mark Trentont majdnem kihagytam :)
Régi-új szerelmek: Daemon Black, a Fuentest fivérek még mindig nagyon nagyon <3

7. Egy könyv, amin sírtál.
Ilyenből volt egy pár. Ami most beugrik, az a Hanna örök (ami bizony másodszori olvasásra is könyveket csalt a szemembe).  De a Tíz apró lélegzeten, és az Utánad a sötétbe című regények olvasása közben is el-eltörött a mécsesem.

8. Egy könyv, ami boldoggá tett.
Ólomerdő: olyan jó volt visszatérni általa a mesék, a varázslatok birodalmába, kicsit megint gyereknek lenni, hinni a varázslatban.
Obszidián: ugyan lányok, szerintem az a bizonyos zöldszemű idegen mindegyikünk legborúsabb napjába is képet derűt vinni.
Tökéletes kémia: szexi bandatag, cifra spanyol káromkodások tömkelege, viszonylag talpraesett női főszereplő...teljes boldogság *-*

9. Kedvenc filmadaptáció, amit idén láttál.
Egyértelműen a Beavatott :) Bár a könyvön nem tesz túl, de nem bántam, hogy megnéztem.

10. A legszebb könyv, amit idén vásároltál (vagy kaptál).
Kölcsön, de akkor is kaptam :) Nyári Krisztián: Így szerettek ők.
Van, hogy olvasás helyett csak ülök, és gyönyörködök a borítóban.

11. Új megjelenés, amit még nem olvastál, de szeretnél.
Egyértelmű Carina Bartsch: Türkizzöld tél. Nagyon vadászok a könyvre, még nem volt módomban elolvasni. De mint tudjuk, ami késik...:)
Akkor ott van Rachel Van Dyken: Egyetlen méreg című regénye, ami már ugyan megvan, csak még nem jutottam el az olvasásáig.
Illetve Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés címet viselő története, de úgy tervezem, hogy az hamarosan sorra kerül.
12. Legjobban várt új megjelenés az év második felére.
Kylie Scott: Taktus című könyve felkeltette az érdeklődésem, a borító és a tartalom alapján. Kiváncsi leszek :)


Remélem vannak akik eljutottak ide, a kérdéssor végére, és élvezték a bejegyzés olvasását. Ha van kedvetek és időtök vigyétek nyugodtan (forrásmegjelöléssel), csak szóljatok kommentben, illetve ugyanott belinkelhetitek a saját válaszaitokat is.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.