Hikari ajánlásával: 3+3 könyv a nyár hátralévő részére


Sziasztok!

Egy ideje már gondolkodok egy ilyen rovaton, most lett elég időm és kitartásom, hogy nekiálljak és elkészítsem.

A „Hikari ajánlásával” terveim szerint állandó rovat lesz, amit igyekszem rendszeresen hozni.
Különböző szempontok szerint válogatok majd össze három-öt könyv.


Ugyan augusztus van már, de azért még vár ránk jó néhány igazi nyári nap, esetleg egy nyaralás is. Ilyenkor pedig igazán jól jön, hogyha az embernél van egy (vagy több) szuper könnyed limonádé történet. Amik nem akarják megváltani a világot, de szuper kikapcsolódást nyújtanak.
Úgyhogy most hozok is nektek három olyan regényt, ami tökéletes megállja a helyét tengerparton/medence mellett/sátorozás közben/tábortűznél/a csillagos ég alatt stb. Attól függ, hol szereted tölteni a nyári napokat.


Kasie West: A távolság relatív
Igazából az írónő akármelyik könyvét ajánlhattam volna, de ez tetszett a legjobban az eddig olvasottak közül. A Menő könyvek kiadó gondozásában jelent meg még 2018-ban egy igazán aranyos, romantikus YA történet. Írtam róla bővebben is, >> itt << tudod elolvasni. 


Huntley Fitzpatrick: Életem a szomszédban

Ez az a történet, amit szinte minden nyáron elolvasok. A Könyvmolyképző kiadó gondozásában jelent meg 2015-ben, de a mai napig az egyik nagy kedvencem, Annyira aranyos, fiatalos, romantikus, és nyári, hogy csak szeretni lehet. Van is róla bővebb véleményem >> itt << elolvashatod.


Elena Armas: Spanyol szerelmi átverés

Agyaltam, hogy ezt, vagy Az amerikai szobatárskísérletet ajánljam, de aztán végül emellett döntöttem. A XXI. Század kiadó 2022-ben hozta el a magyar olvasók számára, és ennek a sztorinak a lendülete és a humora a legnagyobb erőssége. Igazán olvastatja magát, jó szívvel ajánlom. Ha pedig nem győztelek meg, >> itt << van hosszabb vélemény is.



Most pedig jöjjön három olyan könyv, amit mindenképp szeretnék elolvasni még augusztusban.


Ali Hazelwood: A szerelem képlete

Annyi embernél láttam egy időben, hogy olvassa, hogy úgy döntöttem, meg kell tudnom, mi ez a nagy hype körülötte. Nem várok többet, mint egy kellemes YA/NA sztorit, esetleg némi kémiát. Aztán majd meglátjuk, mit tud.


Christina Lauren: Nem mézes hetek

Ez a szerzőpáros az idei nagy felfedezésem, és ezzel a regénnyel már régóta szemezek, viszont hónapok óta várok arra, hogy visszakerüljön végre a könyvtárba. Egyelőre még semmi... Aztán lehet, hogyha érdemes, akkor nem várok tovább, megveszem ebookban, és még elolvasom a hónapban.


Sáfrán Judit: Az írisz emlékei

Tény: a borító miatt figyeltem fel rá a kiadó webshopjában, és a tartalom is érdekesnek tűnik. Mivel vár rám még egy nyaralós hosszúhétvége, oda nagy valószínűséggel ezt a könyvet fogom majd elvinni, az oldalszám alapján pont kitartana. De ha a nyári tervekből végül ki is csúszik, a szeptembert tuti ezzel kezdem majd.


*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.