Viszlát Április! Helló Május!


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig élvezettel nézem vissza, hogy mennyi könyvet sikerült elolvasnom az adott hónapban, és mik voltak azok.
Június végén Rétánál, aki a HaBár könyves kocsma vezetője (pultosa?), láttam egy tök jó ötletet, úgyhogy megkérdeztem, felhasználhatom-e.

Áldását adta rá, úgyhogy jön az én összesítésem.




Az áprilisom főleg írásról szólt, de azért jutott időm olvasásra is. Igyekeztem mindenféle művel megismerkedni, ez összejött. Van, amelyik jobban tetszik, van, amelyik kevésbé.


Legtöbb oldalszámú könyv:
A hónap első választottja rögtön idekerül, hiszen 456 oldal. Ez pedig nem más, mint M. R. Carey: Kiéhezettek című könyve.

Legkevesebb oldalszámú könyv:
Matt Haig: Miért érdemes életben maradni? című könyve csupán 248 oldal, de sokkal többnek éreztem.

Leghosszabb ideig olvastam:
Margaret Atwood nem ír rosszul, a Boszorkánymagzat stílusát viszont szoknom kellett, szóval valószínűleg ezért volt az olvasási időm 2020. április 17., 13:06 → 2020. április 23., 00:38.

Legrövidebb ideig olvastam:
Verseskötet lévén nem lepett, hogy az Élő Adyt 2020. április 11., 15:02 → 2020. április 11., 18:07 között olvastam.

Legjobbra értékelt könyv:
Cselenyák Imre: Áldott az a bölcső című könyvére első olvasás alkalmával adtam 5*-ot és ez nem változott, továbbra is úgy gondolom, megérdemli.

Legrosszabbra értékelt könyv:
Matt Haig: Miért érdemes életben maradni című könyve nagyon nem talált meg magának. 2*-ot adtam rá.

BLOGRA KIKERÜLT ÉRTÉKELÉSEK


Helló Május! Helló Olvasóim!

Már nem is tudom, hányadik karantén hétnél, hálás lennék azért, ha lassan elkezdene visszaállni az ország a normális kerékvágásba. Itthon ülő típus vagyok, de most itthon KELL ülni, és ez kicsit megviseli a lelkivilágomat.
Esélyes, hogy életem első tavaszi vizsgaidőszaka online lesz (most azért összeteszem a két kezem a gyakorlatorientált szak miatt!), de főleg az emberi kontakt hiányzik. Az ölelések, a közös együttlevések.

Áprilisban sikeresen teljesítettem a nanocampet, tervezek erről majd egy bejegyzést, de a Bloggerképző #írjotthon posztkihívása is érdekesnek hangzik, és ugyan áprilisra voltak hirdetve a témák, de egy-kettőt kinéztem, szerintem utólag megírom.

Olvasás szempontjából nem tervezek túlzásokba esni, az alábbiak vannak tervben:
- Cselenyák Imre: Tölgyek alatt
- Sarina Bowen: Keserédes
- Ka Hancock: Üvegszilánkon táncolni
- Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz

Hogy telt az áprilisotok, mit terveztek májusra?

*Hikari
Üzemeltető: Blogger.