Viszlát Szeptember! Helló Október!


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig élvezettel nézem vissza, hogy mennyi könyvet sikerült elolvasnom az adott hónapban, és mik voltak azok.

Június végén Rétánál, aki a HaBár könyves kocsma vezetője (pultosa?), láttam egy tök jó ötletet, úgyhogy megkérdeztem, felhasználhatom-e.

Áldását adta rá, úgyhogy jön az én összesítésem


A szeptember olyan gyorsan telt el, mintha itt se lett volna. Visszarázódni az egyetemre járáshoz, azért nem volt épp egyszerű ez van, én nagyon hamar megszoktam az online oktatást, de az mondjuk jót tett a lelki világomnak, hogy meglepően meleg volt a hónap nagy részében. Olvasásra is jutott időm, és sokkal több, mint amire a hónap elején számítottam. Még akkor is, ha ez a bejegyzések mennyiségében annyira nem észrevehető.



 Legtöbb oldalszámú könyv:

A maga 422 oldalával Victoria Schwab: Egy sötét duett című könyve bezsebelte ezt a címet. Egyébként a hónap utolsó olvasmányaként zsebelte be ezt a címet.

Legkevesebb oldalszámú könyv:
Úgy látszik, tudat alatt (fene, tudatosan) beiktatok minden hónapra egy rövidke olvasmányt. Szeptemben Bíró Szabolcs A sárkány, aki nem akart tüzet okádni című, 12 oldalas szösszenetére esett a választásom.

Leghosszabb ideig olvastam:
Anna Banks Szövetség című könyvének olvasása elhúzódott, pedig eskü, nem így terveztem, mégis sikerült 2020. szeptember 14., 06:12 → 2020. szeptember 18., 00:04 
közötti időben olvasni

Legrövidebb ideig olvastam:
Mivel Bíró Szabolcs írása tényleg csak egy cuki mese, egy rövidke történet, nem lep meg, hogy az elolvasása csupán 
2020. szeptember 1., 00:06 → 2020. szeptember 1., 00:12  között tartott.
Legjobbra értékelt könyv:
Igazából a két Victoria Schwab könyvre adtam 4,5*-ot anno, és ez most, újraolvasáskor se ment feljebb, ettől függetlenül ez a havi legmagasabb csillagozásom.


Legrosszabbra értékelt könyv:
L. A Casey: Gyere haza című könyve nagyon nem nyert meg magának, nem találtam meg benne azokat a pontokat, amiket annyian szerettek előttem. 2*-ot is adtam rá.

BLOGRA KIKERÜLT ÉRTÉKELÉSEK


***



Helló Október, helló Olvasóim!

Elérkezett ez a borús, esős, szürke hónap is, amikor az embernek igazából nincs máshoz kedve, mint bekúckózni egy teával és egy jó könyvvel a takaró alá. Ez max hétvégén fog összejönni, mert egyre jobban belerázódom az egyetem + újságírás kettősébe, ez pedig "sajnos" hozza magával, hogy nincs annyi kedvem és időm se olvasni illetve blogolni 

Ettől függetlenül be van tervezve néhány olvasmány a hónapra:
- L. Stipkovits Erika: Szeretettel sebezve
Szeptemberről csúszott át, elsőbbséget élvez.

- Kristen Ciccarelli: Az utolsó namsara
Egyszerűen elvarázsolt a második kötet borítója, úgyhogy be is szereztem könyvtárból az elsőt. Nagy eséllyel sorra fog kerülni, de majd kiderül, hogy lesz időm rá.

- Jonathan Evison: A gondoskodás alapjai
Szintén könyvtári szerzemény, egy ideje szemezgetek is vele. Ha lesz hozzá kedvem, szerintem sorra kerül.

Értékelés On Sai Artúr című könyvéről tuti, hogy érkezik (még a hétvégén), de más egyebet nem merek ígérni, mert elég képlékeny, mire van kedvem mostanában.

Ti mit terveztek a hónapra?
*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.